Profil: gaza_mica89
Despre
Utilizator: gaza_mica89
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Sunday, January 10, 2016
Ultima vizita: Saturday, January 28, 2017 10:27 PM
Numarul de postari: 164
[0.02% din toate postarile / 0.05 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Tuesday, July 12, 2016 5:42 PM
Salutare Cheek Kiss
Nasmyne concediu placut draga mea !
Rocsana a?teptam pozici de la frumosul eveniment , mie fata nu mi- a facut reac?ii adverse de la nici un vacin.
Noi sunt bine , tot asa cu colicii , avem doar ziua , insa nu mai varsa bonnisanul ii dau de vreo 3/zile , si papam in continuare numai san , saptamana trecuta când a facut o luna, Claudiu avea 4 650 g si 53 cm , a luat fix 1 kg de la na?tere si 3 cm majoreta
Postat: Wednesday, July 6, 2016 11:07 PM
Buna seara dragi mamici
Astazi am împlinit o lunita ... Mul?umesc de sfaturi , am reusit sa ii mai dau bonnisan , dar ieri a vomat din nou dupa el, varsa in jet la scurt timp dupa ce mananca , dar asta numai cand ii dau înainte de masa picaturi , din fericire nu il doare chiar ff tare si nici foarte mult , sper sa treaca cat mai repede , va pupam
Postat: Sunday, July 3, 2016 9:13 PM
Mul?umesc de sfaturi mamici Cheek Kiss , i-am luat pana la urma Bonnisan , prima data a fost ok si apoi l-a vomat si pe asta, apoi am luat si apa de marar ( Gripe Baby Water) si fe la asta a vomat , dar vad ca daca ii dau pe stomacul gol nu mai varsa
Postat: Thursday, June 30, 2016 2:00 PM
Salutare mamici , am si eu nevoie de un sfat , noi avem un pic colici si il linisteam cu espumisan, dar nu ii place deloc gustul si a început sa verse dupa ce il dau ... Ma gandeam sa ii iau bonisan, a incercat cineva , oare ce gust are ?
Pe lânga asta ii dau si protectis pe care le ia bine , dar stiu ca dureaza un pic pana isi fac efectul
Postat: Sunday, June 26, 2016 4:27 PM
Buna mamici ! Multumim de primire Cheek Kiss
Fata mea ce mare are 6 ani jumate si il adora pe bebe , pana acum e totul ok , sper sa o tina tot a?a...
Iuli33 nu stiu ce sa zic , sa nu fie si de la vit C...
Postat: Friday, June 24, 2016 11:07 AM
Lori wrote:

Chiar e foarte bine ca papa asa, in felul aceasta apuca sa ia si laptele mai gras de la sfarsit, nu numai cel de inceput, care are mai multa apa. Daca ar bea din fiecare san cate putin ar bea doar laptele care nu e asa de consistent.

Stiu asta, tocmai de aia ii dau a?a, eu ma refer la faptul ca am tot timpul un san plin unul gol ... Oare e vreo problema , ar trebui sa ma mulg dupa fiecare masa la celalalt san ? Eu ma simt ok sanii vad ca s- au reglat asa
Postat: Thursday, June 23, 2016 10:37 PM
Roxy nu mai ?tiu exact in jur de 6 luni i- am dat cereale , dar la fel ca si la Lori pe la 1 avea fata mea 8 kg ...
Rocsana la multe lunite , pupam fata scumpa computerlove
Fetelor voi ce zice?i e o problema ca bebe papa la o masa dintr- un san si urmatoarea masa celalalt ?
Postat: Tuesday, June 21, 2016 5:26 PM
Salutare mamici si bebici Cheek Kiss
Ma alatur si eu voua... Bebe Claudiu Ioan are 15 zile , nascut natural cu 3 670 g si 50 cm ... Momentan mancam doar san si sper sa o tinem tot asa , la o masa papa doar dintr-un san si doarme intre 2 si 3 ore , dar ne supara un pic colici , eu cred ca din cauza vitezei cu care ajunge laptele in stomacel...Rocsana pupici lui Sara coeur
Nasmyne Lucas e un dulce, ce frumos zâmbe?te ellove
Roxy pentru fata luam cereale de la milupa bio, la inceput 3 cereale si apoi 6 cereala , arata ca mancarea pt gaini ras , asa imi spunea tata ca ii dau ... Eu le- am folosit mult timp , de exemplu ii puneam in mar ras sau in banana , chiar si in supa
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 35
Postat: Thursday, June 9, 2016 9:48 PM
anasstasia wrote:
Sa fii sanatoasa atat tu cat si baietelul. Esti o curajoasa, bebe chiar a fost maricel.
Unde ai nascut?
Mul?umesc !
La Pantelimon , super condi?ii , baie in camera , televizor...
Poza cu bb e de mar?i din spital
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 35
Postat: Thursday, June 9, 2016 9:39 PM
Salutare burtici pupici
Sâmbata dimineata am început sa pied dopul si dupa masa am mers la spital , mi s- a spus ca pot naste oricând a?a ca m.au oprit acolo , contractii aveam u?oare si foarte rare, dar bebe a vrut sa o asteptd pe doamna doctor asa ca pana luni am tot pierdut din dop si de duminica noaptea contrac?iile erau un pic mai dureroase ... Luni la 8 : 30 m.a vazut pe masa Dna Dr si mi.a rupt apa ... La 12:30 a venit pe lume a doua mea minune , un baiat minunat de 3 670 g si 52 cm ... Nasterea a fost na ... Ok ... Durerile sunt groaznice dar trec repede si se uita ... Suntem acasa de ieri , dar nedespartiti suntem de marti dimi de când mi l.au adus in salon ... Am avut colostru pana azi cand a aparut lapticul ... Epiziotomia e ok , se reface , hemoroizi ma cam supara , mai ales ca iau ergomed si se inflameaza din nou ...
O sa incerc sa pun o poza ... Va poop pe toate