Castanuta wrote:
S-a dus 😢 a venit menstra 🥺 Oribil ce se intampla si cu mine si cu testele…
Off îmi pare rău .. cunosc senzația și eu m-am lăsat păcălită cu niște teste fals pozitive .. Dar va veni și vremea când într-adevăr va fi pozitiv 🤗
|
Castanuta wrote:
Multumesc, Geanina! De fals pozitiv ma temeam… O sa repet cand ajung acasa 🤗
Îți țin pumnii 🍀
|
Castanuta wrote:Buna fete, ati avut vreun Clear Blue atat de pozitiv? Am patit cu Dr Max, pozitiv ca pentru 6 saptamani dar la HCG nimic. Sunt in ziua 3 de intarziere si au aparut si niste pete rozalii..nu ma mai doare burta dar sunt confuza🤦♀️
Clearblue dau f mult fals pozitiv … Testul tau arata f bine,poate ar trebui sa încerci și o altă marcă? Petele rozalii pot fi de la implantare , poate a fost o sarcină chimică etc … Eu îți țin pumnii să fie pozitiv 🍀
|
Andreea_neacsu wrote:ce faci Geanina?
Andreea mulțumesc de intrebare … Mergem înainte cu incredere … Sunt mai relaxata ca niciodată , luna asta nici teste de ovulație nu am avut “chef” să fac , las totul in voia sortii cum s-ar zice … Oricum sunt la ovulație , am toate simptomele ( am reușit să-mi cunosc organismul destul de bine intr-un final) … Vom prova evident dar ceva mult mai relaxat farà a pune presiune pe mine sau sot …Va imbratisez cu drag ❤️😘
|
|
Felicitari Criss pt rezultat … Eu in locul tau as face sì al-III-lea beta … Avand in vedere ca e f devreme pt a face o ecografie măcar vezi putin evoluția …
|
|
Felicitari Cris… Sarcina ușoară … Beta nu arata rău si nici progesteronul nu arata rău … Iti țin pumnii să fie totul bine 🫶😘
|
Andreea_neacsu wrote:Rebecca , eu inca nu vad liniuta a doua dar poate poza e de vina  poate apare mai clar peste 1-2 zile Geanina , of .. imi pare rau … nu te puteam descuraja sa-ti spun ca eu sunt de parere ca e biochimica  partea buna este ca acum stii cand va fi ovulatia  nu te descuraja , incercati in continuare . Eu dupa 2 sarcini biochimice o am pe cea din prezent  exista speranta
Mulțumesc mult pt incurajari Andreea… Încerc să ma incurajez ca totusi rămân însărcinată pare ca destul de usor … Inseamna ca totul functioneaza , acum sper sa vina luna norocoasa cu un embrion puternic si sanatos … Încercăm sa privim cu incredere si speranta spre viitor … 🫶
|
Rebecca in a doua poza parca se zareste ceva pe acolo … Iti țin pumnii 🍀
|
Bună ziua fetelor … Din pacate a fost o sarcină biochimica 😞 … Joi mi-a venit “menstruatia” , as fi preferat sa cred ca era rămasa beta de la sarcina trecuta dar nu prea cred ca pt am făcut diverse teste de sarcină care ieseau negative , si dupaia au inceput sa se pozitiveze .. Hmm așa a fost sa fie mergem cu incredere înainte ..
Paste Fericit si binecuvantat tuturor !!! Sper ca perioada ce urmeaza sa ne indeplinim toate aspirantele această dorinta arzatoare ..❤️😘🫶
|
|
Mulțumesc fetelor pt încurajare … vă dați seama ca mai fac un beta dar sunt destul de descurajată cu un beta așa mic … Nu imi amintesc sa aud de un beta asa mic dar cum e sa fie mergem înainte … Mulțumesc mult tuturor ❤️
|