Ganduri pentru mama
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, March 13, 2009 11:28 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mie mi s-a intamplat ca nu odata, ci de mai multe ori, sa vreau sa ii spun ceva mamei si sa aman, sau chiar sa nu ii spun deloc.

Daca ati sta acum 5 minutele cu voi insiva si v-ati imagina ca mama e cu voi si vreti sa ii spuneti ceva, ce i-ati spune? Care sunt acele vorbe gandite, dar nerostite inca?
michi
Scris: Friday, March 13, 2009 11:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
Draga mea Adriana, daca as mai putea sa stau cu mama macar un minut as imbratisa-o si i-as spune TE IUBESC MAMA.S-a stins fulgerator si nu am apucat sa-mi iau ramas bun si sa-i mai spun inca o data te iubesc mama
marivic
Scris: Friday, March 13, 2009 4:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Daca as mai putea sta cu mama macar pentru 5 minute sa o vad,i-as spune ca-mi pare rau pentru ca in viata mea de pana la 37 de ani,am mai suparat-o,am mai amarat-o si sincer imi pare rau.Ea stia cat de mult o iubeam,caci in ziua cand eu am plecat la spital,i-am spus ca o iubesc si nu vreau sa plec la spital,dar daca ar fi din nou langa mine i-as spune din nou si din nou,TE IUBESC MAMA.Acum de 8 martie ,i-am dus un martisor si un trandafir la mormant si sunt sigura ca ia placut.M adoare ca nu mai este langa mine,ma doare ca Dumnezeu a ales sufletul mamei mele in schimbul fericirii nasterii copilului meu,ma doare ca acest schimb s-a facut asa,...si i-as mai spune ca mi-e foarte ,foarte dor de ea,ca greutatile ma coplesesc si nu am pe cine intreba si ca-i multumesc ca m-a crescut asa cum m-a crescut si m-a facut asa cum sunt acum.cry cry cry
katy_lumika
Scris: Friday, March 13, 2009 5:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Mama mea e la Mangalia si daca as sta cu ea i-as spune sa-si vanda casa si sa-si ia un apartament ca oricum e prea mare pentru ei si nici nu inchiriaza camere varachitara
myha84
Scris: Friday, March 13, 2009 5:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
In cei 5 ni ani care au trecut de cand mama nu mai este ,mi-au trecut prin minte mii de cuvinte pe care as vrea sa i le spun. insa cel si cel mai mult as vrea sa ii spun "TE ROG SA MA IERTI CA NU AM STIUT SA TE PRETUIES CAT TIMP TE-AM AVUT LANGA MINE" si ca o iubesc enorm de mult pt ca a trecut prin multe geutati singura ca sa ne creasca pe mine si pe sora mea si sa ne ofere tot ce ne-am dorit.
Mela
Scris: Friday, March 13, 2009 5:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
eu cand ma despart de mama o imbratisez,ii cer iertare pentru supararile pe care poate i le-am pricinuit,o pup cu mare drag,ii spun cat de dor imi va fi de ea.si sper,de fiecare data,sa treaca lunile cu bine,ca sa ne vedem inca o data.
la fel,cand e vorba de bunica,vreau sa ramana cu un gand bun si cu sufletul linistit in privinta mea,pana data viitoare cand ne vedem...eu mereu sper sa fie o data viitoare.angel
petro
Scris: Friday, March 13, 2009 7:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Maica-mea e zilnic cu mine. Daca am ceva de spus ii spun. Exemplu: mereu ii spun sa se lase de fumat ca e un obicei urat si tuseste prea rau. Cine credeti ca ma baga in seama? Darius care ma aproba si atat. Ce sa-i spun mai mult daca nici atat nu asculta? bounce
leut
Scris: Friday, March 13, 2009 8:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Ce subiect dureros...n-as putea sa-i mai spun nimic fara sa-mi aduc aminte de vremuri deja apuse. Mare pacat, da, dar asa a fost sa fie. Fac parte dintre oamenii, imi place sa cred, putini, care vor sa uite tot...Si totusi, i-as multumi pentru omul puternic, asa cum imi place sa cred, ce am devenit.
shirel
Scris: Saturday, March 14, 2009 12:09 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
leut wrote:
Ce subiect dureros...n-as putea sa-i mai spun nimic fara sa-mi aduc aminte de vremuri deja apuse. Mare pacat, da, dar asa a fost sa fie. Fac parte dintre oamenii, imi place sa cred, putini, care vor sa uite tot...Si totusi, i-as multumi pentru omul puternic, asa cum imi place sa cred, ce am devenit.

