Genti si posete
Subiectul anterior · Subiectul urmator
georgy_adinutza
Scris: Thursday, June 29, 2006 11:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
Draga mea, poseta este ca si prietena cea mai buna – nu va spune niciodata unde ati fost amandoua! Mai mult, o gentuta frumoasa si la moda in 2006 iti va infrumuseta viata si in acest fel vei avea orice doresti mai la indemana!
Vrei sa-ti refaci machiajul? Ai nevoie de un servetel? Nici o problema! Gasesti in geanta tot ce iti doresti…
Gentile pe care le iei cu tine in fiecare zi sunt cele care se potrivesc locului de munca.
Aminteste-ti ca vremurile se schimba si ca tot in mai multe locuri iti este permis sa iti exprimi preferintele in privinta modei.
Chiar daca lucrezi intr-un mediu in care se poarta costum, poti adauga o “garnitura” subtila chiar si celei mai sofisticate genti sau unui diplomat. Tendintele chiar recomanda sa ai o brosa finuta aplicata intr-un colt, care iti da un aer de eleganta si clasa. Un pandativ cu o piatra stralucitoare iti poate incanta ochiul in timp ce lucrezi.

In plus, iti poti decora interiorul gentii cu un material vesel, sclipitor. Un porfofel cu o mica bijuterie sau o cutiuta pentru pastile impodobita – iata ce mai poti adauga in geanta.
De fiecare data cand o vei deschide vei vedea obiectul si starea ta se va imbunatati si astfel iti vei aminti de seara plina de distractie care urmeaza.
Gentile mai mari sunt la moda in sezonul primavara-vara 2006 si reprezinta o metoda buna de a scapa de “umflaturile” din gentile mai mici.
Daca ai nevoie de mai multe si nu le poti inghesui intr-o gentuta, atunci ai de unde alege.
Exista o varietate de astfel de genti: amuzante, mai “serioase” sau pentru ocazii, fabricate din diferite materiale si dupa anumite tipare.
Posetele cu o suprafata neteda pot fi decorate cu pietre sau inimioare (le lipesti pur si simplu). Incearca sa aplici cateva strasuri, flori sau daca esti o fire creativa, cu siguranta te vei distra gasind un nou model!

Pentru gentile care nu au suprafata neteda, poti atasa cercei sau orice alte inele, pandative vesel colorate, stralucitoare, care pot fi lasate sa atarne.
Gentile de seara sunt minunate si iti vor accentua tinuta prin varietatea stilurilor, indiferent ca este vorba de o geanta pentru o ocazie deosebita (cum ar fi geanta de banchet!) sau o petrecere speciala.
Daca nu ai nevoie de mult spatiu, o gentuta mica este intotdeauna chic. Ele pot fi create din piele de reptila, canvas sau chiar plastic transparent.
O curea mai lunga ti-ar fi de ajutor in cazul in care vrei sa pui geanta pe umar pentru a face loc lucrurilor care urmeaza – cum ar fi imbratisari sau un pahar cu vin!
Daca vrei sa iei mai mult decat un ruj cu tine, cauta o geanta cu mai multe buzunare in care vei putea aseza si telefonul mobil si alte lucruri esentiale pe care nu le poti lasa acasa. Gentile de seara care in acest sezon se poarta mici-mici, pot fi gasite simple sau cu multe aplicatii – sclipici, bijuterii, pietre, flori brodate sau initiale sau cu toate acestea ori cu niciunul! Daca geanta care iti place la nebunie nu are ceva, nu e dificil sa ii aplici chiar tu si astfel sa o transformi in geanta perfecta.
Cativa cercei poti gasi printre bijuteriile tale – si astfel poti “imbraca” si geanta pentru a fi in ton cu vestimentatia. Ai grija de gentile tale si le vei avea mult timp, draga mea! Exact ca si in cazul unei prietene bune!

georgy_adinutza attached the following image(s):
posete 2006.jpg

taki
Scris: Tuesday, July 4, 2006 4:01 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Imi plac gentile, mai ales cele de la LV si Coach. Sunt in posesia unora dintre ele si ma simt minunat cand le port.

