
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| am facut gem de caise la 1 kg zahar , 2 kg fructe, caise fara simburi am pus jumatate din cantitatea de zahar peste fructe, am lasat pina a doua zi cind a avut zeama am pus la fiert si dupa ce a inceput sa fiarba am pus restul de zahar si am fiert pina s-a legat
pe aragaz am pus o tabla si o buc de fainta ca sa nu se prinda( in cartea mea de bucate scria caramida) s-a prins de cratita doar putin (dar am facut cam 10 kg caisele le-am primit ca nu eram nebuna sa cumpar atitea sa fac gem)
urmeaza etapa 2 (miine) de pus fierbinte , in borcane fierbinti, date la cuptor pina se face pojghita si apoi capsate sau se pune celofan deja ma doare capul, si am sa-l impart in cel care trebuie mincat vara si cel care consider ca ar mai ramine pina la iarna, sterilizat
daca stai sa te gindesti nu-i char atit de scump si rau cel din metro |