Ei ,uite aici m-am regasit si eu.ceea i-as spune mamei mele ca imi pare rau ca nu a avut niciodata incredere in mine dar cred ca astazi
vede si se gandeste la asta.i-am dovedit ca eu nu judec pe nimeni niciodata si mai ales pe ea,o respect si o iubesc si voi fi alaturi de ea pina in ultima zi a vietii sale .Pacat ca nu ti-a dat seama inca din copilaria mea ce copil minunat cresti linga tine ,sau stii ceva poate nici eu nu ti-am aratat destul cat sunt de diferita de altii.
t-mihaela
Scris: Saturday, March 14, 2009 12:21 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
As vrea sa-i spun:

1) ca imi pare rau ca am facut-o sa stea treza o noapte intreaga ca eu am aparut de la discoteca abia dimineata makiata ca o paparuda.

2)ca acum inteleg si stiu ce inseamna sa cresti 5 copii.

3)ca n-am vorbit serios cand i-am spus ca sa dispara din ochii mei...eram un adolescent rebel si indragostit

4)ca sarutul ei pe frunte dimineata cand copii fiind plecam la scoala, acel sarut era tot universul pentru mine

5)ca imi pare rau ca a alipsit de la nunta mea,D-zeu a iubit-o mai mult decat mine

6)ca am iubit-o chiar daca nu i-am spus-o niciodata sorry
raly
Scris: Saturday, March 14, 2009 7:13 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
plans plans plans Ce cuvinte frumoase pe aici,m-ati facut sa plang fetelor!plans plans Daca as mai apuca sa vorbesc cu mama si eu i-as spune sa ma ierte pentru tot ce am facut gresit,si i-as spune ca o iubesc din suflet!hearts hearts
petro
Scris: Saturday, March 14, 2009 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Mai fetelor ce sentimentale sunteti!plans Maica-mea de cand ma stiu m-a tratat ca pe un adult. A avut asteptari mari de la mine si niciodata nu m-a intrebat de ce visez la cai verzi pe pereti. Nu m-a mangaiat pe frunte cand am fost bolnava, nu m-a strans la piept cand i-a murit tatal... Mereu mi-a spus ca viata nu e usoara, iar sentimentele nu trebuie puse pe tava. Dar a plans cand m-am maritat ca o bocitoare, a stat ore intregi in fata liceului asteptand rezultatele bacalaureatului si s-a laudat la toata lumea cand am fost olimpica la Istoria Artei. N-as suporta sa vina fiu-mio peste 30 de ani sa-mi spuna: "Mama iarta-ma ca am facut cutare prostie acum 100 de ani! Te iubesc". M-as da cu capul de toti peretii intrebandu-ma cu ce am gresit. Cred ca de multe ori cuvintele nu-si au rostul si duc omul in deriva. Asa suntem noi!sorry
Mela
Scris: Saturday, March 14, 2009 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Petro,intr-un fel ai dreptate,uneori trecutul trebuie lasat acolo unde e.dar eu ma refeream la greselile sau supararile recente,asta sunt eu,nu pot sa nu-mi cer iertare daca stiu ca am suparat pe cineva,mai ales daca e vorba de cineva atat de apropiat cum e mama.
Lilly of the valley
Scris: Saturday, March 14, 2009 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Mama ...mama e o fire rece si total necomunicativa. Au ramas multe lucruri nespuse intre noi dar, cu siguranta, nu as putea sa-i spun nimic. Nici nu-i place sa aculte, doar sa fie ascultata!
kali
Scris: Saturday, March 14, 2009 1:12 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu?
I-as spune ca as fi preferat ca, in loc sa-mi dea mereu lectii de viata, sa ma stranga la piept si sa ma mangaie macar din cand in cand...
... ca mi-ar fi placut sa fie bunica cu adevarat pentru copiii mei...
... ca as fi preferat sa ma sustina si sa fie alaturi de mine cand am avut nevoie, nu sa-mi dea drumul la mana cand mi-a fost mai greu- si asta tot de dragul invatamintelor...
... ca nu e normal ca mi-era frica de ea in copilarie...
... ca inteleg totusi ca m-a crescut cu dragoste si ca a avut cele mai bune intentii...
... ca o iubesc oricum...
... si ca nu e prea tarziu nici acum sa schimbam ceva in relatia noastra.
Aaaa, da! Si ca o apreciez mult pentru ca e o femeie foarte puternica.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.