Pentru mine o geanta primita in dar, cred ca este cel mai frumos cadou.
Aaa, si intotdeauna am incercat sa asortez portofelul cu geanta.
AdrianaC
Scris: Saturday, May 5, 2007 5:43 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Astazi mi-am cumparat si eu o gentuta din piele, care imi place foarte mult. Am avut mare bafta azi la cumparaturi, am gasit si costumas, si sandalute si geanta, toate in ton bounce

• Vedere din fata

• Vedere de sus

• Impreuna cu sandalutele

Este foarte incapatoare, fara a parea insa geamantan (cel putin in notiunea mea de geamantan, caci eu sunt obisnuita cu genti incapatoare si cu cat mai multe compartimente), o pot purta si pe umar si de mana.

yes ce ma bucur ca am gasit in sfarsit ceva sa imi placa !
  • Lilly of the valley
    Scris: Saturday, May 5, 2007 5:59 PM
    Nivel
    Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
    Adriana e super geanta!! Sa o porti cu mare placere!pupici
    AdrianaC
    Scris: Saturday, May 5, 2007 9:14 PM

Multumesc, Mariuta pupici
    Kiki
    Scris: Saturday, May 5, 2007 9:24 PM
    Nivel
    Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
    Si mie imi place geanta! cool cool
    monique
    Scris: Saturday, May 5, 2007 11:50 PM
    Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
    Adriana, si mie imi plac tare mult sandalutele si poseta, atat modelul, cat si culoarea! Sa le porti sanatoasa! Cat au costat?
    georgy_adinutza
    Scris: Saturday, May 5, 2007 11:53 PM
    Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
    Adriana , sa le porti sanatoasa , sunt supeer ..
    crista
    Scris: Sunday, May 6, 2007 1:21 AM
    Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
    Adriana foarte frumoasa geanta cool si sandalutele la fel, cred ca si costumasul se potriveste la fix cu ele. Sa le porti sanatoasa si cu placere pupici
    Roxanel
    Scris: Sunday, May 6, 2007 7:20 AM
    Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
    Geanta si pantofi super ... vreau si euuuu plans
    Ema
    Scris: Sunday, May 6, 2007 10:16 AM
    Nivel: Guest

Adriana, super geanta si pantofii thumleft cool flowers

Ultimele mele cumparaturi:

geanta Valleverde

geanta nu de marca, dar mi se asorta cu o pereche de sandale

urmatoarea geanta v-a fii LV, ori speedy 25 sau 30 ori monogram multicolor flowers
    AdrianaC
    Scris: Sunday, May 6, 2007 10:48 AM

monique wrote:
    Adriana, si mie imi plac tare mult sandalutele si poseta, atat modelul, cat si culoarea! Sa le porti sanatoasa! Cat au costat?

Multumesc Kiki, Monique, Georgy, Crista, Roxanel ! pupici

Monique, dat fiind ca sandalutele sunt din piele si pe talpa si exteriorul, Guban, pretul a fost foarte bun, zic eu: 160 RONi.

Gentuta e dintr-o piele ca de sarpe, in relief, nu e doar desenata, si a fost 300 RONi.
    Miri
    Scris: Sunday, May 6, 2007 12:08 PM
    Nivel
    Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
    Adriana, Ema, sa le purtati cu placere!cool
    Kiki
    Scris: Sunday, May 6, 2007 6:21 PM
    Nivel
    Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
    Ema, super gentile! sa le porti sanatoasa! firstprize
    Cristy
    Scris: Sunday, May 6, 2007 7:40 PM
    Nivel
    Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
    AdrianaC wrote:
    Astazi mi-am cumparat si eu o gentuta din piele, care imi place foarte mult. Am avut mare bafta azi la cumparaturi, am gasit si costumas, si sandalute si geanta, toate in ton bounce

Mie imi plac tare mult pantofii love love ...gentile nu ma atrag in mod deosebit dar cea aleasa de tine este frumoasaras ras
    Utilizatori in acelasi subiect
    NU poti posta subiecte noi in acest forum.
    NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
    NU poti sterge postari in acest forum.
    Nu poti edita postari in acest forum.
    Nu poti crea sondaje in acest forum.
    Nu poti vota in sondaj in acest forum.