Gata! Am intarcat...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Wednesday, May 15, 2013 7:01 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Bravoo Felictari Bibiii ... uite ce baiat mare are mamiDistanceKiss .
bulibuli
Scris: Saturday, June 8, 2013 11:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Dupa o luna de sevraj.. inca mi-e dor de mor... Blushing
oanamaria
Scris: Sunday, June 9, 2013 1:06 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Bibi e deja flacau ce mai?!
Giuli mai suge doar dimineata pe la 5-6 cateva minutele ,deci si noi pe aproape cu intarcatul .
Se face in curand 1 an nu-mi vine sa cred si prin cate am trecut cu alaptatul off!offf!
roxinthya
Scris: Monday, June 10, 2013 9:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Buli asa am patit eu acum 2 saptamani cat am stat departe de puii mei si imi venea sa mor de necaz si eram asa de indoita cu ce aveam sa fac atunci cand ma intorceam...
LA inceput n-a vrut tzitzi dar pe seara n-a mai fost problema.
Lumea zice ca l-am intors la san. Si acum parca suge mai cu foc decat inainte plus ca stie si de joaca, im trage bluza in jos si suge dintr-una iar pe cealalta o mangaie.
Oana deci nu mai e mult si o sa o intarci pe Giulica. Chiar ce vremuri... Imi venea sa ma urc pe pereti, dar a trecut! Acum s-au facut mari!angel
oanamaria
Scris: Monday, June 10, 2013 11:02 AM
Nivel

O las sa se intarce singurica ca mi-e asa de drag de ea cum papa ea asa frumos ca un ingeras !SimplyLove
oanamaria
Scris: Friday, June 21, 2013 9:02 PM
Nivel

La 1 an fara vreo 4 zile am intarcat-o pe Giuli ,adica i-am scos masa de nopate singura care mai era cu san.Se mai trezeste ea ,dar o servesc cu apa .
Dupa parerea mea e supersuficient cat am alaptat-o si la inceput nu as fi crezut ca reusesc nici macar 3 luni s-o fac,dar cu sprijinul si ajutorul vostru am reusit 1 an.Gossip
roxinthya
Scris: Tuesday, June 25, 2013 9:31 AM
Nivel

Bravo Oana! Felicitari!Bravoo Bravoo
Asa este au fost clipe grele dar frumoase!coeur
La noi nici vorba de intarcat - iubeste tzitzi de parca ar fi de aur!Hilar
Ana
Scris: Tuesday, June 25, 2013 10:00 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Felicitari GiulikCheek Kiss
Deyu.
Scris: Tuesday, June 25, 2013 11:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Felicitari Oana! pupici
Noi o ducem bine, inca la tzitzi si ne-am mutat la rubrica +1 an yes Eu n-as vrea sa o opresc acuma. Sincer, cat am eu lapte atata duc. Nu-i nimic mai bun ca laptele de mamacomputerlove
Sanatate bebeilor, voua si familiilor voastre!coeur
koko2008
Scris: Sunday, August 4, 2013 8:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Gata !! Am intarcat!! Teroristul asta mic m ar fi despuiat pe strada peste 1 luna , doua.Asa ca decis sa l intarc. Oricum era mai mult de rasfat hearts 11 luni e sufucient .
bulibuli
Scris: Monday, August 5, 2013 7:17 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Felicitari Robi si Giuli!! Avem copii mari de-acum!!! Al meu de cand l-am intarcat nu a mai cerut nici macar odata, mi-era teama ca o sa ma traga de bluza, o sa planga si o sa ceara cand e suparat dar nu... parca a uitat complet de tzitzi. Uneori, f rar, mai baga o manuta asa... sa-si aminteasca de tinerete Haha

Rox, ce tare esti cu tzatza de aur!!!hohot Sa stii ca e de aur, mai bun ca ea nu-i nimic pe lumea asta! Blushing
roxinthya
Scris: Monday, August 5, 2013 9:54 AM
Nivel

Felicitari micutzilor!Bravoo Bravoo Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!Cheek Kiss
Da Buli - e jale cu tzitzi mai ales in weekend cand stau cu el toata ziua.
Merge ce merge prin casa si se intoarce si mai suge de vreo 2 ori asa de alint, insa cand se pune ca lumea pe supt , e atat de sarguincios ca se si ineaca cu laptele - care parca e mai mult decat cand era mic-Hilar
Vreau si eu sa il intarc dupa ce venim de la mare.
roxinthya
Scris: Thursday, August 29, 2013 10:42 AM
Nivel

Eu de luni am copiii in deplasare la bunici si deci implicit Petru nu a mai avut cum sa suga.
Sunt curioasa daca o sa se intarce pana il iau de acolo la sfarsit de saptamana.
In alta ordine de idei am niste sani ca niste pietroaie si nu stiu ce sa fac sa imi treaca lactatia.
Voi cum ati rezolvat problema cand ati intarcat?
koko2008
Scris: Thursday, August 29, 2013 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Mami la mine nu s au mai intarit deloc...doar daca apasam mai era un pic de lapte.
oanamaria
Scris: Thursday, August 29, 2013 11:07 AM
Nivel

La mine a trecut de la sine .Si nu-mi vine sa cred ca ti se mai intaresc sanii dupa atata timp ca mie d epe la 5-6luni nu mi s-au mai intarit .
Stiu ca sunt niste medicamente pentru intreruperea lactatiei date la sfatul medicului.
Nu stiu daca e ok sa-l tot pui la san la intervale asa de mari ,pai as ao tii langa mult si bine .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.