Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna! Sunt noua pe forum. Vroiam sa va intreb ce parere aveti de gentuta mea? ;)http://1.bp.blogspot.com/_o8Y8GDIom-E/S36HP2LZR7I/AAAAAAAAAIA/1OzxxndA-zM/s1600-h/Picture+134.jpg |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Draga mea bine ai venit pe forum! Gentutza e superba! Insa vezi ca exista deja topic pt. genti! Merci! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/18/2009 Mesaje: 55
| Lumina, Caldura si Bucuria Pastelui sa va incalzeasca Sufletele, sa va lumineze toate Gandurile, sa va indrume Pasii catre Dragostea de semeni, Aprecierea lucrurilor inconjuratoare, Fericirea de a impartasi cu ceilalti si sa va deschida Inimile spre Iubire, Credinta, Iertare!
Fie ca azi, in Ziua Mare a Invierii, Dumnezeu sa trimita Ingerii sai adorati cu Lumina Sfanta la casa voastra: Sa va rada Inima, Sa va insenineze Sufletul, Sa aveti deplina Liniste, Gand implinit si Pastele cel mai fericit!
Tot astazi, miracolul Invierii sa aprinda puterea de a iubi, trai si ierta neconditionat, de a impartasi fericirea ori durerea fara limite, de a trai in armonie, pace si bucurie totala cu noi insine si toti cei apropiati sufletului nostru!
Si de la noi, cea mai sincera si legitima urare: Hristos A Inviat!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| libella14 Adevarat a inviat ! Multumim pentru frumoasele urari |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|
Inregistrat: 11/18/2009 Mesaje: 55
| mama Alessiei wrote:libella14 Adevarat a inviat ! Multumim pentru frumoasele urari
Cu mare drag!
Numai Soare va dorim atat pe Buze, cat si in Suflet!!! |
|

| libella14 wrote:
Cu mare drag!
Numai Soare va dorim atat pe Buze, cat si in Suflet!!!
semnatura de mai jos e reclama poate rezolva un moderator |
|

Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| In timpul zilei port genti mai mari, sa-mi incapa cat mai multe in ele si chiar si rucsac mai folosesc. Seara, daca ies undeva, ceva minuscul. |
|

| Cred ca trebuie sa vin si eu intr-o zi cu colectia mea de gentute,dar de fapt le stiti doar k am mai adaugat doua am sa le pozez,pana atunci,cine si-a mai cumparat gentute sa ne arate si noua |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Anabela te asteptam cu colectia de gentute. Eu port genti masive sa -mi incapa toate ,,chestiile'' si le prefer pe cele din piele de foarte buna calitate.Nu am multe genti pentru ca genti scumpe si bune pe care le port ani de zile . Am unele si de 7-8 ani care arata impecabil si si-au meritat banutii.Le asortez cu tinuta sau le port dupa cum simt chiar daca nu se asorteaza. |
|

| Oana sa stii ca mie imi plac gentile mari mai ales aia a ta negru cu alb daca nu ma insel,e superba hai te asteptam si pe tine cu poze da nu se blocheaza pc-ul |
|

| Aia e de la parfumul 212 primita cadou -nu e din piele ,dar imi place ca e incapatoare si am loc de banana,sticla de apa ,biscuitei etc, . O sa pun si poze,dar cand voi avea timp ca acum plecam in vizita. |
|

| ok asteptam poze |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mi-a adus Mosu o geanta
 |
|