Chestionar intrebare: ATI FOLOSIT PRODUSE DUCRAY PENTRU PAR?
Alegere Voturi Statistici
DA 5 45%
NU 6 54%

Gama DUCRAY pentru ingrijirea parului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanalaurisa
Scris: Thursday, November 29, 2007 9:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
GAMA DUCRAY PENTRU INGRIJIREA PARULUI

ACEASTA GAMA ESTE DERMATOCOSMETICA SI ESTE PRESCRISA PE RETETE DE CATRE DERMATOLOGI.
TIN SA SPECIFIC METODA DE TRATAMENT DUCRAY DE LA INCEPUT CA SA INTELEGETI PE PARCURS FARA SA VA SCRIU ACELASI LUCRU DE MAI MULTE ORI.
METODA DE TRATAMENT DUCRAY SE NUMESTE METODA 2-3-6:
-Se recomanda folosirea samponului de tratament de 2 ori pe saptamana;
-Se mentine timp de 3 minute in contactul cu pielea capului,pentru actionarea eficienta
-Se urmeaza un tratament de 6 saptamani

KERTYOL - sampon-tratament pentru matreata grasa si dermatita seboreica ,flac. de 125 ml si 200 ml

- reductor (prin gudronul distilat),keratolitic
- in cazurile de matreata grasa asociata cu inrosirea pielii si mancarimi,se aplica dupa metoda 2-3-6.Pentru prevenirea recidivelor , in pauzele de tratament se recomanda folosirea samponului ELUTION.

KERTYOL-S - sampon-tratament pentru dermatita seboreica,psoriazis si stari psoriaziforme, flac. de 125 ml si 200 ml
- keratoreductor
- in cazurile de descuamare intensa a pielii capului (unele forme de dermatita seboreica, psoriazis,etc) se aplica dupa metoda 2-3-6. Dupa reducerea scuamelor se continua tratamentul cu samponul KERTYOL dupa metoda 2-3-6.
- in pauzele de tratament: sampon ELUTION.

SELEGEL : - sampon-tratament pentru matreata uscata , flac. de 125 ml
- actiune antifungica asupra Pytirosporum ovale,ciuperca implicata in aparitia matretii uscate (pitiriazis simplex) pe pielea capului si a pitiriazisului versicolor pe pielea triunchiului.
- pentru tratamentul matretii uscate , se aplica dupa metoda 2-3-6;pentru mentinerea rezultatelor se foloseste samponul ELUTION. Pentru tratamentul pitiriazisului versicolor,samponul SELEGEL se aplica zilnic (15 zile consecutive) pe zonele afectate,timp de 3 minute,dupa care se clateste cu apa din abundenta.-----> deci acest sampon se aplica si pe pielea de pe corp nu doar pe par!!!!!!!!!
Se recomanda folosirea concomitenta a samponului pentru spalarea parului.
Evitarea aparitiei acestei afectiuni se face prin 1-2 aplicari saptamanale,pe aceste zone ale corpului.

TRIAZOL : -sampon-tratament pentru matreata tenace, flac. 200 ml
- datorita continutului sau in clotrimazol,(antimicotic de referinta) are o actiune antifungica asupra Pytirosporum ovale,ciuperca implicata in aparitia matretii.Crotamitonul din compozitia sa favorizeaza patrunderea clotrimazolului in piele,iar tiosalicilatul de zinc reduce senzatiile de mancarime (prurit).
- pentru tratamentul matretei recidivante sau rezistente la alte tratamente, se aplica dupa metoda 2-3-6
- in pauzele de tratament , sampon ELUTION

oanalaurisa
Scris: Thursday, November 29, 2007 10:09 PM
Nivel

CHRONOSTIM - Lotiune de tratament impotriva caderii parului de origine genetica , doua flacoane de 50 ml prevazute cu pulverizator-dozator

- inhiba caderea parului prin continutul in Sabal si stimuleaza aportul de substante nutritive prin activarea circulatiei la nivelul bulbului firului de par-favorizeaza cresterea parului
- pentru tratamentul alopeciei androgenetice la femei si barbati
Prima luna: in fiecare zi 7 pulverizari dimineata din flaconul de dimineata si 7 pulverizari seara din cel de seara.
In urmatoarele luni - 7 pulverizari dimineata si 7 seara de 3 ori / saptamana.
Cura minima - 4 luni, ideal 12 luni.Este contraindicata stergerea scalpului sau uscarea parului cu feonul imediat dupa aplicare.

