gem de caise/zarzare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lori16ro
Scris: Sunday, July 16, 2006 9:26 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
Mesaje: 995
am facut gem de caise
la 1 kg zahar , 2 kg fructe, caise fara simburi
am pus jumatate din cantitatea de zahar peste fructe, am lasat pina a doua zi cind a avut zeama am pus la fiert si dupa ce a inceput sa fiarba am pus restul de zahar si am fiert pina s-a legat

pe aragaz am pus o tabla si o buc de fainta ca sa nu se prinda( in cartea mea de bucate scria caramida)
s-a prins de cratita doar putin (dar am facut cam 10 kg caisele le-am primit ca nu eram nebuna sa cumpar atitea sa fac gem)

urmeaza etapa 2 (miine) de pus fierbinte , in borcane fierbinti, date la cuptor pina se face pojghita si apoi capsate sau se pune celofan
deja ma doare capul, si am sa-l impart in cel care trebuie mincat vara si cel care consider ca ar mai ramine pina la iarna, sterilizat

daca stai sa te gindesti nu-i char atit de scump si rau cel din metro
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.