buna fetelor!!! Daca puteti tineti dieta Rina,chiar da rezultate bune,eu am inut o luna si jumatate si am dat jos 10kg,acum nu o mai tin,insa dimineata beau pe stomacul gol apa calda cu o zeama de la ojumatate de lamaie +1a miere,mananc intotdeauna fructe pana la pranz si am pus maxim 1,5kg. Deci chiar merita sa o incercati.
|
BUNA FETELE !!! Revin si eu dupa ceva timp,timp in care v-am urmarit,dar nu am postat.Am inceput si eu o lupta cu kg dupa 12ian,aveam 76kg la inaltimea de 1.67cm. Astazi,am 70 kg si sper sa mai pierd vreo 5 macar pana la vara.Am inceput prin Dukan,dar l-am modificat putin,in sensul ca,nu pot sta fara fructe,asa ca ,mai consum kiwi,mere....am redus consumul de ulei,zahar si nu mai mananc paine.Cu sportul mai greu din lipsa de timp,insa sper ca se va incalzi afara si ma voi urni.Spor la topit kg si un weekend placut tuturor !!!!
|
Foarte frumoase toate,felicitari fetelor !!!
|
cum se face modelul asta ??
|
Fetelor va recomanda pentru orice fel de tuse siropul Coughend- este produs natural din plante medicinale indiene si la coplilul meu chiar a dat rezultate dupa 2 zile in conditiile in care tusea-behaia mai mult din cauza racelii la plamani.se administreaza in paralel cu tratamentul . sper sa va fie de folos,costa in jur de 22 lei flacon de 100 ml
|
inca cateva caciulite lucrate de mine cu drag pentru copilasi
|
foarte reusite caciulitele ,felicitari fetelor !!!! si eu am tot lucrat diverse animalute chiar daca nu am postat o sa incerc sa pun cateva pozici nu prea reusite,sunt facute cu tel
|
LA MULTI ANI !!! felicitari pt lucrusoare, sunt foarte reusite !!! La cat mai multe realizari !!!!
|
La fel de timid este si piciul meu care are 7ani,lagradi nici nu iesea din banca sa nu o supere pe doamna educatoare,de multe ori nici nu isi da seama doamna ca este prezent,nu i se aude gura.....chiar imi zicea in gluma ca,daca toti copii ar fi asa cuminti si ascultatori ca,vali ar face 5 gradinite sper din toamna,o data la scoala sa se schimbe un pic,sa fie mai indraznet.....
|
florile mele
|