|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Am facut un costum de blugi si am reusit sa fac ceva poze din timpul lucrului. Aici pantalonul. andrushka attached the following image(s):

|

| Aici geaca. andrushka attached the following image(s):

|

| Aici produsele finite. andrushka attached the following image(s):

|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Andruska, felicitari! ce echipamente super ai! |

| danab wrote:Andruska, felicitari! ce echipamente super ai! Multumesc Dana!Nu are cine stie ce dotari ,dar este atelierul meu,aici imi petrec timpul si imi castig painea. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2011 Mesaje: 9
| Andrushka,dar te pricepi nu gluma.Imi pare bine ca am descoperit acest forum pentru ca am gasit lucruri interesante. |
|

| ilinca wrote:Andrushka,dar te pricepi nu gluma.Imi pare bine ca am descoperit acest forum pentru ca am gasit lucruri interesante.
|
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| andruska,super!poate cand ai un pic de timp imi spui si mie cum se regleaza triplocul...am unul nou-nout,iar spre rusinea mea nu stiu sa-l reglez |
|

| serarg wrote:andruska,super!poate cand ai un pic de timp imi spui si mie cum se regleaza triplocul...am unul nou-nout,iar spre rusinea mea nu stiu sa-l reglez Unde trebuie reglat,la reglajul pentru ate sau la graifere? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/13/2011 Mesaje: 8
| Andrushka,felicitari!!!Am si eu cate ceva de cusut,o sa mai trag cu ochiul pe aici si poate ma ajutati si pe mine cu unele sfaturi!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Andruska felicitari pentru tot ce lucrezi!! |
|

| andrushka wrote: Unde trebuie reglat,la reglajul pentru ate sau la graifere?
la ate,rares a scos toate atele...le-am pus la loc,dar nu stiu sa reglez tensiunea la fire,omul s-a jucat bine de tot si n-am apucat sa cos nimic...este un triploc de casa singer,doar ca firma de la care l-am luat nu mi-a dat si carte,chiar daca a fost pe factura,sigilat ,etc...m-am certat cu ei un pic,dar...am cedat...asa ca am triploc nou si ma uit la el de vreo doi ani |
|

| Daca ai cusut vreodata la ea si ai vazut ca face tighelul corect atunci trebuie sa mearga.
Esti sigura ca ai pus corect atele?Nu trebuie sarit nici un orificiu .
Dupa ce au fost puse atele,tragi de fiecare fir in parte,ata trebuie sa treca nici prea greu ,nici foarte usor.
A doua ata se vede pe fata materialului,iar a treia ata se vede pe spatele materialului.
Faci proba pe o bucata de deseu si vezi ,daca una din ele este mai stransa sau mai larga.
Daca cea dea a doua ata este stransa,iti va trage tighelul de pe spate in fata si deci va trebui sa mai dai drumul un pic la a doua ata
Daca ata a treia e prea stansa,iti va trage tighelul de pe fata materialului spre spatele materialului si va trebui sa dai drumul un pic la a treia ata.
Tighelul este corect atunci cand impletitura dintre cele doua ate (fata si respectiv spate) cade exact pe marginea materialului.
Ata de la ac o verifici tragand de cele doua parti de material,daca e prea larga,o mai srangi,daca e prea stransa ,se va rupe ata la ac.
Un aspect bine de retinut este ca firul de la ac sa fie intotdeauna introdus ultimul in ac.
Daca nu se inteleg explicatiile mele,mai intreba-ma,ca sunt pe aici. |
|

| multumesc din suflet,voi face proba ,cred ca marti ,ca maine plec dimineata si termin tarziu si vin cu poze sa-ti arat |
|
|