Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| E prea devreme oare pentru galerie? Eu sunt cam nerabdatoare, dar si Miruna pare la fel de nerabdatoare, si cum dr. ti-a zis ca de luni sa fii pe faza.... nu am vrut sa pleci la spital fara sa apuci sa te bucuri de galerie M-am trezit de dimineata cu gandul asta: trebuie sa incepem galeria pentru Liz!!! Asa ca... iti urez sa vina bebita cand e pregatita (sau cand s-a saturat de stat cu capul in jos ) sa nasti repede si foarte usor, sa plangi de emotii cand va suge prima oara la sanul tau, sa ajungi repejor acasica unde tu si tati veti papa piciorusele neastamparate si va veti bucura de minunea voastra - cea mai frumoasa, cea mai cuminte, cea mai papacioasa.... cea mai dulce.  |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Liz nastere usoara si rapida,Miruna sa fie sanatoasa si papacioasa!Abia astept sa vad marea intalnire!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Lizule, mi te si inchipui plangand in fata laptop-ului! Sa ai parte de o nastere usoara, de o Miruna sanatoasa si cuminte, sa ai mult laptic, sa te refaci repede-repejor si... sa te intorci repede acasa ca de-acum incepe balul!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Nastere usoara, Liz! Mirunico, sa fii sanatoasa si papacioasa! Hai |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Aha, nu stiam de unde se aud majoretele ! Liz, sa ai o nastere usoara, un bebe cuminte, mancacios, si sa te refaci repede ca sa te poti bucura pe deplin de fiecare clipa cu Mirunelul cel mic! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Hai, Liz, sa ai o nastere usoara, ca un fulg! Sa te intalnesti cu Miruna, sanatoasa si voioasa! Pupici grasi si rosiori pentru amandoua.
|
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| nu puteam lipsi nici noi, asa ca impreuna cu Andreea, batem din palmute si tipam cit ne tin puterile: Haide Lizuca, haide Mirunel.....suntem aici si asteptaaaaaam! o nastere usoara, o Mirunica papacioasa, frumoasa si sanatoasa si o mamica sanatoasa cu mult laptic si cu inima incarcata de fericire!
|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ieiiii a inceput galeria pentru Lizuca ma alatur si eu
frumusico,tu stii deja dar eu iti repet:iti doresc o nastere usoara,sa scapi de toate in doua ore (cum am scapat si eu) sa ai o fetita frumoasa,cuminte,sanatoasa
abia astept sa te vad cu comoara cea mititica in brate |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/10/2009 Mesaje: 457
| Cu asa galerie iti mai vine sa pleci la spital?!Liz,mai stai aici cu noi,mai tine bombonica la copt!!Si cand o fi sa fie,atunci sa fie usor,sa iasa o bombonica sanatoasa frumoasa si grasa!!! |
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| iti doresc o nastere usoara Liz,sa ai un o fetita cuminte,sanatoasa si papacioasa!
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| cute_baby_of_mine wrote:Lizule, mi te si inchipui plangand in fata laptop-ului! :018: :018: :018: Lenus, de plans inca nu m-am apucat ca abia m-am dezmeticit, dar surpriza a fost pe masura!!!
Multumeeeeescc din suflet, feteleeeee frumoaseleeeee!!! 
Buli, ! ... Eu parca tot nu realizez ce mi se intampla. Poate de asta inca nu m-a luat frica. Sunt optimista, vesela, abia astept s-o cunosc pe mititica, abia astept sa-l vad pe tati cum va reactiona (ca de doua saptamani mi-a facut capul calendar: "Cand? Cand?", de parca e dupa mine ), abia astept sa studiez fiecare degetel si sa pap piciorusele! Doamne ajuta!
Multumeeeeesc din inima la fiecare in parte , va puuuuuppp cu mare, mare drag , va iubeeeeesc si stiti asta cu siguranta si sa dea Doamne Doamne sa-mi purtati noroc sa scap repede si usor, sa ajungem sanatoase acasa si sa vedeti dupa aia cate intrebari pe capul meu pentru voi!!! ... Bulibuli, Ingeras, Lenus, Ninetem, Evita, Laura, Danamaria, Sami, Sharamir, Georgy, pentru voi si toate fetele ...
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ma alatur si eu galeriei Liz
sa ai o nastere usoara si rapida,tu...sa te faci bine cat mai repede.miruna sa fie sanatoasa si mancacioasa sa va puteti bucura de clipele petrecute impreuna aaa,si pentru tati,fara emotii ca vei avea nevoie de el |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Venim si noi la galerie! Mirunica, sa astepti sa vina tati acasa si apoi fugutza, sa iesi sa te vedem!
Liz, nastere usoara, refacere rapida si mult laptic pentru printesa! aaa, si Mirunica sa fie cuminte si papacioasa si frumoasa! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Si noi, si noi....:006: :006: :006: :006:
Ana, si eu ma gandeam sa deschid galeria azi, sa nu cumva sa ne ia Mirunelul prin surprindere...Gand la gand cu bucurie...
Lizule, drag....suntem aici alaturi de tine cu toata inima si ne dorim sa nasti usor, iar Miruniciu sa fie sanatoasa si papacioasa si somnoroasa!
Abia astept sa veniti acasa sa o cunoastem si noi!!!!
Multi, multi pupici si Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat!!!
|
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Liz sa ai nastere usoara si recuperare rapida, bebelusa sa fie sanatoasa si cuminte!!!
|
|
|