Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Felicitari tuturor participantelor. Si in plus felicitari castigatoarelor |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| nu pot sa cred.am citit de 3 ori rezultatul. va multumesc pentru vot mamibogdan |
|
| Felicitari Anamaria Elena Si tuturor participantelor. Multumim pentru sponsorizare si pentru premiul acordat. Sincer dupa ce au postat toate fetele gentutele si leam vazut cat sunt de frumoase nu ma asteptam nici la un premiu. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Felicitari dragelor! Ma bucur sincer pentru voi.Chiar meritati |
|
| bravo ana ma bucur pt tine.aveai nevoie de masina felicitari si la elena si la vicki. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| :923: |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Bravo , felicitari tuturor pentru gentute, sunt superbe toate, felicitari castigatoarelor |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| toate ati muncit si cu rezultat pe masura! Felicitari Ana! |
|
| fetelor elena,victoria felicitari si voua abia astept sa lucrez la noua masina pentru ca am primit 3 comenzi la gentuta |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| decusut wrote:Superrrr!!! Foarte reusita gentuta. Va multumim pentru participarea la concurs. Va asteptam si pe site-ul nostru www.decusut.ro pentru a nu rata ofertele lunii septembrie, atat la masinile de cusut cat si la accesorii. Echipa Bro Rom Sibiu
Multumesc frumos pentru premiu!!!! Chiar nu ma asteptam, avand in vedere cate genti frumoase au participat la concurs si mai ales faptul ca eu am facut-o "la mana". Este o surpriza foarte frumoasa pentru mine!!!! Multumesc!!!!
Felicitari tuturor participantelor felicitari celorlalte doua castigatoare !!!!! |
|
| ana,elena,victoria,felicitari dragelor! meritati din plin premiul! |
|
| elene,ildi feteleeeeeee am primit minunatia de masina si cealalta este cea cu care am facut gentuta bire.anamaria attached the following image(s):

|
|
| ana,sa o stapinesti sanatoasa si sa o folosesti cu placere,sa faci multe lucruri frumoase! |
|
| chiar eram curioasa cum arata masina ta si daca ai primito.so stapinesti sanatoasa. |
|
| Ana so stapinesti sanatoasa. Si eu am primit foarfeca Fetele iau facut proba. |
|
|