Geaca de piele urat mirositoare !!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, April 11, 2007 8:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
Fetelor HELP !! Mi-am luat o geaca de piele de la Kenvelo stil sacou , dar miroase ff urat . Am tinut-o cred ca mai bine de 3 saptamani pe balcon , am sters-o cu lapte de corp , cu crema ....insa .....tot miroase , si nu cred ca miroase pielea , cred ca mai mult vopseaua , e o culoare deschisa , un crem .....va rog ajati-ma , ce sa ii mai fac sa nu mai miroasa ???oare oare oare oare
Kiki
Scris: Wednesday, April 11, 2007 8:53 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Intreaba la o curatatorie. Vezi daca le-o dai la curatat si sa o iei frumos mirositoare! Succes!cool
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, April 11, 2007 9:02 PM
Nivel

Kiki wrote:
Intreaba la o curatatorie. Vezi daca le-o dai la curatat si sa o iei frumos mirositoare! Succes!cool

mi-e cam teama sa o duc la curatatorie , ca o colega si-a dus geaca la curatatorie si a luat-o de acolo numai pete .....i-au stricat geaca nono nono nono
Cris-DL
Scris: Wednesday, April 11, 2007 9:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Mai georgy, dar cand ai cumparat-o nu mirosea ?! oare Eu am patzit asa cu o pereche de adidasi, de firma, moamaaa ce miros aveau puker ...invatzare de minte, de atunci ii miros ras
Kiki
Scris: Wednesday, April 11, 2007 9:06 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
georgy_adinutza wrote:

mi-e cam teama sa o duc la curatatorie , ca o colega si-a dus geaca la curatatorie si a luat-o de acolo numai pete .....i-au stricat geaca nono nono nono

In Mall e o curatatorie buna. In Mall Vitan. Mama a dus acolo si haine pretentioase si nu s-a intamplat nimic.
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, April 11, 2007 9:08 PM
Nivel

cris22tyna wrote:
Mai georgy, dar cand ai cumparat-o nu mirosea ?! oare Eu am patzit asa cu o pereche de adidasi, de firma, moamaaa ce miros aveau puker ...invatzare de minte, de atunci ii miros ras

mami in magazin nu mirosea , sau cel putin nu am simtit eu , insa am ajuns acasa , am pus-o in sifonier si a doua zi nu stiam ce miroase urat in camera , cand a,m descoperit ca mirosul venea din sifonier ....de la geaca , dar te termina , miroase a vaca ...nu stiu cum sa ma exprim nervi nervi nervi
Maria & Mario
Scris: Wednesday, April 11, 2007 9:36 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Eu stiu ca otetul , pulverizat scoate mirosurile din hainele de piele, care inca mai au miros de .... oaie. Dar .....incearca sa o stergi cu un burete imbibat cu otet , diluat, incearca pe interiorul manecii sa nu o decolorezi intai. Spor la aerisit. Si mai poti pune levantica naturala prin buchetele , cica scoate mirosurile neplacute ! hainoroc
Miri
Scris: Wednesday, April 11, 2007 9:54 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
...Si mai poti pune mici bucatele de vata imbibate cu parfumul preferat, in buzunarele gecii si mai ales in cel interior( daca are asa ceva0.
georgy_adinutza
Scris: Thursday, April 12, 2007 7:47 AM
Nivel

mami & maria , miri , pupici pupici pupici si va multumesc mult de tot , diseara cand ajunga acasa incerc faza cu otetul , si o sa pun si vata cu parfum in buzunare si sa o las iar pe balcon .....va anunt ,.....sper sa iasa mirosul ca nu stiu ce sa ii mai fac ....pupici pupici
Miri
Scris: Thursday, April 12, 2007 9:51 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Succes si sa ne spui daca a "mers"una din metode!pupici
georgy_adinutza
Scris: Friday, April 13, 2007 7:50 AM
Nivel

Neatza !!

Am incercat aseara co otet si apa si am pus-o pe balcon , vreau sa va zic ca azi dimineatza , am bagat nasul inea , si parca s-a mai dus mirosul ...dar am lasat-o tot la aer ras ras pupici pupici pupici angel angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.