Profil: Gazela
Despre
Utilizator: Gazela
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Saturday, June 7, 2014
Ultima vizita: Friday, August 14, 2015 11:03 PM
Numarul de postari: 114
[0.01% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 31
Postat: Monday, August 3, 2015 1:58 PM
Buna gravidutelor si mamicilor SimplyLove
Hope felicitari pentru fetita minunata, sa fiti sanatoase si necolicioase, si tu sa te recuperezi repede!!!DistanceKiss Haha Haha Haha
Imi pare rau pentru experienta nasoala pe care ai avut-o cu operatia, inseamna ca anestezistul n-a facut bine anestezia...si la mine imediat si-a facut efectul anestezia, in 10 min bebe era afara...pupam ca sa treaca tot! Sa te bucuri de minunea care a venit pe lume!!!!

Fetele cu concediul pre si post natal, se poate lua incepand cu sapt 31-32 depinde de dr, se calculeaza putin mai mult de 42 de zike dupa nastere, pt ca exista posibilitatea sa nasteti mai tarziu de 40 de sapt...se ia marja de 42 de sapt...va pupam :*
Postat: Tuesday, July 28, 2015 10:21 PM
AndreiutzaEu wrote:
[quote=Gazela]
Cum e bebe acasa? Cum esti cu somnul?

E bine, am noroc de un bebe cumintel, care doarme cat de cat...are si nopti cand nu doarme f bine, dar oricum are momente cand doarme cate 3-4 ore legat...deci e ok, se simte oboseala, acum sunt numai pt bebe, nu mai am timp de altceva, cand el doarme atunci mai fac cate ceva prin casa, dar nu prea multe...cate o data ma mai pun si eu la nani odata cu el...sa recuperez somnul...dar e f frumos oricum...e o minune frumoasa computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Postat: Monday, July 27, 2015 4:44 PM
hope-215 wrote:
Felicitari Gazela!! Sa iti traiasca puiutul si sa fie sanatos si mancacios! computerlove
O intrebare as avea, ti-ai revenit repede dupa cezariana? Urmeaza sa nasc si eu pe 31 si am mari emotii!!!

Sa nu-ti fie frica, a fost super ok, nu doare deloc, doar anestezia, o intepatura...cel mai greu e a doua zi cand te ridici din pat, la mine a fost a doua zi pt ca am nascut seara la 20:40, daca nasti de dimi cred ca te ridica din prima zi...nu stiu asta sa iti spun, dar important e sa iti doresti si tu sa mergi la bebe cat mai repede si sa te misti...5 zile cat am stat in spital m-a durut asa cate putin, mai mult la asezat in pat, ridicat, si intoarcere de pe o parte pe alta, apoi cand am ajuns acasa am fost mult mai bine, in spital am primit calmante 3 zile, atat. Firele mi le-au scos dupa 9 zile de la operatie...si totul a fost ok...
Deci nu e de speriat...important e sa nu iti fie frica :) pentru puiul tau o sa ai mult curaj, vei vedea...Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Nastere usoara!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Postat: Sunday, July 26, 2015 10:24 PM
Va multumim mult la toate gravidutele si burticile si mamicile pentru urari!!DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Chiar daca nu reusesc sa intru in fiecare zi sa va citesc sa stiti ca sunt cu gandul la voi si va sustin, nu am avut o sarcina usoara asa ca stiu prin ce treceti, important e sa fiti optimiste ca totul va fi bine si sa faceti tot posibilul sa duceti sarcina la termen...e foarte important, cate am vazut si auzit prin maternitate...nu vreti sa stiti...deci fara efort mare, aveti grija de voi si de bebei, sa va bucurati de perioada asta frummoasa, ultimele saptamani sunt cele mai grele...mai ales daca prindeti calduri cum sunt acum...dar nu conteaza, trec...bebeii sa fie sanatosi.. :)
Sa nu va fie frica la nastere, sa aveti curaj ca e o adevarata minune prima intalnire cu bebe si apoi toate momentele impreuna SimplyLove SimplyLove SimplyLove SimplyLove SimplyLove SimplyLove
computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Postat: Sunday, July 26, 2015 2:47 PM
Buna fetelor, Cheek Kiss

