Chestionar intrebare: SUNTETI MULTUMITE DE KLORANE PENTRU COPII?
Alegere Voturi Statistici
DA 8 72%
NU 3 27%

GAMA KLORANE PENTRU COPII
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanalaurisa
Scris: Friday, November 30, 2007 7:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

CALITATE FARMACEUTICA

GAMA KLORANE BEBE beneficiaza de experienta indelungata,de peste 30 de ani a Laboratoarelor KLORANE in domeniul fito-cosmtologiei. Substantele active sunt alese cu rigoare,texturile confera un confort optim pentru pielea fragila a bebelusului.

TOLERANTA SI SIGURANTA A PRODUSELOR

Pentru un bebelus nici o masura de precautie nu este inutila.Din acest motiv produsele KLORANE Bebe sunt supuse unor teste de hipoalergenicitate,teste clinice si de toleranta sub control pediatric.Testele de inocuitate si data de expirare de pe fiecare ambalaj garanteaza non-toxicitatea produselor.

EFECTUL PROTECTOR AL GALBENELELOR

Laboratoarele KLORANE au selectionat extractul de galbenele ca principiu activ al produselor din gama KLORANE Bebe pentru exceptionalele sale proprietati calmante si catifelante,pentru efectele sale anti-iritante, reparatoare si reechilibrante datorita continutului bogat in beta caroten sau provitamina A.

PRODUSELE GAMEI KLORANE BEBE

PRODUSE PENTRU BAIE

SAMPON PROTECTOR

- formula non-iritanta pentru ochi,nu afecteaza echilibrul pielii capului si al firului de par.
- permite utilizarea frecventa
- flac.de 250 ml

GEL SPUMANT PENTRU PAR SI CORP

- curata perfect fara sa irite ochii
- formula fara sapun,cu un pH neutru,imbogatita cu lipopeptide
- se poate utiliza inca din primele zile dupa nastere
- flac. de 250 ml

SAPUN SOLID

- formula ultra-blanda pe baza de extract uleios de galbenele ,ulei de migdale si ceara de albine
- produs hipoalergenic
- 250 g

PRODUSE PENTRU SCHIMBUL SCUTECELOR

PUDRA DE TOALETA PROTECTOARE

- pe baza de talc si caolin,calmeaza pielea bebelusului, absoarbe umiditatea si previne aparitia petelor rosii
- formeaza la suprafata pielii un film absorbant cu efect de protectie
- 100 g

CREMA PROTECTOARE

- imbogatita cu oxid de zinc (15%),antiseptic natural,creeaza un "efect de bariera" intre fesele bebelusului si scutec pentru a izola pielea de umiditate si a o proteja impotriva agresiunilor bacteriene.
- extractul de galbenele calmeaza roseata si iritatiile cutanate
- are un efect absorbant,gratie prezentei in compozitie a talcului steril
- textura si miros agreabil
- formula hipoalergenica
- se intinde usor pe piele
- tub de 75 g

PRODUSE PENTRU TOALETA BEBELUSULUI

LAPTE DE TOALETA

- curata cu delicatete pielea bebelusului
- nu necesita clatire ulterioara cu apa datorita formulei fara tensio-activi
- are in compozitie trigliceride de cocos de origine vegetala si extract de galbenele
- poate fi folosit si de mama ca lapte demachiant
- flacon 250 ml

CREMA NUTRITIVA PENTRU FATA SI CORP

- pentru piele uscata si crustele de lapte
- datorita complexului vaselina/glicerina cu efect hidratant si emolient din compozitie,restabileste echilibrul in apa si sebum al pielii uscate a bebelusului
- efectul de bariera al cold-cream-ului din formula asigura protectia impotriva agresiunilor climaterice
- extractul de galbenele confera calitati calmante pentru piele

LAPTE HIDRATANT PENTRU MASAJ

- acest lapte hidratant pentru corp ofera toate avantajele unui ulei de masaj - fluid si glisant sub palma in timpul masajului - fara a avea vreunul din inconvenientele intalnite de obicei la astfel de produse: textura non-grasa,non uleioasa,fara a inchide porii,penetreaza rapid si permite pielii sa respire.
- ideal pentru masaj,dar si pentru hidratarea zilnica a pielii bebelusului.
- textura fluida , non-grasa
- flacon cu dozator 200 ml

cute_babies_of_mine
Scris: Friday, November 30, 2007 7:33 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Noi folosim samponul si laptele hidratant pentru masaj. Sunt putin mai scumpe decat Nivea sau Johnson, dar merita toti banii. Laptele tine foarte mult datorita texturii lichide, iar mirosul...
oanalaurisa
Scris: Friday, November 30, 2007 9:58 PM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
Noi folosim samponul si laptele hidratant pentru masaj. Sunt putin mai scumpe decat Nivea sau Johnson, dar merita toti banii. Laptele tine foarte mult datorita texturii lichide, iar mirosul...

