Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki, Miri multumesc mult |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| GEANTA SI PANTOFUL AU O MARE IMPORTANTA INTR-O TINUTA DE ACEEA TREBUIE SA FIE DE CALITATE!EU AM GENTI LOUIS VUITTON GUCCI SI D&G CARE SUNT SUPERBE!NU ISI PERMITE ORICINE ACESTE GENTI IN ROM DEORECE AU UN PRET PIPERAT 500-1000EURO!ORICUM NU ESTE IMPORTANTA firma si cu o geanta ieftina poti arata bine dar evitati sa cumparati acele genti care au fermoar de plastic!strica tot aspectul unei genti!impotant este sa te imbraci cu bun gust sa te asortezi sa fi curata si sa ai un aspect ingrijit!nu sunt de acord cu flecurile tocite de la pantofi cu manichiura neingrijita si cu parul murdar!nu iti trebuie multi banii pt lucrurile astea.sunt foarte importante pentru o femeie.sunt cartea de vizita a unei femei!o pila o forfecuta si o oja isi permite mai oricine! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Aly, multumim pentru sfaturi!
Te rog, nu mai scrie cu majuscule pentru ca ingreuneaza cititul. Merci pentru intelegere! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| acu vro 2 luni am vazut un documental la stiri despre asa renumitele genti de firma ...valoarea lor reala nu depaseste 25 de euro si is fabricate in China si abia cand ajung la Paris, NY, Madrid, Londra etc si se pune emblema firmei renumite pretul lor se ridica colosal ajungand sa aiba preturi de cel putin 500 euro si chiar de mai bine de 3000 ... ca preturi accesibile la firme cunoscute e firma Tous... iti poti cumpara o geanta draguta si cu 150-200 euro ( au redus preturile acu mai bine de un an)alta ar fi Balenciaga |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| imi place la nebunie geanta Adrianei tot imi caut o geanta si nu gasesc nimic potrivit ca marime, toate sunt atat de mari ca ai impresia unei genti de voiaj si nici preturile nu sunt chiar acceptabile si nu m-am uitat dupa cele de firma sau neaparat din piele. mi-ar place un model modern, finut si potrivit ca marime. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu am foarte multe genti, si nici una de firma.Mie imi place coloritul unei genti si in plus, geanta trebuie neaparat sa fie asortata cu pantofii. Am genti verzi (3), roz, in dungi, bej, maro, neagra, de blugi, de piele, de rachita, sport, elegante...de toate tipurile.La fel si pantofi
Ce imi da mie de furca este depozitarea lor, pt.a evita deteriorarea. Am genti, in special de piele, de cativa ani si sunt in stare foarte buna.Insa nu am gasit o modalitate de depozitare pt ele.Cel mai bine ar fi in niste cutii sau saculeti.In cutii si-ar pastra si forma initiala si ar fi si protejate de praf. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| stele_pe_cer wrote:Eu am foarte multe genti, si nici una de firma.Mie imi place coloritul unei genti si in plus, geanta trebuie neaparat sa fie asortata cu pantofii. Am genti verzi (3), roz, in dungi, bej, maro, neagra, de blugi, de piele, de rachita, sport, elegante...de toate tipurile.La fel si pantofi
Ce imi da mie de furca este depozitarea lor, pt.a evita deteriorarea. Am genti, in special de piele, de cativa ani si sunt in stare foarte buna.Insa nu am gasit o modalitate de depozitare pt ele.Cel mai bine ar fi in niste cutii sau saculeti.In cutii si-ar pastra si forma initiala si ar fi si protejate de praf.
asa si eu, nu-mi permit sa dau 500 de euro pe o geanta, mai ales cand stiu cat de repede ma plictisesc de ea, imi place varietatea |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Eu am o boala cu gentile...si cu pantofii! Am atatea...de sotul meu cred ca va innebuni in curand! Dar nu am de firma: Gucci, Luis Vuiton etc.... Aici sunt o parte din ele..pozele au fost facute in 2007..intre timp mi-am mai cumparat cateva...

|
|

| am ramas masca si sunt profund dezamagita. falsuri oribile la preturi exorbitante. gasisem intr-un final ceva dragut dar pretul e pe masura. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| mariuta wrote:am ramas masca si sunt profund dezamagita. falsuri oribile la preturi exorbitante. gasisem intr-un final ceva dragut dar pretul e pe masura.
Unde mama ai gasit falsuri oribile? La vreun targ ceva? |
|

| Roxanel wrote:
Unde mama ai gasit falsuri oribile? La vreun targ ceva?
intr-un centru comercial. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| E necesar ca si eu sa gasesc o modalitate mai adecvata de depozitare...asa de urat se rasucesc curelele |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| Eu nu am treaba cu pantofii, dar sunt innebunita dupa genti. Imi plac in special cele mari incapatoare ca eu umblu cu multe chestiute dupa mine, dar imi plac si posetele mici de genul celor cu care mergi la o petrecere, la o nunta. Cu firmele iar nu am nici o treaba. Am avut o data o geanta de la Channel si sincer nu a facut nici o diferenta fata de o geanta de calitate, dar fara nume de calibru. A, ba da...pretul!!!! Aici sunt multe persoane care dau si 7000 de dollari pt o geanta si mananca in rest paine cu apa si nu ies nicaieri. Nici chiar asa. Nu am sa las o amarata de geanta sa imi puna stop vietii. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| PrincessLilou wrote: Aici sunt multe persoane care dau si 7000 de dollari pt o geanta si mananca in rest paine cu apa si nu ies nicaieri. Nici chiar asa. Nu am sa las o amarata de geanta sa imi puna stop vietii.
Ai pus punctul pe i Si mie mi-e mila de cei care renunta la frumoasele placeri ale vietii, in favoarea lucrurilor materiale. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ei si voi acuma , poate le'o tine de foame, na !
|
|
|