Galerie pentru Liz!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
michi
Scris: Monday, June 22, 2009 7:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
Liz , iubita nastere usoara si un bebe sanatos si mancaciospupici pupici pupici hearts hearts hearts computerlove computerlove computerlove
Anelise
Scris: Monday, June 22, 2009 8:39 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Amalia, Miriam, Raly, Oana, Teea, Inger, Dlia, Carla, Michi, multumesc mult, dragele mele! computerlove pupici pupici pupici Va pupacesc si va iubesc! iloveyou Nu-mi vine sa cred ca mai am 2 zile de stat acasa! sic bounce coeur
oana_nicole
Scris: Monday, June 22, 2009 9:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Liz, doua zile zici? Wooow! Sa treaca timpul cat mai frumos si relaxant, draga mea. Suntem aici, langa tine, normal. computerlove
abiand
Scris: Monday, June 22, 2009 9:53 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Liz, tot pe aici mamico inca 2 zile? Sa te bucuri de ele, ultimile cu bebica in burtica, nastere usoara si sa fie asa cum iti doresti tupupici pupici pupici
Ely
Scris: Monday, June 22, 2009 10:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
wav wav wav Inca putin si vine Miruuu.Liz mult curajtopai topai topai majoreta majoreta majoreta majoreta
Mela
Scris: Monday, June 22, 2009 10:42 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Maria & mami wrote:
Lizule , eu tot iti verific starea...

la fel fac si eu,stau cu ochii pe tine :018:

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
teea09
Scris: Monday, June 22, 2009 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Wow Wow Cu ochii cat cepele Wow Wow

Lizuk zile cat mai linistite si mai senine si o nastere usoaaaarrrrraaaa ca un fulg Victory
danaratis
Scris: Monday, June 22, 2009 1:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/9/2009
Draga mea...
se apropie cel mai important moment din viata ta...in curand iti vei imbratisa comoara, pe care timp de noua luni ai ocrotit-o inauntrul fiintei tale, sperand si gandindu-te la ziua cand o vei tine in brate si o vei privi cu ochii inlacrimati de iubire, cu sufletul deschis si cu inima suspinand de bucuria de a fi MAMA...
Dincolo de acest sentiment maret, dincolo de toata aceasta asteptare, care parea poate ca nu se mai termina, se afla un inger, fetita ta, care abea asteapta sa-ti intalneasca privirea, sa-ti simta mangaierile si vocea calda si sa se lase ocrotita de cea, careia o viata ii va spune MAMA...

Mult noroc draga Liz, si iti doresc ca intalnirea dintre tine si fetita ta sa fie exact asa cum ai visat-o si cum ti-ai dorit-o tu...Va fi una speciala, te asigur...

Acestea sunt pentru tine si pentru ingerasul tau floare2 confeti flowers

mommy
Scris: Monday, June 22, 2009 3:45 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Liz, ma bucur ca am apucat sa intru sa iti urez nastere usoara, recuperare usoara, mult laptic si o bebelina sanatoasa, dulce, cuminte si frumoasa! Iti tin pumnii si abia astept sa te vad cu Miru mic in brate! pupici hearts computerlove majoreta grup coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, June 22, 2009 5:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Liz, nastere usoara! Noi sigur ne vedem la maternitate! O sa te sun dupa ce nasti sa-mi povestesti cum e!pupici
bulinutza
Scris: Monday, June 22, 2009 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Lizucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............
Mai sunt flowers flowers flowers flowers 2 zile flowers flowers flowers flowers

Hai Miru! Hai mami!!!

wav wav wav wav
wav wav wav wav
wav wav wav wav
dora27
Scris: Tuesday, June 23, 2009 3:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/14/2008
Doamne.....Liz....cand a trecut timpul??

Nastere usoara si sa-ti dea Dumnezeu un bebel sanatos si mancacios si tu sa-ti revii repede!!!

Te pup si iti tin pumnii!!!
Anelise
Scris: Tuesday, June 23, 2009 4:04 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Oana_nicole, Abiand, Ely, Sami, Teea, Danaratis (multumesc pentru cuvintele atat de frumoase! pupici), Miru, Lenus, Bulinutza, Dora, va multumesc, iubitele! iloveyou iloveyou iloveyou Sunteti atat de scumpe, nici nu va imaginati! computerlove Bine ca aici trebuie sa scriu, nu sa vorbesc, ca mi-ar fi destul de greu, mai ales ca s-a instalat si un gol in stomac. ras Multumesc din inima, inca o data! coeur pupici pupici pupici

img
ingerash
Scris: Tuesday, June 23, 2009 4:46 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Liz,parca ieri erai aspiranta si acum mai ai nici doua zile si o ti in brate pe comoara ta,Miruhearts hearts hearts Sunt alaturi de tinecomputerlove ,iti doresc nastere usoara,Miru sa fie sanatoasa,papacioasa si cuminte!pupici pupici iloveyou
bulibuli
Scris: Tuesday, June 23, 2009 7:24 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Lizette, ma gandesc numai la tine, am sa ma rog la Doamne Doamne sa treaca totul cat mai repede si usor, sa te vedem fericita si mandra cu printesa mica. pupici computerlove computerlove iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.