Gemete la copil de 2 luni
Subiectul anterior · Subiectul urmator
OanaDor
Scris: Tuesday, November 18, 2014 9:00 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/18/2014
Buna ziua, aceasta este prima mea postare, si va scriu cu mari sperante. Sper sa aiba cineva un raspuns la problemuta noastra. Fetita mea are 7 saptamani, si a fost cat s poate de sanatoasa pana acum. Este hranita cu lapte praf, eu nu mai am lapte din pacate. De pe la doua saptamani au inceput colicile, le-am tratat cu Sab Simplex asa cum am primit indicatii in maternitate. Ea a avut tot timpul gaze, mai multe decat ar fi normal. Fetita geme incontinuu, scoate niste zgomote ca si cum s-ar chinui sa faca caca sau sa scoata gazele. Cand face caca, sta foarte linistita si nu scoate niciun zgomot pana nu termina, dupa aceea isi reia gemetele. Mi s-a spus ca este normal sa scoata sunetele astea, si ca isi va reveni, dar ea continua asa, am ajuns la punctul in care este atat de ragusita incat nu mai are voce. Are in continuare gaze, elimina tot timpul, iar gemetele ei nu mi se mai par normale. Saptamana trecuta miercuri i-am dat Bonisan, insa, coincidenta sau nu, a inceputs a nu mai manance si sa faca caca moale si foarte des. Am intrerupt Bonisanul si acum este mai bine, insa geme in continuare. Ce parere aveti despre asta? Este cazul sa ma indrept catre un pediatru?
Multumesc!
aurishta
Scris: Tuesday, November 18, 2014 10:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Daca ti se pare iesit din comun atunci da, trebuie sa mergi la pediatru! Mie, personal, nu mi se pare ceva serios, dar tu esti mult mai in masura sa evaluezi asta, fiind mama ei! Deci...o vizita la pediatru nu strica...mai bine degeaba decat prea tarziu!Cheek Kiss
OanaDor
Scris: Tuesday, November 18, 2014 5:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/18/2014
Multumesc pentru raspuns! :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.