Ganglionii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Wednesday, February 8, 2012 10:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
E reactia organismului la virusi. Ganglionii sunt " gardienii " si imediat reactioneaza.
Fetita mea are unii cat o maslina mica si problema e ca atata timp cat e expusa la " n " miscatori umblatori prin colectivitate si cat da dintr-o raceala in alta, astia nu se retrag. Vara e ok, insa in rest... ma si sperie uneori cum se vad pe sub piele.
Fa-i un eco de control, insa nu e o urgenta.
monica irimia
Scris: Wednesday, February 8, 2012 4:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Andrada, aceeasi problema am avut-o si eu cu baietelul meu, chiar inainte de Sarbatori. Acuza dureri sub ureche si imediat am mers cu el la pediatra. Ni s-a recomandat Bioparox pentru gat, iar pentru calmarea durerii cate jumatate de paracetamol la 6 ore (i-am dat doar de 2 ori). Daca nu vrei sa-l scoti afara, poti merge la o farmacie sa intrebi despre medicamentele ce le poti da in acesta situatie.
Sanatate din plin! pupici
andrada74
Scris: Wednesday, February 8, 2012 6:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
multumim, mai stam cateva zile (afara e f. frig la noi) sa vedem cum evolueaza! Am oprit Nurofenul acu o zi, oare sa il reiau? Stiu ca e bun si pt durere.
PrincessLilou
Scris: Sunday, April 8, 2012 1:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
si noi am avut ambii ganglioni umflati saptamana trecuta. eram cat pe-aci s-o duc la doctor, dar apoi am avut grija sa nu ii mai dau nimic rece, doar la temperatura camerei si au scazut. precizez, ca eram si in timpul unei raceli continue...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.