Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| De doua nopti, Sara a inceput sa gingureasca la vechile ei ore de papa:12-2-5! Am incercat sa o ignor,nu a mers.Se enerveaza si apoi plange ca vede ca nu o bag in seama.Am povestit un pic cu ea,i-am dat sa suga la san-unde a stat doar doua minute-am pus-o apoi in patut,a mai gangurit citeva minute si a adormit.Dar la urmatoarea "masa"am luat-o de la capat cu "povestile"Chiuie si gingureste intr-o veselie,e plina de viata in toiul noptii. Voi ati patit asa ceva?Ce pot sa fac sa-i mai temperez elanul nocturn? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Patim, patim.... pe la 1-2, apoi la 4-5. Intai, mai spuneam eu pe undeva, trecusem pe pilot automat, ma ridicam din pat, il puneam la san, adormeam amandoi paaaanaaa dimineata cand ma trezeam ca si batuta. Dar azi-noapte am schimbat macazul. A marait, a zbierat, l-am mangaiat i-am vorbit si l-am lasat sa urle. Dupa ce si-a facut numarul... s-a culcat inapoi , asa ca asta e! |
|

| Sa inteleg ca de acum asta ma asteapta? Tocmai eram fericita ca nu se mai trezea pentru masa de la ora 3!Dormea de seara pana dimineata!Dar asta se intimpla saptamana trecuta.... |
|

| Ei, mami, incepe educatia , dragii de ei, ingerasi, isi mai aduc aminte de una de alta... le e dor si lor, ce vrei. Dar este vorba si de finalul unui ciclu de somn, iar ei nu stiu sa readoarma singuri. Eu zic sa stai relaxata, nu se intampla in fiecare noapte sa se trezeasca |
|

| Am terminat cu povestile de noapte! Sara si-a reluat programul normal de somnic! |
|

| Fericito, las' ca am eu program de zi, de noapte... da' scapam noi si de canini si apoi trai! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| vad ca se poarta concertele nocturne medeea s-a trezit azi noapte pe la 3 jumate si a chiuit si cantat pe limba ei pana pe la 5. N-am avut sanse s-o adorm cu tzitzi ca ea sufla in tzitzi si facea balonase, ba m-a si muscat cu gurita cea stirba Sper sa nu-si faca un obicei din asta ca eu is rupta de somn. Printesa a recuperat c-a dormit afara aproape 2 ceasuri. Miri, pe Sara cat a tinut-o? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Maria nu .... gangureste noapte , decat daca e agitata sau e ceva in neregula. Si foarte rar s-a intamplat. Asta noapte , insa, la o ora jumatate , doua .... ma chema la ea .... ca are nasucul infundat si se sperie .... Adoarme instantaneu cand vin la ea , dar somnul meuuuuu Sper ca in seara asta sa fie mai linistita, fara gangureli. |
|

| codruta wrote:vad ca se poarta concertele nocturne medeea s-a trezit azi noapte pe la 3 jumate si a chiuit si cantat pe limba ei pana pe la 5. N-am avut sanse s-o adorm cu tzitzi ca ea sufla in tzitzi si facea balonase, ba m-a si muscat cu gurita cea stirba Sper sa nu-si faca un obicei din asta ca eu is rupta de somn. Printesa a recuperat c-a dormit afara aproape 2 ceasuri. Miri, pe Sara cat a tinut-o?
Codruta,nu vreau sa te sperii,dar a tinut-o vreo 5 zile daca nu chiar o saptamina Apoi totul a reintrat in normal fara sa-i fac nimic sau sa-i schimb in vreun fel programul. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| si azi noapte a avut o tentativa de gangureala pe la 4.40 dar i-am inabusit-o cu un tzitzi plasat strategic la locul lui si astfel m-a lasat sa dorm Dar are un stil...in somn tot vine spre mine, eu ma tot trag spre marginea patului ca nu cumva sa ma intorc pe ea, si uite-asa dimineata ne trezim eu, pe 10cm de pat iar ea perpendiculara pe mine |
|
|