|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| E...super! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ingeras sa o porti cu drag!1 |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Am primit si eu astazi cadoul meu pentru 38 anisori de la Tzepii si de la copii.

Sunt foarte incantata de ea, este foarte bine lucrata, piele naturala de buna calitate... are si bareta de pus pe umar... culoarea e usor de asortat si se potriveste cu pantofii pe care mi-i luasem in primavara...
Singura chestie cu care mai trebuie sa ma obisnuiesc este dimensiunea... E putin cam mare, dar e foarte incapatoare si asta ma incanta  |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| E foarte frumoasa! Imi place si culoarea si modelul. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Sa o porti sanatoasa si fericita!imi place tare mult ca are multe incaperi. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Adriana,foarte frumoasa imi place mult!!Intradevar iti va lua ceva timp sa cauti in ea pana sa gasesti ceva,ti-o spun din experientza cu gentile mari dar asta mai putin conteaza! Tzepii ! |

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| nu ma consider o femeie in pas cu moda, port ce cred eu ca mi se potriveste si mai ales ce e incapator, iata cateva din posetele mele: verusca attached the following image(s):

|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Adriana sa o folosesti cu drag,mie i-mi place ca e cu buzunare multe si poti sa organizezi un pic lucrurile in ea. Verusca,ai o intraga colectie acolo,sa le folosesti sanatoasa. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Adriana sa o folosesti cu drag! versuca si ale tale sunt finutze! |

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| multumesc fetelor, asta sunt eu, nu sunt prea la moda dar nici sleampata nu sunt |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La genti nu am o preferinta anume; de piele sa fie si sa-mi placa. Vad ca acum mi s-a pus pata pe una gri-shoriciu , din piele intoarsa, care se potriveste la aproape toate tinutele mele de toamna. Bineinteles ca o voi schimba cand incep ploile/ninsorile, ca nu vreau sa o stric. Iarna merg pe negru/maro iar primavara/vara pe rosu/mov. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu am vazut niste posete care mi-au placut la Zara ,dar doar le admir acolo ca acasa nu am unde sa le mai tin si nici nu-mi mai trebuie vreuna . |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Am hotarat ca de acum inainte sa nu-mi mai iau decat genti de calitate. In vacanta aceasta sotul mi-a facut cadou doua : una de la Armani eleganta, in stil clasic si una de Liu Jo .Sunt super incantata. |
|
|