Gemoterapia

Options Gemoterapia
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Postat: Saturday, July 8, 2006 11:56 AM


Nivel: SAFIR

Intrat: 2/26/2006
Postari: 16505
Locatia: pe o margine de lume...
Gemoterapia este o metoda de vindecare care utilizeaza extracte de tesuturi vegetale proaspete, aflate in faza de crestere. In germeni, in muguri, precum si in alte tesuturi embrionare vegetale se vor regasi, indiferent de varsta plantei, proprietatile de mentinere a reactiilor anabolice ale celulei vegetale primitive, capabile de dezvoltarea tuturor potentialelor insusiri ale plantei, proprietati care nu se mai regasesc la planta adulta.

Usor de utilizat si practic lipsita de orice efecte secundare, chiar in situatiile de folosire indelungata, gemoterapia poate rezolva o serie de afectiuni patologice si reprezinta in acelasi timp un suport valid si sinergic pentru alte metode terapeutice. Astazi gemoterapicele sunt difuzate din nou ca remedii care au o actiune proprie dar si sub forma de adjuvante ale terapiei alopate. Metodele respective intereseaza in mod deosebit medicii homeopati, bioterapeutii, farmacistii si fitoterapeutii.
mihaela75
Postat: Saturday, July 8, 2006 3:53 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/22/2006
Postari: 4839
Am facut si eu mai demult o cura cu germeni de grau.Nu mai stiu pt ce ...cred ca pt. acnee.E buna dar ca orice cura trebuie sa fii perseverent si constiincios,adica exact invers de cum sunt euras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed