Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Liz, am niste emotii pentru tineeee... Te pup si speram ca Mirunica sa vina repede, repede, repede! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Sami, Monique, va pupacesc! |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| nastere usoara, Liz! |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nastere usoara, liz! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
|
Sunt alaturi de tine scumpica mea!!!!
|
|

Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ilioara, Teea, Bereea, Anabella, multumesc mult de tot! Multumesc tuturor pentru cuvinte, pentru incurajari, conteaza extraordinar de mult!!!
Miercuri dimineata ma prezint la spital la 8:oo pentru internare. Pana la urma mergem pe cezariana, asa am convenit cu dna doctor. In functie de cum ma simt si ce urgente mai sunt miercuri, s-ar putea ca abia joi sa aiba loc operatia. Atunci e si de garda. Asa ca, mai am 4,5 zile si voi fi mamicaaaaaaa!!! Imi este si un pic teama, dar asta e! Doamne ajuta! Va puuuuuppp!!! 
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Liz nastere usoara si sunt sigura co o sa decurga totul super !!!!!!!Ma gandesc la tine cu drag!!!!! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17939
| Liz wrote:Ilioara, Teea, Bereea, Anabella, multumesc mult de tot!  Multumesc tuturor pentru cuvinte, pentru incurajari, conteaza extraordinar de mult!!! Miercuri dimineata ma prezint la spital la 8:oo pentru internare. Pana la urma mergem pe cezariana, asa am convenit cu dna doctor. In functie de cum ma simt si ce urgente mai sunt miercuri, s-ar putea ca abia joi sa aiba loc operatia.  Atunci e si de garda. Asa ca, mai am 4,5 zile si voi fi mamicaaaaaaa!!!  Imi este si un pic teama, dar asta e!  Doamne ajuta!  Va puuuuuppp!!! 
Liz, sa nu iti fie teama. E dureros, dar suportabil, si cand iti tii copilul in brate nimic nu mai conteaza !
Ce fel de anestezie ati ales? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| aha,aici sunt noutatile.Liz,nastere usoara,sa nu iti fie teama...cand iti tii fetita in brate,vei uita de orice durere |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Lizuca mea ma bucur Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste toate!!! Sunt cu gandul si sufletelul la tine...abia astept pozici!!! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Liz, draga mea, iti doresc nastere usoara si un copil de nota 10. Te pup. |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Lizuca, m-am uitat repede sa vad in ce data suntem miercuri si joi...:018: Nastere usoara, draga mea! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Lizule , nastere usoara ! Sa te refaci repede sa ai laptic bun pentru Miru mic ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Uite ca a venit momentul sa-i facem galerie!
Mirunica, noi te asteptam cu drag, alaturi de o mamica frumoasa si un tatic grijuliu! Liz sa ia o nastere usoara! Bebelina sa fie sanatoasa si papacioasa!
|
|
|
|