Gelozia...o boala care se poate trata?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miriam
Scris: Tuesday, December 15, 2009 7:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
eu una as amana sedinta, cred ca mi-ar fi greu dupa ceea sa mai fac pe romantica pt a-l recastiga.
dar dupa .....isi primeste el !boxing
crisalida
Scris: Wednesday, December 16, 2009 5:59 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna fetelor pupici
Va multumesc din suflet pentru toate parerile voastre . Ati fost de mare ajutor hearts si citind cele scrise de voi am plans si am realizat unde am gresit. Pentru ca si eu poate port o mica vina .De ce? Pentru ca am ajuns sa fac numai pe mama in casa .(am fost in concediul de crestere copil apoi cand sa incep serviciul am fost data in somaj..)si cu alte cuvinte nu am mai fost acea sotie ingrijita , sofisticata, etc numai casa si copiiclosedtopic Sant atat de incantata acum va spun si de ce ras dupa toate cele intamplate am zis stop .Am inceput sa discut cu sotul meu deschis fara reprosuri fara certuri doar noi doi .L-am intrebat ce parere are despre toate cele intamplate si s-a jurat ca nu are nimic cu acea persoana ca totul a fost doar o inchipuire s.a. m. d Atunci i-am spus ca eu de maine imi caut de munca si nu am sa mai stau numai acasa pentru copii. Zis si facut am reusit (nu am crezut niciodata ca pot face ceva asa de repede)am fost la un fost coleg de servicicare acum a ajuns mare director de firma la noi in oras si i-am zis ca vreau sa ma angajez .spre surprinderea mea am fost angajata pe loc majoreta topai Cand am venit acasa si i-am zis scumpului meu sot a facut o fata closedtopic tunete nu va puteti inchipui :018: a fost socat . Si urmand sfaturile voastre am fost la coafor am fost la cosmetica sa mai moara si sotul meu de gelozie sorry1 .De cand am inceput din nou serviciul parca sant alt om nu mai am timp sa ma gandesc cine il suna .cine il cauta, dar surpriza acum nu il mai suna nimeni nici nu il mai cauta pe mess .Acum parca am mai mare incredere in mine nu imi mai este frica ca poate ma insala pentru ca stiu ca oricand pot sa ma descurc si singura .Cred ca si statul acasa si rutina m-au adus in pragul disperari mai bine zis dependenta de cineva . Asa ca fetelor va multumesc inca o data si cred ca fiecare din noi avem nevoie de acel sentiment ca putem si singure.Imi iubesc sotul este un tata bun dar cred ca acele '; pupeze' care ravnesc la sotul alteia sa dea dumnezeu sa traiasca si ele acel sentiment pe care le-am trait eu .Gelozia e o durere imensa o boala care nu se vede dar te macina pe dinauntru tot timpul Stiu ca voi suferi de aceasta boala toata viata dar incerc sa o stapanesc .Va iubesc fetelor si mai vorbim.coeur coeur iloveyou
monique
Scris: Wednesday, December 16, 2009 6:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
HEi, uite ce veste buna ne dai tu noua! Sa dea Dumnezeu sa va iubiti mult si sa va respectati in continuare!
misha
Scris: Wednesday, December 16, 2009 7:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Ei, asa mai merge! Bravo pentru atitudine si ma bucur foarte mult ca situatia s-a schimbat in foarte bine!pupici pupici pupici
LADY22
Scris: Friday, October 1, 2010 10:10 AM

