Gata! Am intarcat...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Thursday, April 16, 2009 8:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Din pacate de vineri, 10 aprilie am trecut-o si eu pe Elena total pe Nan1. In ultimele zile aveam cate un strop si gata. Era super-nervoasa la san si saracuta tragea si n-avea ce...ras Partea aiurea e ca, in adancul sufletului am sperat ca poate daca nu ii mai dau cateva zile, s-o mai produce ceva-ceva. Mai ales ca acum a racit si ar fi fost ideal. Dar...nici urma, nici dureri, nici nimic. De parca n-ar fi fost niciodata laptic in ei. Imi pare atat de rau. Cu toate suplimentele si ceaiurile, cu toata dragostea mea si tot regimul de mancat sanatos si...degeaba. plans plans plans plans
Pentru ca e slabuta tare, am introdus (la sfatul medicului si la initiativa mea) si o masa de cereale Milupa la amiaza (bineinteles super-diluate, dar culmea...ii plac si papa tot, cam 130 ml). Laptic bea odata la doua trei ore cate 110-120 ml maxim (de obicei se opreste la 90 ml) Nu e prea putin oare? Noaptea nu papa.
oana_nicole
Scris: Thursday, April 16, 2009 9:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Diana, cred ca e foarte bine ca ai avut laptic chiar si atat... Sa nu fii suparata! pupici Masa de cereale e foarte consistenta pentru ea, chiar daca spuneai ca sunt diluate. Dar nu mai stiu care e cantitatea de lapte/zi pe care trebuie sa o bea la varsta asta. Deh, am uitat. Elena, sa papi cu pofta, dragalasa. pupici
leut
Scris: Thursday, April 16, 2009 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Of, Diana...lasa ca daca papa bine laptele praf e super! O sa-ti si ia in greutate, ai sa vezi!pupici
kali
Scris: Thursday, April 16, 2009 11:00 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Diana, nu te invinovati! Copiii cresc mari si sanatosi si cu formula. Vorba Oanei... bine ca a fost si atat.
ilioara
Scris: Thursday, April 16, 2009 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
diana ,felicitari!eu am sa te urmez,iusti papa titi ffff des noaptea si cred ca trebuie sa il trimit la tara ca sa il pot intarca .oare o sa manance lapte praf?ca pana acum nu a vrut bounce
petro
Scris: Thursday, April 16, 2009 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Diana, la fel am patit si eu cu Darius. Cam la aceeasi varsta l-am intarcat ca nu mai "produceam" nimic. Daca medicul te-a sfatuit sa-i dai cereale e foarte bine! Cred ca fiecare copil mananca doar atat cat are nevoie si nu trebuie fortat. Va veni timpul cand iti va manca si urechile, cum e vorba aia. pupici
leut
Scris: Friday, September 18, 2009 10:29 AM
Nivel

plans plans plans
Nu mai era, ce sa facem! Ne chinuiam amandoi degeaba, asa incat nu sufera nici el, nici eu. De aseara de la 2 noaptea cand nu auzeam nimic atunci cand tragea si se si enervase, de i-am facut un biberon de lapte...sanii mei nu sufera deloc. A fost, a papat, a crescut...M-a apucat nitel plansul...ultimul alaptat din viata mea!plans Ei...are mama doi copii mari, asta e!newclap
Kiki
Scris: Friday, September 18, 2009 10:40 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Leutule nu fii trista! Ai crescut doi copii mari! Asta sa-ti fie bucuria! iloveyou
leut
Scris: Friday, September 18, 2009 10:43 AM
Nivel

Kiki wrote:
Leutule nu fii trista! Ai crescut doi copii mari! Asta sa-ti fie bucuria! iloveyou

computerlove
monique
Scris: Friday, September 18, 2009 11:05 AM
Nivel

Leutule... capul sus, mami!
Ai o mandrete de baiat, bine crescut sic ... Ai facut tot ce ai putut, asa ca nu ai de ce sa te simti vinovata!
Hai, pupam mamica eroina si puiutii frumosi!
ingerash
Scris: Friday, September 18, 2009 11:43 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Diana,leutcomputerlove e super bine ca ati avut pana acumfirstprize cresc ei si cu laptic prafcoeur Pupici la dragalasipupici pupici
Maria & Mario
Scris: Friday, September 18, 2009 11:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ei, deja l-ai alaptat destul ! E cavaler de-acum ! Vrei sa il gasesca gagicile prin parc la san ? Cu sticluta e mult mai Cool ! angel computerlove
ingerash
Scris: Friday, September 18, 2009 11:55 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Maria & Mario wrote:
Ei, deja l-ai alaptat destul ! E cavaler de-acum ! Vrei sa il gasesca gagicile prin parc la san ? Cu sticluta e mult mai Cool ! angel computerlove

firstprize newclap newclap newclap newclap newclap Bine spus!
Alyna
Scris: Friday, September 18, 2009 12:06 PM
Nivel

Diana,leut,fiti fericite ca ati reusit sa alaptati pana acumfirstprize firstprize Eu nu prea am avut lapte inca de cand am nascut,ca prin urmare,matei a renuntat de tot la lapticul meu, de la 4 luni.Cu toate astea,a crescut tare bine cu lapte praf si cereale(pe care le-am introdus de la 3 luni)...aprox 1,5kg pe luna.A fost un bebe grasut si papacios.Acum e mai greu ca papa mai prostuff e mai pretentios si are perioade cand mananca bine de tot si altele cand fug dupa el sa ia macar cateva inghitituribanghead banghead .
leut
Scris: Friday, September 18, 2009 12:15 PM
Nivel

Multumesc...computerlove grup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.