Gata! Am intarcat...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mommy
Scris: Tuesday, November 3, 2009 5:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Miha, m-am intors deja la serviciu. Andrada se trezeste de 2-3 ori pe noapte, dar nu e foarte deranjant pentru mine, pentru ca dorm cu ea si o alaptez in pat. Teama mea este ca nu primeste suficiente lactate, desi ii dau pe langa san si iaurt si branzica de vaci. Ea e mai slabuta decat era Mihaita, la el nu aveam temerile astea. Pe de alta parte, cunoscandu-mi "vointa", procesul de intarcare va dura cateva luni, ca si la Mihaita. angel
delfinasa
Scris: Tuesday, November 3, 2009 5:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
A, ok, it makes sense then...nu ai de ce sa-ti faci griji cu greutatea, doar fetitele sunt mai gingase decat baieteii de aceeasi varsta...si intarcarea nu depinde numai de vointa ta...la mine a fost consensuala, i-am explicat ca nu mai e laptic, ii aratam ca nu pot sa mai scot nici o picaturaangel si a inteles...poate cu Andrada iti va fi mai usor, ca na, e fetita, si fetele se inteleg altfel intre eleangel.
mommy
Scris: Tuesday, November 3, 2009 5:49 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Da, Miha, asta e cuvantul... "gingasa"... si inca foarte atasata de tzitzi. angel
leut
Scris: Thursday, November 5, 2009 1:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Oana, draga mea, acum am citit! Stiu ce simti...am fost si eu pe-acolo, da' asta e. Sanatos sa fie baiatul, ca restul nu conteaza! Te pup!pupici
Ely
Scris: Tuesday, August 31, 2010 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Si noi am renuntat de la 6 luni si3- 4 zile uff uff deja am uitat.Nu-i mai placea vroia imediat biberon dupa 2 guri de titi ,eu nu mai simteam ca am lapte .Oricum mai mult de 7-8 luni eram hotarata sa intrerup alaptatul , dar bebe s-a hotarat inaintea mea.Se pare ca am pierdut mult si din cauza ca am fost in tara si a trebuit sa-l las cu bunica,nasa ,matusa,ca la cate am avut pe cap nu aveam cum altfel.Ma bucur ca am avut si atat.hearts
iasmina_ioana
Scris: Monday, June 25, 2012 8:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Vad ca pe aici nu a mai dat nimeni de mult. Nu a mai intarcat nimeni?
Sper sa pot spune si eu in cateva zile , gata am intarcat. Si o voi spune cand o sa isi revina si sanii mei, k bebe a inteles ca tzitzi nu mai este, chiar daca se uita cu jind la ele. stop nono . Uitasem sa precizez printesa mea are aproape 1 an si 8 luni.
kmn
Scris: Monday, June 25, 2012 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
petronela, felicitari pentru ca ai alaptat atat de mult
iasmina_ioana
Scris: Monday, June 25, 2012 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2011
Eu as mai fi alaptat macar vre-o 3 luni, dar deja cum stateam un pic jos cum venea si ridica tricoul si se servea, si numai se alinta. Ce-i drept ii dadeam doar seara mai mult ca am inceput serviciul, si atunci papa bine. Dar vad k e bine pana acuma, papa cate un biberon de 120 ml inainte de somnicul de la pranz si seara poate mai mult. Peste noapte bea ceai, mananca bine cam orice fel de mancare, deci era timpul.Trebuie doar sa am rabdare sa ma fac si eu bine cu sanii, sper sa nu dureze mult, k e deja a treia zi de cand nu mai alaptez si dor....... Offf, abia astept sa ajung acasa sa fac dush rece. Pana atunci ii dau cu ceai de salvie.
Petronella
Scris: Friday, March 8, 2013 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 12/14/2010
Intru si eu in acest club...feti?a mea, intr-un sfâr?it sa obi?nuit sa pape din sticluta si sa intarcat singura. I-am introdus laptele praf Milupa 3 si vad ca totul este bine. Eu voi avea cel mai mult de suferit din cauza asta,pentru ca înca mai am lapte si pana se opreste lactatia voi avea de tras cu sânii .
bulibuli
Scris: Friday, May 10, 2013 10:27 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Am intarcat si eu baiatul, la 1 an si aprox 2 luni, am redus treptat mesele si totul a fost ok. Chiar f usor si fara probleme!!
t-mihaela
Scris: Friday, May 10, 2013 11:01 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Ceva emotii?Boceli clandestine prin locuri ascunse?ras
Felicitari , are mama baiet mare angel
bulibuli
Scris: Saturday, May 11, 2013 2:35 PM

Ceva-ceva tristeturi si boceli au fost, recunoastem. La mami, nu la Bibi!!
bereea
Scris: Sunday, May 12, 2013 5:47 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Felicitari, Ana! Ai baiat mare!Bravoo
Adina
Scris: Sunday, May 12, 2013 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2012
Felicitari pentru ca ati scapat asa usor de tzitzi! Gata mami trece baiatul pe gratare ca e pregatit!ras Va pupam
bulibuli
Scris: Tuesday, May 14, 2013 9:37 PM

Pup si eu, fetele frumoase!! Cel mai mult ma bucura faptul ca a acceptat laptele praf si-l bea f bine. Nu din biberon, ca nu-i place defel, din canita cu pai. ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.