Profil: geaninaelena
Despre
Utilizator: geaninaelena
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, August 22, 2012
Ultima vizita: Wednesday, August 22, 2012 2:47 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Medici stomatologi - Recomandari
Postat: Wednesday, August 22, 2012 2:19 PM
Experienta mea la cabinetul de stomatologie Rident Clinic din Pantelimon:
saptamana trecuta am fost caci aveam o carie la una din masele ,toate bune si frumoase si in drumul meu spre casa am vazut acest cabinet si am zis de ce nu si uite asa a inceput calvarul meu,am intrat mia curatat canalul si am plecat ,la cateva zile am revenit pentru plomba toate bune si frumoase pana am ajuns acasa si au inceput durerile lui dumnezeu de imi venea sa ma dau cu capul de pereti am sunat la cabinet si nu a raspuns nimeni asa ca sambata noaptea am ajuns la un alt cabinet non-stop din mihai bravu pentru ca nu mai puteam suporta durerea,odata ajunsa acolo au constatat caci aveam puroi sub plomba proaspat facuta si aveam si o depasire de canal cu te miri ce con nesterilizat care mia infectat si gingia si uite asa ca dupa ce am dat o caruta de bani la primul cabinet am inceput sa platesc si la al doilea in fine au curatat sub masea si am plecat acasa dar numai pentru o ora caci sa dus anestezia si a trebuit sa ma intorc si ce credeti pana la urma am ramas fara masea si am platit si ca pt doi dinti de portelan,asa ca atentie mare la cine mergeti si nu ingaduiti ca vezi doamne va doare o zi doua caci asa am stat eu si am facut o mare prostie am ramas cu o mare sensibilitate la dinti si iau si acum tratament pentru infectie..sanatate multa tuturor