Genti si posete
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ema
Scris: Sunday, May 6, 2007 9:30 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
pupici pupici Kiki, Miri multumesc mult pupici pupici
aly
Scris: Saturday, October 20, 2007 5:23 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
GEANTA SI PANTOFUL AU O MARE IMPORTANTA INTR-O TINUTA DE ACEEA TREBUIE SA FIE DE CALITATE!EU AM GENTI LOUIS VUITTON GUCCI SI D&G CARE SUNT SUPERBE!NU ISI PERMITE ORICINE ACESTE GENTI IN ROM DEORECE AU UN PRET PIPERAT 500-1000EURO!ORICUM NU ESTE IMPORTANTA firma si cu o geanta ieftina poti arata bine dar evitati sa cumparati acele genti care au fermoar de plastic!strica tot aspectul unei genti!impotant este sa te imbraci cu bun gust sa te asortezi sa fi curata si sa ai un aspect ingrijit!nu sunt de acord cu flecurile tocite de la pantofi cu manichiura neingrijita si cu parul murdar!nu iti trebuie multi banii pt lucrurile astea.sunt foarte importante pentru o femeie.sunt cartea de vizita a unei femei!o pila o forfecuta si o oja isi permite mai oricine!
taki
Scris: Saturday, October 20, 2007 7:20 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Aly, multumim pentru sfaturi! study

Te rog, nu mai scrie cu majuscule pentru ca ingreuneaza cititul. Merci pentru intelegere! flower
Laura&Alfonso
Scris: Wednesday, April 2, 2008 8:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
acu vro 2 luni am vazut un documental la stiri despre asa renumitele genti de firma ...valoarea lor reala nu depaseste 25 de euro si is fabricate in China si abia cand ajung la Paris, NY, Madrid, Londra etc si se pune emblema firmei renumite pretul lor se ridica colosal ajungand sa aiba preturi de cel putin 500 euro si chiar de mai bine de 3000 ...
ca preturi accesibile la firme cunoscute e firma Tous... iti poti cumpara o geanta draguta si cu 150-200 euro ( au redus preturile acu mai bine de un an)alta ar fi Balenciaga
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, June 17, 2008 9:17 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
imi place la nebunie geanta Adrianei love love love
tot imi caut o geanta si nu gasesc nimic potrivit ca marime, toate sunt atat de mari ca ai impresia unei genti de voiaj banghead si nici preturile nu sunt chiar acceptabile si nu m-am uitat dupa cele de firma sau neaparat din piele. mi-ar place un model modern, finut si potrivit ca marime.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, June 17, 2008 9:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Eu am foarte multe genti, si nici una de firma.Mie imi place coloritul unei genti si in plus, geanta trebuie neaparat sa fie asortata cu pantofii. Am genti verzi (3), roz, in dungi, bej, maro, neagra, de blugi, de piele, de rachita, sport, elegante...de toate tipurile.La fel si pantofi

Ce imi da mie de furca este depozitarea lor, pt.a evita deteriorarea. Am genti, in special de piele, de cativa ani si sunt in stare foarte buna.Insa nu am gasit o modalitate de depozitare pt ele.Cel mai bine ar fi in niste cutii sau saculeti.In cutii si-ar pastra si forma initiala si ar fi si protejate de praf.
bulibuli
Scris: Tuesday, June 17, 2008 11:14 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
stele_pe_cer wrote:
Eu am foarte multe genti, si nici una de firma.Mie imi place coloritul unei genti si in plus, geanta trebuie neaparat sa fie asortata cu pantofii. Am genti verzi (3), roz, in dungi, bej, maro, neagra, de blugi, de piele, de rachita, sport, elegante...de toate tipurile.La fel si pantofi

Ce imi da mie de furca este depozitarea lor, pt.a evita deteriorarea. Am genti, in special de piele, de cativa ani si sunt in stare foarte buna.Insa nu am gasit o modalitate de depozitare pt ele.Cel mai bine ar fi in niste cutii sau saculeti.In cutii si-ar pastra si forma initiala si ar fi si protejate de praf.

asa si eu, nu-mi permit sa dau 500 de euro pe o geanta, mai ales cand stiu cat de repede ma plictisesc de ea, imi place varietatea sic
monachris05
Scris: Friday, July 4, 2008 5:20 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Eu am o boala cu gentile...si cu pantofii! Am atatea...de sotul meu cred ca va innebuni in curand! Dar nu am de firma: Gucci, Luis Vuiton etc....
Aici sunt o parte din ele..pozele au fost facute in 2007..intre timp mi-am mai cumparat cateva...dance

Lilly of the valley
Scris: Sunday, October 26, 2008 12:31 PM
Nivel

am ramas masca si sunt profund dezamagita. falsuri oribile la preturi exorbitante. gasisem intr-un final ceva dragut dar pretul e pe masura.sorry1
Roxanel
Scris: Sunday, October 26, 2008 3:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
mariuta wrote:
am ramas masca si sunt profund dezamagita. falsuri oribile la preturi exorbitante. gasisem intr-un final ceva dragut dar pretul e pe masura.sorry1

Unde mama ai gasit falsuri oribile? La vreun targ ceva?
Lilly of the valley
Scris: Sunday, October 26, 2008 5:16 PM
Nivel

Roxanel wrote:

Unde mama ai gasit falsuri oribile? La vreun targ ceva?

intr-un centru comercial.
sousourel
Scris: Sunday, November 2, 2008 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
E necesar ca si eu sa gasesc o modalitate mai adecvata de depozitare...asa de urat se rasucesc cureleleuff
PrincessLilou
Scris: Saturday, November 7, 2009 12:57 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
Eu nu am treaba cu pantofii, dar sunt innebunita dupa genti. Imi plac in special cele mari incapatoare ca eu umblu cu multe chestiute dupa mine, dar imi plac si posetele mici de genul celor cu care mergi la o petrecere, la o nunta.
Cu firmele iar nu am nici o treaba. Am avut o data o geanta de la Channel si sincer nu a facut nici o diferenta fata de o geanta de calitate, dar fara nume de calibru. A, ba da...pretul!!!! Aici sunt multe persoane care dau si 7000 de dollari pt o geanta si mananca in rest paine cu apa si nu ies nicaieri. Nici chiar asa. Nu am sa las o amarata de geanta sa imi puna stop vietii.
TeosOf
Scris: Monday, November 9, 2009 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
PrincessLilou wrote:
Aici sunt multe persoane care dau si 7000 de dollari pt o geanta si mananca in rest paine cu apa si nu ies nicaieri. Nici chiar asa. Nu am sa las o amarata de geanta sa imi puna stop vietii.

hohot hohot Ai pus punctul pe inewclap newclap Si mie mi-e mila de cei care renunta la frumoasele placeri ale vietii, in favoarea lucrurilor materiale.
Maria & Mario
Scris: Monday, November 9, 2009 4:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Ei si voi acuma , poate le'o tine de foame, na ! alcool
hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.