Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Da, Laura, e normal, pentru ca organismul tau nu stie ca ai intarcat, el produce inca lapte, din ce in ce mai putin si dupa un timp nu va mai produce deloc. De exemplu, eu pe John nu l-am alaptat exclusiv deloc, vreo 3 saptamani ii dadeam si san si formula si apoi am intarcat si credeam ca nu mai am lapte deloc, dar cand m-am dus la ginecolog la control la vreo 2 luni de la nastere, m-a controla ea si a stors o picatura de palte, cu toate ca nu mai pusesem copilul la san de peste o luna. Asa ca e normal, nu iti face griji, nu e nimic anormal. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| freedelia wrote:Da, Laura, e normal, pentru ca organismul tau nu stie ca ai intarcat, el produce inca lapte, din ce in ce mai putin si dupa un timp nu va mai produce deloc. De exemplu, eu pe John nu l-am alaptat exclusiv deloc, vreo 3 saptamani ii dadeam si san si formula si apoi am intarcat si credeam ca nu mai am lapte deloc, dar cand m-am dus la ginecolog la control la vreo 2 luni de la nastere, m-a controla ea si a stors o picatura de palte, cu toate ca nu mai pusesem copilul la san de peste o luna. Asa ca e normal, nu iti face griji, nu e nimic anormal. Multumesc mult freedelia.... m-am linistit... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Laura ,scuze,ca eu doar acum am vazut mesajul tau! Am citit ca e normal ca,dupa intarcare,sanii sa mai produca laptic,nu se termina brusc si dintr-o data;asa cum le-a trebuit citeva luni sa se pregateasca pentru asta,tot asa le trebuie timp sa se "dezvete" |
|
| Revin cu stiri proaste,din puctul meu de vedere! Sara nu mai papa san,de doua zile!Pur si simplu,nu mai vrea! M-am chinuit sa ii schimb pozitia,sa o pun la san adormita,sa o las sa ii fie foarte fomica,am pus iar mamelonul din silicon,dar degeaba,nu vrea si pace! Urla ,intoarce capul,se impinge din picioruse,am transpirat si eu si ea de cita lupta am dus in astea doua zile,ca sa nu refuze sanul!Nu mai pot! Ce o fi in capul ei? Ca in al meu e un mare haos! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| miri_haluca wrote:Revin cu stiri proaste,din puctul meu de vedere! Sara nu mai papa san,de doua zile!Pur si simplu,nu mai vrea! M-am chinuit sa ii schimb pozitia,sa o pun la san adormita,sa o las sa ii fie foarte fomica,am pus iar mamelonul din silicon,dar degeaba,nu vrea si pace! Urla ,intoarce capul,se impinge din picioruse,am transpirat si eu si ea de cita lupta am dus in astea doua zile,ca sa nu refuze sanul!Nu mai pot! Ce o fi in capul ei? Ca in al meu e un mare haos!
Imi pare rau sa aud asta, Miri. Si acum ce faci? Te mulgi, mai insisti cu sanul la Sara sau o intarci? |
|
| Kiki,de fapt problemele au inceput cam de o saptamina,timp in care m-am mai muls,a mai supt si Sara o data sau de doua ori pe zi,dar acum nu mai rezist in ritmul asta!Pur si simplu o las in pace,pentru ca nu mai am ce mulge,ar insemna sa stau toata ziua cu pompa la piept,ceea ce chiar nu am cum sa fac,din motive obiective. O sa-i dau lapte praf si contiunui cu divesificarea,asta e! A venit cam repede momentul asta,eu il asteptam cam spre 1 an... |
|
| miri_haluca wrote:Kiki,de fapt problemele au inceput cam de o saptamina,timp in care m-am mai muls,a mai supt si Sara o data sau de doua ori pe zi,dar acum nu mai rezist in ritmul asta!Pur si simplu o las in pace,pentru ca nu mai am ce mulge,ar insemna sa stau toata ziua cu pompa la piept,ceea ce chiar nu am cum sa fac,din motive obiective. O sa-i dau lapte praf si contiunui cu divesificarea,asta e! A venit cam repede momentul asta,eu il asteptam cam spre 1 an...
Lasa, mami, voi sa fiti sanatoase! Asta e. Macar poti spune ca ai facut totul ca Sara sa pape san cat mai mult timp. |
|
| Sa stii ca inca mai am complexe de vinovatie ca Sara nu mai vrea sa pape san...Chiar daca m-am chinuit si cu mamelonul artificial atitea luni,tot mi se pare ca parca nu am facut destul ca sa nu se intarce singurica Zau ca-mi vine sa pling,e singura chestie care se pare ca m-a coplesit,de cind o am pe Sara |
|
| Miri, nu mai fii trista! Ai facut tot ce ai putut. Poate Sara face parte din categoria copilasilor care se intarca singuri. Si eu si fratele meu ne-am intarcat singuri la 6 luni, asa mi-a spus mama. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Miri, stiu exact prin ce treci.Si eu m-am chinuit foarte mult si o chinuiam si pe ea, dar m-am lasat pagubasa. Si mie imi vine sa plang si acum de cate ori imi pun pompa sa ma mulg, de fapt chiar imi dau lacrimile de oftica. Ca si tine, vroiam sa pape san pana la 1 an si ceva. Nu avem ce sa facem , trebuie sa ne resemnam si sa facem ce e mai bine pentru ele. Vezi ce seamana printesele noastre, si la greutate si la papa si ca s-au intarcat singurele . Sotului meu ii e o mila de mine cand ma vede cu pompa!Seara se ruga si sotul meu de Karina sa pape san , ma ajuta sa o tin, dar degeaba. Ce sa facem, asta e, hai capul sus si sa mergem inainte cu laptele praf si diversificarea. |
|
| Multumesc mult de incurajari! E tare bine sa va aibe omul prin preajma! |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si eu iti multumesc ca ai fost aproape de mine la momentul respetiv. De asta ne-am adunat aici nu? |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Lasati fetelor ca e bine ca ati reusit sa le dati cateva luni, cat au avut cea mai mare nevoie. Sunt mamici care nu au laptic de la inceput... Acum puii vostri pot papa si mancare asa ca au de unde sa-si ia tot ce au nevoie. Bine ca sunt sanatosi si veseli... |
|
| Ai dreptate,trebuie sa gasesc ceva bun in toata chestia asta!Bine ca a papat laptic de la mami 6 luni,ca se poate si mai rau,nu? |
|
| He, he, cred ca si noi venim in clubul asta...David nu a vrut deloc sa pape azi san El care il manca din priviri cum il vedea, azi a intors capul...Mai incercam si maine. |
|
|