|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| frumoase gentute bire.anamaria attached the following image(s):

|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Le vreau pe toate |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/18/2010 Mesaje: 99
| ce frumoase sunt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si ouale sunt superbe are cineva vreun model la ousoare?
|
|

Inregistrat: 9/23/2010 Mesaje: 65
| Foarte frumoase gentutele..mie imi place in special cea roz...stie cineva modelul acela?e facut cu croseta sau cu andrele circulare?dupa mine cred ca e cu andrele..dar nu stiu cum se face...stie cineva??/ cristinelu attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/23/2010 Mesaje: 65
| Nu stie nimeni modelul de la aceasta geanta??va rog ajutati-ma.. |
|

Inregistrat: 2/2/2012 Mesaje: 50
| Am nevoie de ajutor,vreau sa tricotez asa ceva sunt topita dupa ea dar nu ma pricep,explicatii va rog!  |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Nu se vede bine cum sunt incheiate partile fata si spate, dar eu asa as face: -tricotezi doua patrate cu model: 2dos, 2 fata, 2 dos, torsada, 2 dos,2 fata, 2 dos, torsada...continui pana ai 4 torsade, 2 dos, 2 fata, 2 dos. - o banda tricotata pe dos care sa aiba lungimea egala cu 3 laturi ale patratelor. -pentru acea platca ce inchide geanta modelul e mai lung de explicat dar se lucreaza pe dos, cu cate 2fata care se decaleaza spre stanga si dreapta la fiecare rand fata. -tricotezi cureaua un rand fata unul dos (cred ca se numeste ciorapeste?), se va rula si cosi lateralele ca sa obtii cilindru, sau daca stii sa tricotezi snur poti face asa. Cand ai toate partile tricotate, le cosi intre ele in felul urmator: incepi dintr-un colt al patratului sa cosi banda aceea lunga, continui pe a doua latura a patratului si pe ce ade a treia latura. Urmeaza sa cosi si cel de al doilea patrat la fel, astfel incat obtii geanta. Presupun ca se inchide cu fermoar, trebuie sa cosi fermoarul pe laturile patratelor care nu au fost cusute. Dupa care prinzi platca pe una din partile gentii, cosi cureaua si nasturelul. Sper ca ai inteles cum am explicat, daca mai ai intrebari te rog sa intrebi si te ajut cat pot. Acuma depinde de cat de mare vrei geanta si de firul si andrelele cu care lucrezi, daca sunt numar mic si firul e subtire, cred ca trebuie sa faci 3dos si 3 fata... te adaptezi la ce ai. Sa ai spor, e o geanta frumoasa. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Pt ou ce nu se vede in poza: ( o sa mai incerc sa salvez mai bine poza) &th round: [k3,m1] 9 times. 36 sts K16 rounds.Use end at tha base to neaten the joining round then fasten it off on the inside
cred ca acum se vede mai ok -spor timea attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/2/2012 Mesaje: 50
| Multumesc pentru explicatii,fir am ceva mai subtire,andrele la fel dar sper sa ma pot descurca,ma voi apuca de ea si pe parcurs voi posta lucrarea,daca am nevoie de ajutor sigur ma voi adresa pe forum. |
|
| super gentile,o sa ma apuc intr-o zi si eu de ele |
|
| bire.anamaria wrote:frumoase gentute Superbe modelele, o sa ma apuc si eu cand am timp de cateva pentru printesele mele. |
|
|