Nu ?tiu Miha ce sa mai zic au trecut 11 ani de când suntem împreuna . În?eleg am avut eu o problema care nu a fost depistata nici o data sau medici nu ?i-au dat vreun interes sa îmi spuna ce am . Dar nici acum dupa opera?ie sa nu reu?esc îmi pun un semn de întrebare.doctora care merg eu este foarte buna este doctor conferen?iar la maternitatea Bucur din Bucure?ti jos palaria în fa?a dânsei . Dar este foarte ocupata ?i nici aparatura moderna nu au . Când am mers de am scos firele am întrebat daca trebuie sa iau ceva medicamente sau ce sa mai fac ?i a spus ca timp de un an sa nu iau nimic sa poata vedea daca menstra vine normal . Fara ca sa fie provocat de medicamente . Sfatul ei a fost cat mai mult sex ?i sa urmareasc ovula?ia , temperatura . Doar ca eu am luat doar natalvit vreo trei luni . Asta este incep sa cred ca daca nu este sa fie este cu un motiv ?i numai Dumnezeu ?tie . Mergem înainte cu capul în sus . Te îmbra?i?ez iubita
Eu 28 el 44.operatie laparoscop din păcate trompa stângă scoasă +ovarul . tratament actual femibion ,omega 3 .
|
Mersi Miha ?tiu ca este ?i vina mea trebuia sa merg la hematolog endocrinolog .la mai multe analize dar magazinul asta mi-a pus capac de tot tot stresul este pe mine deja simpt ca decât psihic . Simpt nevoia sa ma odihnesc sa ma plimb . Sa uit de tot . Te pup dulce mersi de sus?inere . Poate dupa menstra ma voi duce la doctor sa ma vada sa îmi spuna ce sa fac in continuare. So?ul nu vrea sa mearga la analize spunând ca nu este la el problema . Este ?i o diferen?a de vârsta mai mare intre noi . Nu ?tiu cum sa îl conving .
Eu 28 el 44.operatie laparoscop din păcate trompa stângă scoasă +ovarul . tratament actual femibion ,omega 3 .
|
Buna diminea?a fetelor ?i eu am o veste trista . Azi noapte nu am putut dormi de loc de dureri de spate ?i burta. Ajungând la magazin de diminea?a o data am simptit ca îmi curge ceva pe picioare . O hemoragie de toata frumuse?ea. Deci clar testul aratând pozitiv am pierdut sarcina . Era de a?teptat dupa o lunga perioada de stres ?i iara?i stres . M-am saturat de via?a asta . Cum de alte femei ramân însarcinate una doua altele fac avorturi pe banda rulanta cred ca Dumnezeu cate o data nu este corect cu noi . dupa terminarea menstrei voi merge la doctor sa fac analize medicale din nou din cap pâna în coada sa vad care este problema . Timpul ma preseaza din ce in ce mai mult . Ce sa fac in cotro ?i iau . De ce eu ??? Cu ce am gre?it .
|
Crede-ma roser ma holbez de 3 ore la testul de sarcina. ?i nu îmi vine sa cred tot zic ca nu vad eu bine . Doamne o iau razna cu capul l-am sunat ?i pe so?ul meu sa vina sa ii arat testu. Acum sunt con?tienta ca trebuie sa mai a?tept câteva zile pâna va creste bobi?a un pic . Ma rog in genunchi in fata lui Dumnezeu sa nu îmi ia bucuria asta . Acum câteva seri am visat ca alergam un ?oricel prin pat . Sâni mei stau sa explodeze nu am vazut a?a ceva . Va pup fetelor ?i va doresc din suflet bebei ?i voua asta este cea mai mare realizare a noastra copii
|
Spune ca fi?ierul este prea mare
|
Anita daca ma ba?i nu ?tiu cum sa pun o poza
|
Mersi mult Miha . Aveam azi programare la doctor dar nu am avut pe cine lasa la magazin . Nu vreau sa ma bucur inca mie frica de e?ec . In seara asta mai cumpar un test de sarcina ca sa îl fac mâine diminea?a .mie frica de morrrr sper ca Dumnezeu sa se uite ?i la mine dupa atâ?ia ani . te îmbra?i?ez Miha totul este sa gânde?ti pozitiv nici o data negativ . Am înva?at pe pielea mea .
|
Buna fetelor am facut un test de sarcina ?i cea de a doua linie a ie?it mai deschisa decât cea prima nu ?tiu ce sa fac sa ma bucur ,sa plâng . tremur toata de emoti . Deja sunt 5 zile de întârziere . Simptome sunt de voma crampe ca la menstrua?ie sâni mari?i si sensibili .
|
Roser mersi mult de raspuns . Se la opera?ie pâna acum numai pe 18 mia venit menstrua?ia . Da ce este drept am observat ca acum 5 zile am observat o secre?ie foarte mult cantitativ alba care ?i acum o am . Contact am avut de pe data de 7 pâna pe 17 . Acum câteva zile am avut un vis cu un ?oricel care îl alergam prin pat . se spune ca ramâi însarcinata daca visezi ?oareci.
|
Buna fetelor eu am o întârziere de 3 zile . Nu mia venit menstrua?ia nu ?tiu ce poate fi ma cam speri sa nu ma dereglez din nou cu câteva zile pâna în menstrua?ie mi s-au întarit sâni ?i doar atât acum sincer am facut un test de sarcina ?i rezultatul a fost negativ. Oare sa mai a?tept . o fi prea devreme . stari am doar de somnolenta ?i foame .
|