Buna fetelor! Când crede?i ca e recomandat sa fac urmatorul Fiv, daca ultimul a fost în iulie?
|
Buna fetelor! ?i rezultatul meu în ziua 11 este negativ: 0,36
|
rodixon wrote: geanina - ce este cu tine? exact ce-i spuneam, eu lui ana-ana dimineata - la voi nu se gandeste? Noi oamenii in general suntem diferiti; nu gandi a si tu vei avea rezultatul negativ; cei de la medpark si-au facut treba pentru fiecare dintre noi - mai departe corpul uman de la fiecare raspunde diferit: daca vei reusi itri va parea rau pentru cuvintele pe care le-ai spus acum; tu nu faci decat sa-ti faci rau tie si copilulul pe care il astepti de atata timp si cu mult sacrificiu!
Draga mea, am spus ce simt acum.poate am fost un pic tran?anta, asa sunt eu, mai directa. Nu am inten?ionat sa judec sau sa acuz pe cineva, fete de pe forum, clinica sau echipa medicala, de?i, recunosc, multe coincidente m-au pus pe gânduri (hope ?tie la ce ma refer). Nu simt suflete?te ca va fi bine, dar nu ma mai consum, am acceptat oarecum situa?ia, m-am resemnat. Sper sa fiu la fel de calma ?i luni, daca va fi neg. Sper din tot sufletul sa ajung în situa?ia de a fi nevoita sa-mi mu?c limba pt ce am spus, sa regret, dar deocamdata asta e ceea ce simt. Iar aici, pe forum am fost foarte sincera ?i deschisa. Daca luni situa?ia va fi alta, îmi voi cere scuze daca am împovarat pe cineva cu nesiguranta mea. Va pup oricum ?i apreciez sus?inerea ?i încurajarile voastre. Au contat ?i conteaza pentru mine. Poate voi fi eu cea care voi destinde atmosfera... Poate!!!!
|
karroll wrote:Negativ si la mine Îmi pare rau! Ma a?teptam, la fel va fi ?i al meu. Nu ma în?elege gre?it, va doresc tuturor numai rezultate pozitive, dar parca totul a fost un tipar urmat fidel.
|
Hope26 wrote:Cu parere de rau...sunt desgustata de ce a ajuns acest forum ! De la alte comentarii ma abtin acum...din respect pt karroll si geaninab care inca sunt cu emotii maxime, dragele mele...Dzeu sa aibe grija de voi!
Hope ai refacut testul? Ce rezultate ai?
|
Ar trebui sa fac testul mar?i, dar îl voi face luni. Ma simt k. Ma dor sanii, parca nu mai sunt asa balonata, nu mai am crampe în burtica, iar suflete?te nu presimt nimic, am devenit pesimista, de?i deobicei sunt optimista.
|
Buna fetelor! Având în vedere rezultate ob?inute, marturisesc ca nu mai a?tept sa fac testul luni, sunt convinsa ca va fi negativ. Nu dau vina pe nimeni. Sunt demoralizata, dar poate e mai bine asa. Voi accepta mai u?or e?ecul.am gândit în fel ?i chip. M-am gândit ca am ales prea u?or aceasta clinica, doar pe baza acestui forum, pentru ca pe site nu exista un procent de reu?ita.dar apoi m-am gândit ca totul e de la Dumnezeu , cum vrea el. Eu m-am resemnat. De?i, undeva în profunzimea sufletului meu, a?tept o minune.
|
Scuze, dar nu cred ca ati în?eles corect. Nu simt în?epaturi în zona bur?ii, jos spre organele genitale, ca la menstra, ci undeva mai sus, paralel cu buricul. Ma tem sa nu fi stimulat alte organe cu cei 4 plasturi de pe burta, care chiar se afla zona buricului.
|
Hope26 wrote: geaninuta nu te panica, si eu am avut acum 3 nopti cred o durere foarte puternica in burtica, m-a trezit din somn, ca o intepatura asa...apoi zilele urmatoare am mai avut cateva dar mai rare (2-3/zi) si mai putin intense.Ar putea fi o posiibila implantare :)
Sa te auda Dumnezeu! Doar ca la mine nu sunt undeva sub buric, ci în partea lui stânga...
|
Buna fetelor! Eu de azi-noapte am o durere acuta în partea stânga, în zona pancreasului aproximativ. A?i mai pa?it asa ceva? De la ce poate fi? Sper sa nu fie un semn rau. Cred ca dau în paranoia...
|