In primul rand imi cer scuze ca nu v-am mai scris, dar nu em reusit sa mai intru...
Am nascut pe 4 iulie, prin cezariana, un baietel de 3240 g si 53 de cm si nota 10...care este minunea mea mica, lumina ochilor mei computerlove

Am stat in spital 5 zile, ne-am externat foarte bine, bebe scazuse la 3050 g dar acum recuperam...
Va pupam si facem cunostinta cu voi, va aratam cum se doarme cel mai bine... computerlove
Numele meu e Patrick Andrei si va pup pe toate cu balute DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

Sarcina usoara tuturor gravidutelor si nastere si mai usoara cand va veni momentul...Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Subiect: Bine ai venit, Albert - Teodor - mami Nanny!!
Postat: Friday, June 19, 2015 1:14 PM
Felicitari Nanny!!!!!!!!!!Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo

Sa-ti traiasca baietelul grasunel,sa fie sanatos, mancacios si necolicios!!!computerlove computerlove computerlove computerlove

Recuperare usoara!!!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Subiect: Bine ai venit, Albert - Teodor - mami Nanny!!
Postat: Friday, June 19, 2015 1:13 PM
Felicitari Nanny!!!!!!!!!!Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo

Sa-ti traiasca baietelul grasunel,sa fie sanatos, mancacios si necolicios!!!computerlove computerlove computerlove computerlove

Recuperare usoara!!!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 30
Postat: Friday, June 19, 2015 1:05 PM
LauraMihaella wrote:
Neata burticilor,

Love Eu am nascut aseara la 22:35 o bebelina micuta si draguta de 49 de cm si 2750gr. Eram programata pentru azi la 7 la cezariana , dar ieri pe la 19 mi s-au rupt membranele. Am nascut natural cu epidurala, dar nu si in momentul expulziei (ce bine daca era si atunci), fara epiziotomie. De ce imi era mai frica si jena n-am scapat, m-a luat pe nepregatite si am facut cele omenesti acoloBlushing Pe bebelina mi-o aduc azi, aseara am vazut-o putin si dupa au pus-o la incubator.

Nanny succeeeeeesCheek Kiss
Burticilor sarcina usoara Cheek Kiss

Felicitari Laura!!!!Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo

Sa-ti traiasca, sa fie mancacioasa sa pape titi, sa ai laptic si sa te refaci usor!
Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Postat: Tuesday, June 16, 2015 4:02 PM
crystynam wrote:
Bine v-am gasit gravidutelor!Tocmai am aflat ca voi avea inca un bebe,dimineata am facut testul si s-a pozitivat din primele secunde ,la primul bebe am facut 3 teste pana sa dea pozitivHilar
Hotarat bebe al meu.Deocamdata nu am simptome specifice doar sanii ma dor si seara simt un disconfort in burtica,o usoara durere.
Desi mai am o sarcina la activ,zau daca mnai tin minte mare lucru,parca sunt incepatoare Crazy
Sunt putin panicata,nu stiu cum ma voi descruca cu amandoi dar sunt optimista ca va fi bine,sper sa fie fetita sa fie mai cumintica fata de baiatHilar Hilar
Va pup si nastere usoara gravidutelor care asteapta marea intalnire.

Felicitari!!!! bine ai venit, sarcinca usoara si la termen!!!Bravoo Bravoo Bravoo

Fii optimista in continuare si va fi bine! cu siguranta te vei descurca SimplyLove computerlove

pupici Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Postat: Tuesday, June 16, 2015 4:00 PM
AndreiutzaEu wrote:
Neatza burtici!

Am fost ieri la eco!

L-a vazut si pe "neghinita" de data asta Haha

Are 7.6 mm....coeur coeur coeur coeur SimplyLove

.....i-am auzit si inimioara....coeur coeur coeur coeur

....si ne vedem din nou peste 3 satamani dupa ce fac si analizele...

Iau in continuare acid folic si a zis sa iau si magne b6 .... cica ar atenua putin greata...

Deabia astept sa il revad pe bebe.... data viitoare vine si sotul ca acum nu a putut.... sa il vada si sa-i auda inimioaradance dance dance

Nastere usoara Nanny!!!! si tuturor care urmati acum in curand!

Felicitari pentru bobita si inimioara computerlove pentru greata ai incercat ceaiul de ghimbir?
Sarcina usoara in continuare Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss