Profil: galina82
Despre
Utilizator: galina82
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, March 4, 2015
Ultima vizita: Monday, September 28, 2015 5:16 PM
Numarul de postari: 26
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Monday, September 28, 2015 5:15 PM
Salut tuturor,fetelor.ma bucur pentru voi care ati nascut si doresc noroc celor care intra in tratament.Termenul meu se apropie, cu baietelul parca tot e bine.Am avut luni grele- sotul meu s-a diagnosticat cu boala grea , speram mult sa se faca mai bine si macar sa tina copilul in brate.Doctorii nu prea dau sanse,dar noi credem.Demult nu am dat pe la voi, iar acum parca miam amintit zilele de primavera cind eram asa de fericiti!Multa sanatate voua!computerlove
Postat: Tuesday, May 12, 2015 3:01 PM
Buna ziua , fetelor.Nu am intrat demult,tot mai mult lucru la tara, ajutam parintii, eu putin, dar ajut cum pot, sotul se spetesteCrazy Avem 15 saptamani si de eri stiu ca va fi si la noi baiat.Inca sper sa fie o greseala, tare am vrut fetita!oricum, sanatos sa fie.Shurshunea, noi deja am ales sa fie Alexandru.Adr., imi pare rau, dar si eu am trecut prin 2 esecuri si crede-ma ca stiu cit e de greu, dar stiu ca mereu este o nadejde.Va pup pe toate.computerlove
Postat: Tuesday, April 21, 2015 9:38 AM
grup majoreta coeur
Postat: Saturday, April 18, 2015 2:32 PM
Fetelor, eu va urmaresc regulat, ma chinuie mult greturile.Deja avem 12 saptamini,inca nu stim ce va fi, sper tare la fetita.ma bucur pentru olesea, zinaida, sper sa ne bucuram si pentru alte fete curind. vad ca Naty nu a mai scris , sper ca e bine si nu e suparata,numai bine tuturor si cele ma bune urari de Sfintele sarbatori
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Postat: Sunday, April 5, 2015 7:16 PM
Naty80 wrote:
Salut fetelor.am impresia ca este vorba de mine,va urmaresc din Decembrie pe acest forum.dupa 2esecuri la repromed am hotarit sa mergem la medparc .am facut stimularea ovariana si sau format 10folicoli din care au fost 8oocite sau fecondat 8embrionasi transferati in ziua a 3.am retrait foarte mult si dupa 13zile beta 484.eram in a noualea cer de bucurie am plins si i-am mul?umit Domnului ca nu ma lasat si a avut grija de noi.am facut 1eco la dmn Diana si a spus ca era unu.dar eu aveam dureri si ea spunea ca e normal,in 6saptamina i-am spus sa atraga aten?ie in special la ovarul sting ca am avut dureri imposibile si cind sa uitat mai bine in trompa se dezvolta înca un embrionasi si atunci mia cazut cerul peste mine.am facut a 2zi de diminea?a la ei in centru laparoscopia cu dmn Ana Josan un medic foarte bun si în?elegator .iam spus si am rugat-o sa-l salveze pe cel din uter si ea mia spus sa stau linistita ca totul o sa fie bine.asa si a fost totul bine acuma sintin a8saptamina si ma rog in toata ziua sa avem acest bebe mult dorit.voua la toate va doresc rabdare si încredere si mult succes

vai, Naty, imi pare bine ca s-a terminat totul bine.Eu scriam de o fat a cu care am trecut impreuna in protocol, ea acum are 4 luni si va avea fetita.Bine ca aputut sa vada devreme extrauterina ca sa previna alte complicatii.extrauterina e greu s-o vezi devreme, cu atit mai mult dupa FIV, cind ovarele-s mari.Eu acum am mare incredere in ea, stiu ca e bravo.Madalina scria ca a avut siea extrauterina, dar , din pacate, nu a avut noroc sa fie si in uter, e greu.Cind am facut contractul am intrebato si de asta, ca acolo e mentionat si Dna Diana a spus ca 1-3% din sarcini sint extrauterine, ceva ce nu poate fi prevenit , embrionii pot nimeri in trompa si nu mai gasesc calea inapoi, la fel se poate intimpla si fara FIv la conceperea naturala.Eu una am avut test negativ, dar ea tare m-a incurajat atunci, e super.Urmareste sarcinile pina cind e increzuta ca nu mai sint alte riscuri legate de FIV.Eu am vazut-o citeva zile in urma, dar simt ca mii dor, ma simt in siguranta.coeur Zinaida,sa duci ambii cu bine, sper ca si Olesea va trece cu bine peste greutati.Sarbatori fericite tuturor, salut lui Rodixon!
