Galerie pentru Liz!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Monday, June 15, 2009 7:37 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
E prea devreme oare pentru galerie? Eu sunt cam nerabdatoare, dar si Miruna pare la fel de nerabdatoare, si cum dr. ti-a zis ca de luni sa fii pe faza.... nu am vrut sa pleci la spital fara sa apuci sa te bucuri de galerie sic M-am trezit de dimineata cu gandul asta: trebuie sa incepem galeria pentru Liz!!!
Asa ca... iti urez sa vina bebita cand e pregatita (sau cand s-a saturat de stat cu capul in jossic ) sa nasti repede si foarte usor, sa plangi de emotii cand va suge prima oara la sanul tau, sa ajungi repejor acasica unde tu si tati veti papa piciorusele neastamparate si va veti bucura de minunea voastra - cea mai frumoasa, cea mai cuminte, cea mai papacioasa.... cea mai dulce.

ingerash
Scris: Monday, June 15, 2009 7:53 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Lizpupici iloveyou nastere usoara majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta si rapida,Miruna sa fie sanatoasa si papacioasa!Abia astept sa vad marea intalnire!coeur coeur coeur iloveyou

cute_babies_of_mine
Scris: Monday, June 15, 2009 7:56 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Lizule, mi te si inchipui plangand in fata laptop-ului!sic ras
Sa ai parte de o nastere usoara, de o Miruna sanatoasa si cuminte, sa ai mult laptic, sa te refaci repede-repejor si... sa te intorci repede acasa ca de-acum incepe balul!pupici
majoreta majoreta majoreta majoreta wav wav wav wav
ninetem
Scris: Monday, June 15, 2009 7:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
Nastere usoara, Liz! Mirunico, sa fii sanatoasa si papacioasa!
Hai majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
evita
Scris: Monday, June 15, 2009 8:02 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Aha, nu stiam de unde se aud majoreteleras !
Liz, sa ai o nastere usoara, un bebe cuminte, mancacios, si sa te refaci repede ca sa te poti bucura pe deplin de fiecare clipa cu Mirunelul cel mic!pupici pupici pupici pupici
Laura
Scris: Monday, June 15, 2009 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Hai, Liz, sa ai o nastere usoara, ca un fulg! angel majoreta majoreta majoreta coeur coeur coeur Sa te intalnesti cu Miruna, sanatoasa si voioasa! majoreta majoreta majoreta majoreta Pupici grasi si rosiori pentru amandoua. pupici pupici pupici coeur coeur computerlove computerlove computerlove
wav wav wav wav wav wav majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
danamaria
Scris: Monday, June 15, 2009 8:49 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
nu puteam lipsi nici noi, asa ca impreuna cu Andreea, batem din palmute si tipam cit ne tin puterile: Haide Lizuca, haide Mirunel.....suntem aici si asteptaaaaaam!
o nastere usoara, o Mirunica papacioasa, frumoasa si sanatoasa si o mamica sanatoasa cu mult laptic si cu inima incarcata de fericire!
iloveyou iloveyou iloveyou
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Mela
Scris: Monday, June 15, 2009 9:29 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
ieiiii yes yes a inceput galeria pentru Lizuca newclap newclap yes ma alatur si eu majoreta majoreta majoreta majoreta

frumusico,tu stii deja dar eu iti repet:iti doresc o nastere usoara,sa scapi de toate in doua ore (cum am scapat si eu)majoreta sa ai o fetita frumoasa,cuminte,sanatoasa angel

abia astept sa te vad cu comoara cea mititica in brate coeur innori
Sharamir
Scris: Monday, June 15, 2009 9:34 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/10/2009
Cu asa galerie iti mai vine sa pleci la spital?!Liz,mai stai aici cu noi,mai tine bombonica la copt!!Si cand o fi sa fie,atunci sa fie usor,sa iasa o bombonica sanatoasa frumoasa si grasa!!!pupici pupici
georgy
Scris: Monday, June 15, 2009 9:37 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2009
iti doresc o nastere usoara Liz,sa ai un o fetita cuminte,sanatoasa si papacioasa!majoreta majoreta majoreta majoreta
wav wav wav wav wav wav
Anelise
Scris: Monday, June 15, 2009 9:56 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
cute_baby_of_mine wrote:
Lizule, mi te si inchipui plangand in fata laptop-ului!sic ras

:018: :018: :018: Lenus, de plans inca nu m-am apucat ca abia m-am dezmeticit, dar surpriza a fost pe masura!!! coeur coeur coeur

computerlove computerlove Multumeeeeescc din suflet, feteleeeee frumoaseleeeee!!! iloveyou iloveyou

Buli, coeur pupici! ... Eu parca tot nu realizez ce mi se intampla. Poate de asta inca nu m-a luat frica. sic Sunt optimista, vesela, abia astept s-o cunosc pe mititica, abia astept sa-l vad pe tati cum va reactiona (ca de doua saptamani mi-a facut capul calendar: "Cand? Cand?", de parca e dupa mine ras), abia astept sa studiez fiecare degetel si sa pap piciorusele! coeur coeur coeur Doamne ajuta! angel

grup pupici computerlove Multumeeeeesc din inima la fiecare in parte yes, va puuuuuppp cu mare, mare drag pupici, va iubeeeeesc si stiti asta cu siguranta iloveyou si sa dea Doamne Doamne sa-mi purtati noroc sa scap repede si usor, sa ajungem sanatoase acasa dance si sa vedeti dupa aia cate intrebari pe capul meu pentru voi!!! computerlove pupici pupici pupici ... coeur Bulibuli, Ingeras, Lenus, Ninetem, Evita, Laura, Danamaria, Sami, Sharamir, Georgy, pentru voi si toate fetele coeur ...

img
Fluturas
Scris: Monday, June 15, 2009 9:57 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
ma alatur si eu galeriei Lizmajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
majoreta majoreta
wav wav wav wav wav wav wav wav
sa ai o nastere usoara si rapida,tu...sa te faci bine cat mai repede.miruna sa fie sanatoasa si mancacioasa sa va puteti bucura de clipele petrecute impreuna
aaa,si pentru tati,fara emotii ca vei avea nevoie de el
Kiki
Scris: Monday, June 15, 2009 10:11 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Venim si noi la galerie! Mirunica, sa astepti sa vina tati acasa si apoi fugutza, sa iesi sa te vedem! coeur

Liz, nastere usoara, refacere rapida si mult laptic pentru printesa! aaa, si Mirunica sa fie cuminte si papacioasa si frumoasa! coeur
bulinutza
Scris: Monday, June 15, 2009 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Si noi, si noi....:006: :006: :006: :006:

Ana, si eu ma gandeam sa deschid galeria azi, sa nu cumva sa ne ia Mirunelul prin surprindere...Gand la gand cu bucurie...dance

Lizule, drag....suntem aici alaturi de tine cu toata inima si ne dorim sa nasti usor, iar Miruniciu sa fie sanatoasa si papacioasa si somnoroasa!

Abia astept sa veniti acasa sa o cunoastem si noi!!!!

Multi, multi pupici si Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat!!!

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

myha84
Scris: Monday, June 15, 2009 10:18 AM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Liz sa ai nastere usoara si recuperare rapida, bebelusa sa fie sanatoasa si cuminte!!!
majoreta majoreta majoreta wav wav wav majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.