ANAPAHASE - Sampon-tratament pentru parul fragilizat ,adjuvant al tratamentelor impotriva caderii parului,tub de 150 ml

- stimuleaza microcirculatia pielii capului prin actiunea vasodilatatoare a nicotinatului de tocoferol;
- fortifica bulbul firului de par prin actiunea conjugata a vitaminelor B5, B6, B8, care stimuleaza intens sintezele celulare
-textura sa particulara (sampon-crema) permite masajul scalpului, cu rol tonifiant si de favorizare a penetrarii principalelor active

- se aplica dupa metoda 2-3-6, ca tratament unic in perioadele de fragilitate capilara.
In cazul alopeciilor,alaturi de tratamentele locale sau generale (de orice tip),se aplica de 2 ori pe saptamana,cu masaj concomitent,timp de 3 minute.

ANASTIM cu RTH 16 - Lotiune de tratament impotriva caderii parului,flacon de 100 ml,cu pulverizator-dozator

- formula inovatoare ,prin extractul vegetal RTH16 (dublu brevet Pierre Fabre) stimuleaza direct secretia de VEGF (VASCULAR ENDOTHELIAL GROWTH FACTOR), factor cu rol esential in mentinerea firelor de par in perioada de crestere (anagena);
- prin extractul de SABAL se opune mecanismelor ce intervin in caderea parului;
- nicotinatul de tocoferol stimuleaza circulatia sanguina la nivelul bulbului firului de par
- are excelente proprietati cosmetice (este usor de aplicat ,se usuca rapid, nu ingrasa parul si respecta coafura).

- flaconul cu lotiune ANASTIM se agita inainte de fiecare utilizare
O aplicare consta in 10 pulverizari la radacina parului uscat sau umed. Se maseaza pielea capului pana la patrunderea completa a produsului.Nu se clateste dupa aplicare.

In ALOPECIA ANDROGENICA se indica o aplicare/zi.
In EFLUVIUL TELOGEN se indica 3 aplicari/sapt, timp de 3 luni de tratament.
oanalaurisa
Scris: Thursday, November 29, 2007 10:19 PM
Nivel

SABAL - Sampon-tratament pentru parul gras,flac de 125 ml

-scade productia de sebum (grasimi) prin inhibitia 5-alfa-reductazei (actiune antiandrogena)
- pentru parul care se ingrasa excesiv (hiperseboree) ,se aplica samponul dupa metoda 2-3-6.
- pentru mentinerea rezultatelor,sampon ELUTION

ARGEAL - Sampon-crema pentru intretinerea parului gras, tub de 150 ml

- reduce secretia de sebum de pe scalp prin continutul in sabal si absoarbe sebumul in exces de la nivelul scalpului si al parului gras
- in tratamentul complementar al parului gras - tratament de intretinere dupa utilizarea timp de 6 saptamani a samponului SABAL sau intre aplicatiile de SABAL in cursul curei cu acest sampon.

LACTOCERAT - Sampon-tratament restructurant si nutritiv pentru parul uscat ,degradat, flacon de 125 ml
- Emulsie protectoare pentru varfurile despicate si uscate ale firelor de par, tub de 100 ml

- dubla actiune biologica,in profunzime,de hranire a structurii keratinice a firului de par si de regenerare a invelisului sau extern; lipopeptidele,prin fixare la suprafata firului de par , asigura o protectie mecanica
- tratament pentru par uscat,deshidratat,casant,degradat prin tratamente cosmetice (vopsiri,permanent),periaj excesiv,soare,vant ,poluare,apa de mare sau de piscina,afectiuni generale,menopauza.
- samponul se aplica dupa metoda 2-3-6
- in pauzele de tratament,sampon ELUTION
- emulsia se aplica zilnic pe varfurile firelor de par (fara clatire) pe parul umed (dupa spalare) sau pe parul uscat (inainte de pieptanare).
oanalaurisa
Scris: Thursday, November 29, 2007 10:24 PM
Nivel

ELUTION - Sampon-tratament de intretinere (post-terapeutic),flac de 125 ml

- dermoproteinele formeaza un film protector de suprafata.Provitamina B5 mentine hidratarea optima a firului de par
- dupa sampoanele de tratament, pentru evitarea recidivelor
- pentru par sensibil si reactiv - previne seboreea reactionala si reactiile de hipersensibilitate
- se aplica cat de des are nevoie utilizatorul( chiar si zilnic)
- durata utilizarii: nelimitata.