Postat: Friday, April 3, 2015 8:35 PM
Buna seara!Felicitari Olesea, hai ca va fi bineHands .Eu azi am fost la ultrasonografie-totul e bine, creste, nu s-a mai repetat hemoragiaDistanceKiss .Am vazut pe hol o fata cunoscuta inca de cind eram eu in protocol, eu avusem negativ, iar ea pozitiv.Mi-a spus ca la 6 sapatamini a avut dureri si Dna Diana a vazut si o extrauterina.Avea unul in uter si altul extrauterin .I-au facut laparoscopie si au taiat trompa cu extrauterina.Cel din uter a continuat sa se dezvolte bine, mi-a spus ca va avea o fetita.A avut si ea de retrait.Toate avem istorii aparte.Dna Diana mi-a spus ca zilnic au emotii mari si tari- nu este ceva mijlociu-sau e tragedie sau e fericire mare, multe griji dar si bucurii, reprosuri si lacrimi , dar si atita recunostinta.Viata asta e tare complicata.Eu dupa 2 esecuri nu mai credeam-si iata minunea!Fetelor, sarbatori fericite tuturor si sa va implineasca Dumnezeu visele!computerlove
Postat: Saturday, March 28, 2015 11:46 PM
Bravoo Zinaida,Valy-felicitari!!!!!!!!!Sa aveti sarcina usoara,sa vi se implineasca visul!Sandy-nu te gindi la ce-i mai rau,eu cite griji miam facut cu trompa mea, citi nervi aiurea!Nu stii de unde si cum vine norocul-va fi bine.Fetelor, sinteti bravo, vad ca chiar sinteti o familie-succes voua tuturor.Olesea si Nely-calm. rabdare si noroc.Shurshunea-sanatate, eu sper sa am fata, acum e prea devreme, dar imi inchipui o fetita.eri am avut o singerare mica, am panicat.Am sunat-o sara pe la 5 si a spus ca e inca la spital, sa vin-era bine,embrionul creste ca la carte,Hands nu s-a mai repetat scurgerea.Mare frica am tras...Mi s-a parut bolnava, palida, dar a spus ca e bine,a avut o zi grea cu multi nervi.Inteleg ca azi afost bine daca s-a trecut usile deschise-eu am vrut s-o sun dar m-am temut s-o deranjez cumva.Mia spus sa ma odihnesc, si cam atit, sa merg la control peste o saptamina.Love duminica frumoasa voua!
Postat: Thursday, March 26, 2015 10:34 AM
Valy-felicitari, numai sanatate si noroc!Olesea, nelly,zinaida- success si emotii positive.Sandy-histeroscopie usoara!Zinaida- sa fii mai calma,mai esi pe la plimbare sa mai uiti de toate.majoreta
Postat: Wednesday, March 25, 2015 5:14 PM
Zinaida,vrem si noi sa fie totul bine la Valy, dar rezultatul ei nu are legatura cu al tau, nu lega soarta ta de altcineva.In orice caz,tu esti tu si acum te gandesti numai la bine, si eu iti doresc asa sa fie.Cine stie cite azi au dat testele la Medpark si au fost la cineva pozitiv iar la cineva negativ-e viata, ce sa faci.Te rog sa te linistesti.majoreta
Postat: Wednesday, March 25, 2015 4:15 PM
Bravoo Fetelor, ma bucur mult ca ne sustinem reciproc, e chiar de ajutor.Succes lui Valy,Nelly, Zinaida,Olesea si tuturor care numai citesc dar nu scriu!la mine totul merge bine, profit de fiecare zi cu soare sa mai es afara, uneori am greturi slabe dimineata, mai des o dau pe la WC-Dna Diana a zis ca e normal, uterul in crestere apasa vezica urinara, altceva-nimic.Cineva scria de ciclu natural FIV- eu stiu ca e mai eftin , dar sansele de sarcina sint tare mici, bani cheltuiti chiar in vint.Despre inseminare cu sperma de donor-nu stiu, dar cred ca daca e o sansa chiar mica sa fie sperma sotului, merita sa folositi aceasta sansa la inceput, dar e numai parerea meaDistanceKiss