Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Miha, m-am intors deja la serviciu. Andrada se trezeste de 2-3 ori pe noapte, dar nu e foarte deranjant pentru mine, pentru ca dorm cu ea si o alaptez in pat. Teama mea este ca nu primeste suficiente lactate, desi ii dau pe langa san si iaurt si branzica de vaci. Ea e mai slabuta decat era Mihaita, la el nu aveam temerile astea. Pe de alta parte, cunoscandu-mi "vointa", procesul de intarcare va dura cateva luni, ca si la Mihaita. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| A, ok, it makes sense then...nu ai de ce sa-ti faci griji cu greutatea, doar fetitele sunt mai gingase decat baieteii de aceeasi varsta...si intarcarea nu depinde numai de vointa ta...la mine a fost consensuala, i-am explicat ca nu mai e laptic, ii aratam ca nu pot sa mai scot nici o picatura si a inteles...poate cu Andrada iti va fi mai usor, ca na, e fetita, si fetele se inteleg altfel intre ele. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Da, Miha, asta e cuvantul... "gingasa"... si inca foarte atasata de tzitzi. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Oana, draga mea, acum am citit! Stiu ce simti...am fost si eu pe-acolo, da' asta e. Sanatos sa fie baiatul, ca restul nu conteaza! Te pup! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si noi am renuntat de la 6 luni si3- 4 zile uff deja am uitat.Nu-i mai placea vroia imediat biberon dupa 2 guri de titi ,eu nu mai simteam ca am lapte .Oricum mai mult de 7-8 luni eram hotarata sa intrerup alaptatul , dar bebe s-a hotarat inaintea mea.Se pare ca am pierdut mult si din cauza ca am fost in tara si a trebuit sa-l las cu bunica,nasa ,matusa,ca la cate am avut pe cap nu aveam cum altfel.Ma bucur ca am avut si atat. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Vad ca pe aici nu a mai dat nimeni de mult. Nu a mai intarcat nimeni? Sper sa pot spune si eu in cateva zile , gata am intarcat. Si o voi spune cand o sa isi revina si sanii mei, k bebe a inteles ca tzitzi nu mai este, chiar daca se uita cu jind la ele. . Uitasem sa precizez printesa mea are aproape 1 an si 8 luni. |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| petronela, felicitari pentru ca ai alaptat atat de mult |
|
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Eu as mai fi alaptat macar vre-o 3 luni, dar deja cum stateam un pic jos cum venea si ridica tricoul si se servea, si numai se alinta. Ce-i drept ii dadeam doar seara mai mult ca am inceput serviciul, si atunci papa bine. Dar vad k e bine pana acuma, papa cate un biberon de 120 ml inainte de somnicul de la pranz si seara poate mai mult. Peste noapte bea ceai, mananca bine cam orice fel de mancare, deci era timpul.Trebuie doar sa am rabdare sa ma fac si eu bine cu sanii, sper sa nu dureze mult, k e deja a treia zi de cand nu mai alaptez si dor....... Offf, abia astept sa ajung acasa sa fac dush rece. Pana atunci ii dau cu ceai de salvie. |
|
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Intru si eu in acest club...feti?a mea, intr-un sfâr?it sa obi?nuit sa pape din sticluta si sa intarcat singura. I-am introdus laptele praf Milupa 3 si vad ca totul este bine. Eu voi avea cel mai mult de suferit din cauza asta,pentru ca înca mai am lapte si pana se opreste lactatia voi avea de tras cu sânii . |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Am intarcat si eu baiatul, la 1 an si aprox 2 luni, am redus treptat mesele si totul a fost ok. Chiar f usor si fara probleme!! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ceva emotii?Boceli clandestine prin locuri ascunse? Felicitari , are mama baiet mare |
|
| Ceva-ceva tristeturi si boceli au fost, recunoastem. La mami, nu la Bibi!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Felicitari, Ana! Ai baiat mare! |
|
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Felicitari pentru ca ati scapat asa usor de tzitzi! Gata mami trece baiatul pe gratare ca e pregatit! Va pupam |
|
| Pup si eu, fetele frumoase!! Cel mai mult ma bucura faptul ca a acceptat laptele praf si-l bea f bine. Nu din biberon, ca nu-i place defel, din canita cu pai. |
|
|