Buna ziua. Indraznesc sa postez si eu problema mea aici pentru ca nu am cu cine vorbi despre acest subiect si chiar nu stiu ce sa fac...
Am 23 de ani, sunt casatorita de doar 4 luni si sotul meu a inceput sa discute din nou cu fosta lui iubita. sa o iau cu inceputul... cand l-am cunoscut era singur si dupa o bucata de timp mi-a zis ca tre sa il ajut sa si-o scoata pe fosta din cap . ea l-a parasit si a plecat peste hotare si el a ramas cu ochii in soare. totusi mereu o vorbea de bine pe ea si zicea ca nu l-a ranit si ca amandoi au vrut sa se desparta. dupa cateva luni a inceput sa se ascunda de mine si se ducea in capatul lumii sa vorbeasca la telefon , ascundea mereu telefonul etc. i-am cerut sa-mi arate mesajele si avea o duzina de mesaje de la ea.. nu mi le arata destul de repede incat sa apuc sa le citesc. ma acuza pe mine ca as fi prea geloasa si ca il despart de prieteni si la urma urmei nu eram casatoriti. am incheiat cap. ala si mi-a promis ca nu mai vorbeste cu ea. ne-am casatorit, acu, dupa 4 luni iarasi se ascunde de mine si vorbeste pe mess cu ea cand eu sunt la lucru.. ea trebuie sa vina acum in tara si sigur ca vrea sa o vada sa-i rezolve "adevarata problema" dupa cum i-a zis. ii urmaresc convorbirile de pe mess si din cate vad ea il tine la respect, insa el incearca sa o imbuneze si sa se da la ea cu texte.. cand e cu mine se poarta bine, nu ma respinge si imi zice ca ma iubeste, insa parca nu o zice din inima..
imi pare rau de romanul scris, insa nu mai pot tine in mine, iar cu ai mei nu pot vorbi ca l-ar da afara din casa (stam la parintii mei). am nevoie de sfatul unei sotii mai mature si mai trecuta prin viata..
delfinasa
Scris: Friday, October 1, 2010 5:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Ce cred eu din ce ne-ai scris e ca sotul tau o mai iubeste pe exa si ca nu vrea sa recunoasca in fatza ta asta. Exa il respinge, dar nu e atat de categorica incat sa-l ignore sau sa-i puna capac. Deci el simte o sensibilitate a ei pentru el si tot incearca.
Din cate spui, el, in toata perioada voastra de prietenie, a tot tinut legatura cu ea si asta nu mi se pare in regula, mai ales ca ati ajuns la casatorie si nici nu s-a petrecut evenimentul de mult timp, ca iar a inceput s-o caute.
Stie ca nu esti naiva si pentru ca l-ai prins cu fofarlica iar, nu iti mai ascunde toata tarasenia, ca are siguranta ca tu vrei sa stai cu el si ca il "intelegi". Mi se pare ca profita de sentimentele tale si cu toate ca n-ar vrea sa te raneasca, dupa cum spui ca se poarta cu tine, exact asta face si practic distruge ce a inceput sa construiasca cu tine.
Ia-l la o discutie undeva si clarificati ce vrea de la viata cu tine, daca n-a fost in stare sa-si puna ordine in a lui pana ati facut pasul. Casatoria nu este o joaca cu sentimentele si vietile oamenilor ce-si unesc destinele. Daca ii permiti asa ceva, n-o sa poti face casa cu el si o sa ajungeti sa va despartiti in final si pana atunci tu te vei chinui sa faci relatia sa mearga, in timp ce el va trage in directia opusa.
Mai poti discuta si cu fosta, vezi ce pozitie are vizavi de el si noul lui statut si daca e o femeie destul de matura sa inteleaga ca pune in pericol o casnicie, va pune punct definitiv incercarilor lui. Neamaiavand sursa de alimentare si concentrandu-se pe relatia cu tine, el va intelege ca trebuie sa-si inchida ranile vechi ca sa poata sa mearga mai departe cu tine.

Despre ce "adevarata problema" a fostei vorbeste sotul tau?
LADY22
Scris: Friday, October 1, 2010 9:07 PM

El nu stie ca il urmaresc. nu stie ca i-am citit arhiva mesajelor. nu i-am mai zis nimic. astept sa vad pana unde ajunge. si ce inseamna "rezolvarea adevaratei probleme". sper sa nu fie vorba de sex... box2 mi-a zis ca oricum nu mai vorbea cu ea dupa ce ne casatorim.. insa vad ca nu e asa. stie ca il iubesc si ca as face orice pentru el.. insa am si eu o limita.. uff
delfinasa
Scris: Friday, October 1, 2010 11:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Nu te-as sfatui sa mai astepti sa vezi ce urmeaza, ci sa abordezi problema din pripa. Ai toate motivele sa fii suspicioasa cu el, motive pe care el ti le creeaza, nu ti le creezi singura din inchipuirile tale. Discuta cu el calm si cere-i explicatii pentru comportamentul lui. El poate incerca sa te convinga ca acele mesaje sunt inocente, dar stie foarte bine ca orice legatura pe care-o pastreaza cu exa ii mai darama o caramida din casa pe care-o vrea (intradevar?) construi cu tine.
Revin...
oanalaurisa
Scris: Sunday, October 3, 2010 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

La capitolul GELOZIE,vreau sa va spun ca am facut mari imbunatatiri...cred ca mi-am format o imunitate,dupa experienta prin care am trecut,nu stiu daca as mai putea fi geloasa,parca m-am racit de tot...
gamine
Scris: Thursday, January 24, 2013 1:57 PM

Parerea mea e ca in timpurile de acu, cu toate siteurile sociale, mai bine stai departe de ele cat se poate de mult :)
bereea
Scris: Thursday, January 24, 2013 2:34 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
gamine wrote:
Parerea mea e ca in timpurile de acu, cu toate siteurile sociale, mai bine stai departe de ele cat se poate de mult :)

Exact asta si facemstop stop
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.