ingerash wrote:Ingerasilor mei le-am facut astrogramele ,am aflat multe lucruri,chiar surprinzatoare ,am reusit sa-i cunosc mai bine din punct de vedere astrologic,psihologic,karmic. Pentru astrograma sant necesare data nasterii,luna,anul,ora si orasul{tara}in care sa nascut. Va astept intrebarile si va doresc...curaj...
Îngerash nu ?tiu daca mai e?ti activ pe forum dar ti-as fi recunoscatoare cu o astrograma a fiicei mele ... 25/08/2015 , 18:10 , Rimini/Italia
Mul?umesc
|
AdrianaC wrote:Ce nume de fete va plac cel mai mult?
Medeea , Timeea , Evolette ..
|
Alexandra95 wrote:Exact cum am spus ca voi revenii cu un rezultat .Iar acesta este pozitiv .Sun foarte fericita
Felicitariiii!!!
|
[quote=blueraven] Buna seara fetelor,si ma bucur sa ma numar si eu pe acest forum! Am ezitat putin la inceput,dar am nevoie de un mic sfat sau raspuns la intrebare. Pe scurt: imi doresc un bebe,am avut contacte neprotejate in perioada fertila,imi masor temperatura bazala (a ramas cumva constanta la 37 plus minus, dupa ovulatie).In toata perioada luteala am avut crampe in fiecare zi (ceea ce e neobisnuit ptr mine).Apoi in ziua 14 dupa ovulatie mi-a venit ciclul,si mi-am zis "ghinion si de data asta" ...dar ce m-a pus pe ganduri e ca ciclul a tinut 2 zile jumate(5 de obicei) si s-a oprit brusc.Am facut un test ieftin de sarcina si a aparut si a 2 liniuta ,dar foarte-foarte fad.Apoi a disparut. Sunt contrariata si nu as vrea sa sper.Si mi-e frica sa fac un al 2-lea test Usoare crampe am,unele mirosuri imi intorc stomacul pe dos,sanii nu imi sunt mariti sau durerosi (dar niciodata nu am simptomele astea inainte de Ov. sau urati) Ce sa fac? Oare e posibil sa fie ceva,chiar daca am avut un pseudo-ciclu?(nu a fost tocmai spotting,ptr ca a foat prima zi destul de abundent). Help![/quote
Eu am avut a-II-a liniu?a la test f pala ,abia se vedea ... Orice e posibil ... Mult succes
|
Mamici eu ma chinui de f mult timp sa dau ultimele 5 kg de dupa sarcina ?i nu reu?esc deloc .. Ave?i ceva sfaturi ? Sincer spre ru?inea mea nu am reu?it sa rasfoiesc forumul .. ??
|