|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Fetelor HELP !! Mi-am luat o geaca de piele de la Kenvelo stil sacou , dar miroase ff urat . Am tinut-o cred ca mai bine de 3 saptamani pe balcon , am sters-o cu lapte de corp , cu crema ....insa .....tot miroase , si nu cred ca miroase pielea , cred ca mai mult vopseaua , e o culoare deschisa , un crem .....va rog ajati-ma , ce sa ii mai fac sa nu mai miroasa ??? |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Intreaba la o curatatorie. Vezi daca le-o dai la curatat si sa o iei frumos mirositoare! Succes! |

| Kiki wrote:Intreaba la o curatatorie. Vezi daca le-o dai la curatat si sa o iei frumos mirositoare! Succes!
mi-e cam teama sa o duc la curatatorie , ca o colega si-a dus geaca la curatatorie si a luat-o de acolo numai pete .....i-au stricat geaca |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mai georgy, dar cand ai cumparat-o nu mirosea ?! Eu am patzit asa cu o pereche de adidasi, de firma, moamaaa ce miros aveau ...invatzare de minte, de atunci ii miros |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
In Mall e o curatatorie buna. In Mall Vitan. Mama a dus acolo si haine pretentioase si nu s-a intamplat nimic. |

| cris22tyna wrote:Mai georgy, dar cand ai cumparat-o nu mirosea ?!  Eu am patzit asa cu o pereche de adidasi, de firma, moamaaa ce miros aveau  ...invatzare de minte, de atunci ii miros
mami in magazin nu mirosea , sau cel putin nu am simtit eu , insa am ajuns acasa , am pus-o in sifonier si a doua zi nu stiam ce miroase urat in camera , cand a,m descoperit ca mirosul venea din sifonier ....de la geaca , dar te termina , miroase a vaca ...nu stiu cum sa ma exprim |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu stiu ca otetul , pulverizat scoate mirosurile din hainele de piele, care inca mai au miros de .... oaie. Dar .....incearca sa o stergi cu un burete imbibat cu otet , diluat, incearca pe interiorul manecii sa nu o decolorezi intai. Spor la aerisit. Si mai poti pune levantica naturala prin buchetele , cica scoate mirosurile neplacute ! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| ...Si mai poti pune mici bucatele de vata imbibate cu parfumul preferat, in buzunarele gecii si mai ales in cel interior( daca are asa ceva0. |

| mami & maria , miri , si va multumesc mult de tot , diseara cand ajunga acasa incerc faza cu otetul , si o sa pun si vata cu parfum in buzunare si sa o las iar pe balcon .....va anunt ,.....sper sa iasa mirosul ca nu stiu ce sa ii mai fac .... |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Succes si sa ne spui daca a "mers"una din metode! |
|

| Neatza !!
Am incercat aseara co otet si apa si am pus-o pe balcon , vreau sa va zic ca azi dimineatza , am bagat nasul inea , si parca s-a mai dus mirosul ...dar am lasat-o tot la aer |
|
|