O sa razi de mine ,dar eu mi-am cumparat spumantul de baie si l-am folosit eu...mmmmm ce bine miroase si mi-a facut parul ca un puf de bebe mic hohot hohot hohot
Kiki
Scris: Friday, November 30, 2007 10:38 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Noi suntem fani Klorane. Au un miros placut produsele lor si Dav le-a folosit fara probleme.
kali
Scris: Friday, November 30, 2007 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Si noi, si noi tot fani Klorane, desi m-am saturat de miros... da' ce conteaza daca ne impacam bine!
oanalaurisa
Scris: Friday, November 30, 2007 11:11 PM
Nivel

kali wrote:
Si noi, si noi tot fani Klorane, desi m-am saturat de miros... da' ce conteaza daca ne impacam bine!

ras ras ras
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, December 1, 2007 12:06 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Kali, samponul eu il schimb regulat cu Chicco si Johnson maro; miros si ele super bine. Unde mai pui ca Chicco vine cu tot cu lapte de corp din gama Infinite Dolcezze, astfel incat puiul sa fie asortat si la "paupauf" (parfum!)
oanalaurisa
Scris: Saturday, December 1, 2007 9:38 AM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
Kali, samponul eu il schimb regulat cu Chicco si Johnson maro; miros si ele super bine. Unde mai pui ca Chicco vine cu tot cu lapte de corp din gama Infinite Dolcezze, astfel incat puiul sa fie asortat si la "paupauf" (parfum!)

Samponelul de la Chicco e si dragut ambalat in ursulet,sa vezi ce incantat a fost nepotelul meu cand i-am luat,nu stia exact ca e jucarie sau ce o fi.hohot hohot hohot hohot
ANDREEA&BIANCA
Scris: Saturday, December 1, 2007 10:33 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
Eu am luat o crema de corp de la Hipp care este suuuper buna dar e pe terminate si ma gandesc la recomandarea oanei sa iau o crema de la klorane pt fata si corp.O sa caut in farmacii.
oanalaurisa
Scris: Saturday, December 1, 2007 10:56 AM
Nivel

ANDREEA&BIANCA wrote:
Eu am luat o crema de corp de la Hipp care este suuuper buna dar e pe terminate si ma gandesc la recomandarea oanei sa iau o crema de la klorane pt fata si corp.O sa caut in farmacii.

La Sensiblu gasesti sigur.
oanalaurisa
Scris: Saturday, December 6, 2008 4:55 PM
Nivel

Acum ne rasfatam cu Klorane si ne face parul ca puful de puisor,iar mirosul e super...efectul asupra pielii la fel...
rodica83
Scris: Monday, October 24, 2011 9:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/30/2008
Am luat si eu apa de toaleta de la Klorane si sunt multumita , imi place mirosul si as vrea sa mai iau si altceva de la ei sa fie miros asortat.
kali
Scris: Monday, October 24, 2011 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
coeur Noi si acum folosim Klorane...
bebemaya
Scris: Friday, May 2, 2014 7:36 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/2/2014
hello,

noi folosim mustela dermocleansing gel. Intr-adevar gelul de la Klorane are un miros placut dar cele de la Mustela sunt fara parfum, ceea ce e mai bine pentru copii. Uleiul de la Mustela miroase frumos. Eu am folosit si cat am fost insarcinata mustela crema antivergeturi cu dubla actiune si a fost buna. Am luat-o de la o mesaj editat de moderator. Acum mai folosesc din cand in cand mustela pentru fermitatea bustului deoarece am alaptat si s-au cam lasat sanii. Tot de acolo le iau. Au super preturi . La fel si la dermocleansing gel de 750ml este 65 ron.
pharma
Scris: Friday, May 15, 2015 11:16 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Bogat in extract de galbenele, atenuant si calmant, gelul spumant pentru corp si par Klorane Bebe actioneaza foarte delicat asupra pielii sensibile si parului delicat al copilului.
Poate fi utilizat chiar de la nastere, fiind esential pentru igiena zilnica a nou-nascutilor si copiilor mici. Oferta Duo Pack 2*500 ml in farmacia **** la 68 Ron. mesaj editat de moderator: reclama!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.