Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Din pacate de vineri, 10 aprilie am trecut-o si eu pe Elena total pe Nan1. In ultimele zile aveam cate un strop si gata. Era super-nervoasa la san si saracuta tragea si n-avea ce... Partea aiurea e ca, in adancul sufletului am sperat ca poate daca nu ii mai dau cateva zile, s-o mai produce ceva-ceva. Mai ales ca acum a racit si ar fi fost ideal. Dar...nici urma, nici dureri, nici nimic. De parca n-ar fi fost niciodata laptic in ei. Imi pare atat de rau. Cu toate suplimentele si ceaiurile, cu toata dragostea mea si tot regimul de mancat sanatos si...degeaba. Pentru ca e slabuta tare, am introdus (la sfatul medicului si la initiativa mea) si o masa de cereale Milupa la amiaza (bineinteles super-diluate, dar culmea...ii plac si papa tot, cam 130 ml). Laptic bea odata la doua trei ore cate 110-120 ml maxim (de obicei se opreste la 90 ml) Nu e prea putin oare? Noaptea nu papa. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Diana, cred ca e foarte bine ca ai avut laptic chiar si atat... Sa nu fii suparata! Masa de cereale e foarte consistenta pentru ea, chiar daca spuneai ca sunt diluate. Dar nu mai stiu care e cantitatea de lapte/zi pe care trebuie sa o bea la varsta asta. Deh, am uitat. Elena, sa papi cu pofta, dragalasa. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Of, Diana...lasa ca daca papa bine laptele praf e super! O sa-ti si ia in greutate, ai sa vezi! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Diana, nu te invinovati! Copiii cresc mari si sanatosi si cu formula. Vorba Oanei... bine ca a fost si atat. |
|
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| diana ,felicitari!eu am sa te urmez,iusti papa titi ffff des noaptea si cred ca trebuie sa il trimit la tara ca sa il pot intarca .oare o sa manance lapte praf?ca pana acum nu a vrut |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Diana, la fel am patit si eu cu Darius. Cam la aceeasi varsta l-am intarcat ca nu mai "produceam" nimic. Daca medicul te-a sfatuit sa-i dai cereale e foarte bine! Cred ca fiecare copil mananca doar atat cat are nevoie si nu trebuie fortat. Va veni timpul cand iti va manca si urechile, cum e vorba aia. |
|
| Nu mai era, ce sa facem! Ne chinuiam amandoi degeaba, asa incat nu sufera nici el, nici eu. De aseara de la 2 noaptea cand nu auzeam nimic atunci cand tragea si se si enervase, de i-am facut un biberon de lapte...sanii mei nu sufera deloc. A fost, a papat, a crescut...M-a apucat nitel plansul...ultimul alaptat din viata mea! Ei...are mama doi copii mari, asta e! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Leutule nu fii trista! Ai crescut doi copii mari! Asta sa-ti fie bucuria! |
|
| Kiki wrote:Leutule nu fii trista! Ai crescut doi copii mari! Asta sa-ti fie bucuria! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Leutule... capul sus, mami! Ai o mandrete de baiat, bine crescut ... Ai facut tot ce ai putut, asa ca nu ai de ce sa te simti vinovata! Hai, pupam mamica eroina si puiutii frumosi! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Diana,leut e super bine ca ati avut pana acum cresc ei si cu laptic praf Pupici la dragalasi |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ei, deja l-ai alaptat destul ! E cavaler de-acum ! Vrei sa il gasesca gagicile prin parc la san ? Cu sticluta e mult mai Cool ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Maria & Mario wrote:Ei, deja l-ai alaptat destul ! E cavaler de-acum ! Vrei sa il gasesca gagicile prin parc la san ? Cu sticluta e mult mai Cool !
Bine spus! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Diana,leut,fiti fericite ca ati reusit sa alaptati pana acum Eu nu prea am avut lapte inca de cand am nascut,ca prin urmare,matei a renuntat de tot la lapticul meu, de la 4 luni.Cu toate astea,a crescut tare bine cu lapte praf si cereale(pe care le-am introdus de la 3 luni)...aprox 1,5kg pe luna.A fost un bebe grasut si papacios.Acum e mai greu ca papa mai prost e mai pretentios si are perioade cand mananca bine de tot si altele cand fug dupa el sa ia macar cateva inghitituri . |
|
| Multumesc... |
|
|