Profil: Geanina36
Despre
Utilizator: Geanina36
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Monday, February 7, 2022
Ultima vizita: Sunday, August 10, 2025 8:34 PM
Numarul de postari: 269
[0.03% din toate postarile / 0.21 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 90
Postat: Sunday, July 27, 2025 3:08 PM
Castanuta wrote:

S-a dus 😢 a venit menstra 🥺
Oribil ce se intampla si cu mine si cu testele…

Off îmi pare rău .. cunosc senzația și eu m-am lăsat păcălită cu niște teste fals pozitive .. Dar va veni și vremea când într-adevăr va fi pozitiv 🤗
Postat: Saturday, July 26, 2025 11:52 PM
Castanuta wrote:

Multumesc, Geanina! De fals pozitiv ma temeam…
O sa repet cand ajung acasa 🤗

Îți țin pumnii 🍀
Postat: Saturday, July 26, 2025 11:22 PM
Castanuta wrote:
Buna fete, ati avut vreun Clear Blue atat de pozitiv? Am patit cu Dr Max, pozitiv ca pentru 6 saptamani dar la HCG nimic.
Sunt in ziua 3 de intarziere si au aparut si niste pete rozalii..nu ma mai doare burta dar sunt confuza🤦‍♀️

Clearblue dau f mult fals pozitiv … Testul tau arata f bine,poate ar trebui sa încerci și o altă marcă? Petele rozalii pot fi de la implantare , poate a fost o sarcină chimică etc … Eu îți țin pumnii să fie pozitiv 🍀
Postat: Tuesday, April 29, 2025 11:35 AM
Andreea_neacsu wrote:
ce faci Geanina? pupici

Andreea mulțumesc de intrebare … Mergem înainte cu incredere … Sunt mai relaxata ca niciodată , luna asta nici teste de ovulație nu am avut “chef” să fac , las totul in voia sortii cum s-ar zice … Oricum sunt la ovulație , am toate simptomele ( am reușit să-mi cunosc organismul destul de bine intr-un final) … Vom prova evident dar ceva mult mai relaxat farà a pune presiune pe mine sau sot …Va imbratisez cu drag ❤️😘
Postat: Monday, April 28, 2025 10:48 PM
Felicitari Criss pt rezultat … Eu in locul tau as face sì al-III-lea beta … Avand in vedere ca e f devreme pt a face o ecografie măcar vezi putin evoluția …
Postat: Saturday, April 26, 2025 3:24 PM
Felicitari Cris… Sarcina ușoară … Beta nu arata rău si nici progesteronul nu arata rău … Iti țin pumnii să fie totul bine 🫶😘
Postat: Saturday, April 19, 2025 10:33 PM
Andreea_neacsu wrote:
Rebecca , eu inca nu vad liniuta a doua dar poate poza e de vina Cheek Kiss poate apare mai clar peste 1-2 zile majoreta majoreta
Geanina , of .. imi pare rau … nu te puteam descuraja sa-ti spun ca eu sunt de parere ca e biochimica Cheek Kiss partea buna este ca acum stii cand va fi ovulatia ras nu te descuraja , incercati in continuare . Eu dupa 2 sarcini biochimice o am pe cea din prezent majoreta exista speranta

Mulțumesc mult pt incurajari Andreea… Încerc să ma incurajez ca totusi rămân însărcinată pare ca destul de usor … Inseamna ca totul functioneaza , acum sper sa vina luna norocoasa cu un embrion puternic si sanatos … Încercăm sa privim cu incredere si speranta spre viitor … 🫶
Postat: Saturday, April 19, 2025 11:44 AM
Rebecca10 wrote:
Bună dimineața! Astăzi 10 DPO am făcut un test de sarcină. Nu vedeți nici voi nimic, nu? Mi se părea că văd o liniuță, dar nu cred că e nimic.

https://ibb.co/TMvrwD4y
https://ibb.co/hJKDVQs7

Rebecca in a doua poza parca se zareste ceva pe acolo … Iti țin pumnii 🍀
Postat: Saturday, April 19, 2025 11:43 AM
Bună ziua fetelor … Din pacate a fost o sarcină biochimica 😞 … Joi mi-a venit “menstruatia” , as fi preferat sa cred ca era rămasa beta de la sarcina trecuta dar nu prea cred ca pt am făcut diverse teste de sarcină care ieseau negative , si dupaia au inceput sa se pozitiveze .. Hmm așa a fost sa fie mergem cu incredere înainte ..

Paste Fericit si binecuvantat tuturor !!! Sper ca perioada ce urmeaza sa ne indeplinim toate aspirantele această dorinta arzatoare ..❤️😘🫶
Postat: Wednesday, April 16, 2025 10:01 PM
Mulțumesc fetelor pt încurajare … vă dați seama ca mai fac un beta dar sunt destul de descurajată cu un beta așa mic … Nu imi amintesc sa aud de un beta asa mic dar cum e sa fie mergem înainte … Mulțumesc mult tuturor ❤️