Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Lizuca succes si intalnirea sa fie cat mai placuta
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Aseara am vorbit cu Liz,si nu a stiut sa-mi spuna ora la care o sa-i faca cezariana(spunea ca pana in ora 14)....trebuia sa vorbeasca cu medicul ei! Nu mi s-a parut sa fie emotionata,speriata,ba chiar radea de mine,zicea ca am mai multe emotii eu decat ea! A promis ca trimite mesaj imediat ce iei revine! Lizule,suntem alaturi de voi.....hai Mirunici ........hai Lizule ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| deci daca inca nu ai nascut..
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Liz,abea astept vestea Hai Mirunel |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Lizuca astept vestea cea mare!!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Hai, Liz!
Hai, Mirunica! |
|
| La ora 10 a venit Miru mic pe lume  !E sanatoasa si are 3350 gr! Bine ai venit pe lume ingeras! Felicitari Lizule,felicitari Dan!Sa va traiasca minunea! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
|  BINE AI VENIT PRINTRE NOI MIRUNICA!!!!!!!!! VA DORESC MULTA SANATATE,MULT LAPTIC...SI SA VA IUBITI MULTTTTTT!!!!!!!!!!!!!
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Yuhuuuuuuuuuuuuuuuu!A venit Mirunici! Sa cresti mare minune mica,ca tare asteptata ai mai fost!Liz recuperare rapida!  |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| deea3184 wrote:La ora 10 a venit Miru mic pe lume  !E sanatoasa si are 3350 gr! Bine ai venit pe lume ingeras! Felicitari Lizule,felicitari Dan!Sa va traiasca minunea!
Vai.... ce bocet m-a apucat acum cand am citit... de bucurie si emotie.. multumim Deea de vestea minunata!! Felicitari, Liz esti mamica!!! De fetita |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Heii, ce veste buna ne-ai dat, Deea! Felicitari parinti de Miru cel Mic! Sa va traiasca fetita, sa va bucurati de ea, toata viata! Mami, recuperare cat mai usoara, laptic, odihna multa, sanatate. Miru, bine-ai venit pe lume, ingeras! Multa sanatate si o viata usoara si frumoasa! |
|
| Ana,si eu am fost foarte emotionata cand am aflat vestea cea mare....toata ziua am stat ca pe jar,pana am primit mesajul! Ma bucur tare mult ca am reusit si am vorbit cu Luiza,si ca am auzit ca e bine! P.S. Se putea sa nu va spun si voua vestea cea mare....doar trebuie sa sarbatorim venirea pe lume a Mirunei,macar virtual ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, multumesc tare mult pentru galeria atat de frumoasa si emotionanta! Am citit fiecare mesaj in parte, va pup pe fiecare si va multumesc inca o data pentru telefoane si sms-uri. Sunteti toate niste scumpe! Conteaza extraordinar de mult sa stii ca sunt atatea persoane dragi care se gandesc la tine! Va puuuuppp !!!
|
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/29/2009 Mesaje: 28
| multa sanatate tie Liz si printesei tale ,abia ast s-a vina si bebe al meu dar mai am pana in august |
|
|
|