EXTRA-DOUX - Sampon hidratant echilibrant pentru utilizare frecventa ,flacon de 300 ml

- aduce parului stralucire,volum,hidratare (datorita provitaminei B5 si lactamidului MEA, un hidroxiacid) nu lasa nici un reziduu,permite o pieptanare usoara si o coafura durabila (datorita derivatului siliconat)
- pentru un par echilibrat se adreseaza oricarui tip de par,ambelor sexe,la orice varsta
-frecventa de spalare o stabileste utilizatorul conform propriilor sale necesitati - permite utilizare zilnica.
- durata utilizarii: nelimitata
oanalaurisa
Scris: Wednesday, September 23, 2009 8:19 AM
Nivel

Fetelor,vin cu o noutate despre gama Ducray...am folosit eu personal tratamentul anti-cadere a parului, ANASTIM flacoane,cutia are 8 flacoane gradate,de cate 7.5 ml,se foloseste un flacon pe saptamana,cate 2.5 ml la o aplicare,o singura cutie e suficienta pentru tratament.
Pe langa faptul ca opreste caderea parului,prin stimularea circulatiei la nivelul scalpului,contribuie si la cresterea parului.
Eu am folosit produsul si observ o crestere mai rapida a parului si faptul ca nu-mi mai cade ca inainte.

ATENTIE: Nu uitati! Tratamentele pentru caderea parului se fac toamna si primavara de preferinta!
iflor
Scris: Monday, December 21, 2009 6:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna as dori sa stiu mai multe despre cum sa-mi aleg un produs din gama Ducray impotriva caderii parului.Dupa sarcina mi-a cazut parul foarte rau si nu prea am putut face nimic sa-l opresc cu toate ca au trecut doi ani si am facut deja tratament cu Revalid timp de 6 luni care nu a dat rezultate. Ma rog pe timpul tratamentului mi-a stagnat caderea parului. Acum a inceput din nou sa cada. Deasemenea cred ca si-a schimbat si textura adica inainte de sarcina aveam parul cret si firul de par era gros si aspru acum firele au inceput sa se subtieze iar parul este usor ondulat. Am citit tot ce am gasit despre gama Ducray dar nu stiu ce produse sa-mi aleg sa fie potrivite mai ales ca in ultima perioada parul mi se si ingrasa destul de rapid ( cam in doua zile dupa spalare) si capata si un aspec imbacsit.
ce pot face sa-l fac sa fie la fec ca innainte?pupici pupici
Flory.Pop
Scris: Monday, March 22, 2010 9:53 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna,am cumparat si eu anastim fiole,dar nu stiu cum sa folosesc fiola. Adica trebuie sa pun continutul in apa sau altceva???banghead pt ca o singura fiola nu-mi ajunge sa pun pe cap dar 2,5ml???Ajutoor,k nu vreau sa raman chealacry banghead
Roxie
Scris: Tuesday, March 23, 2010 9:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Kertyol S - testat, exceptional de bun, mai eficient decat orice alt tratament local cu produse medicamentoase. Nu stiam de aceasta metoda 2-3-6.
sweet angel
Scris: Tuesday, March 23, 2010 11:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
nu am auzit niciodata de aceste produse dar vad ca voi le laudati, deci trebuie sa fie bune.
bebemaya
Scris: Friday, May 2, 2014 7:45 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/2/2014
sunt foarte bune produsele de la ducray, dar mi-au placut si produsele de la foltene. Kitul tratament anticadere par e chiar ok. cateva cuvinte despre el aici: mesaj editat de moderator
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.