Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Lizuca, te-am vazut prin zona....Ce faci, esti bine? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Lizuk a ramas asa de putin timp siin cele din urma o sa vedem e Miru mic
Sunt asa de narabdatoare, dar sunt sigura ca totul o sa fie foarte foarte bine si totul o sa decurga normal.
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Liz, nastere usoara si o bebelina sanatoasa! Ne gandim la voi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Gata,cred ca a plecat la maternitate |
|

Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oanamaria, Fluturas, Anabella, Alina, Oana, Mariuta, Bereea, va pupacesc, iubitele!  Adriana, daca ma crezi nici nu am intrebat de anestezie. Sunt total pe dinafara in ceea ce priveste cezariana. Prietena mea care a nascut acum o luna, mi-a spus ca se face in coloana si esti constienta tot timpul. Exact ceea ce-mi doream. Generala pica din discutie categoric. Pupici! Miri, Teea, Rody, nu am ajuns inca la maternitate. Cel mai sigur miercuri, asa cum a fost stabilit. Azi am fost la padure, la gratar, la balaceala. Ma plimb in continuare, n-am treaba. O sa postez la jurnal niste poze, dar net-ul meu vad ca merge foarte, foarte greu. Pupicei si voua!
Va multumesc din tot sufletul meu ca sunteti aproape si va mai ganditi din cand la cand la mine. Deocamdata sunt bine. Probabil marti nu voi fi buna de nimic , de asta mi-am si propus sa mai fac maine ce mai era de facut. Sper ca macar somnul sa ma ia marti noapte. Iar miercuri ... directia spital!!! Va pup, iubitele! Nu stiu ce m-as face fara voi! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Liz, odihneste-te si incearca sa nu faci mai nimic pana miercuri. Trebuie sa fii in forma la intalnirea cu Miru, nu? |
|

Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Kiki wrote:Liz, odihneste-te si incearca sa nu faci mai nimic pana miercuri. Trebuie sa fii in forma la intalnirea cu Miru, nu? Da, Kiki, asa e. Culmea, am doua nopti de cand pot zice ca am dormit cum trebuie. Chiar bine! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| nastere usoara Liz,sa dea Dumnezeu sa ai un copil frumos si sanatos |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| nastere usoara si un bebe sanatos,cred ca asta isi doreste orice graviduta!!!asta iti doresc si tie Liz!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Liz,mult succees iubita,sa ai o nastere usoara! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Lizule , eu tot iti verific starea, ca de altele nu mai am timp ! Sa aveti grija de voi ! |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Lizuk noi nu ne gandim din cand in cand la tine ci ne gandim tot timpul Te pup cu drag si nastere usoara mami |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Liz,nastere usoara! sunt alaturi de tine |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 370
| Liz....pana miercuri cred ca imi rod unghiile de tot !
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Liz,iti tin pumnii,sa fie cum iti doresti |
|
|
|