Profil: gagaritz
Despre
Utilizator: gagaritz
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Sunday, November 8, 2009
Ultima vizita: Tuesday, April 11, 2017 7:22 PM
Numarul de postari: 1,017
[0.10% din toate postarile / 0.19 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Jacheta Zen
Postat: Tuesday, April 11, 2017 10:32 AM
Doamne cit timp a trecut ..cite amintiri frumoase am aici cu voi fetelor . Iata ca dupa atatia ai am mai facut un zen ..modificat putin sa nu se largeasca lateralele..AngelNot angel
Subiect: Paine de casa
Postat: Wednesday, January 29, 2014 3:09 PM
roxi 5 gr daca e proaspata ,iau din lidl un cub de 50 de bani si il impart :)pozele sunt de cozonac :))
Postat: Wednesday, January 29, 2014 1:38 PM
eu am masina mare din lidl luata sunt la a 3 bucata :) cam 2 ani tine una as zice ,adica masina in sine nu se strica dar mi s-au stricat cutitele ..reteta mea e pt 1200 -faina 650 gr ,apa 420 gr ,sare si zahar cite o lingurita ,putin ulei si drojdie proapata cam 5 gr sau o cupita de praf ,program 3 ore si 15
Postat: Saturday, January 25, 2014 8:42 AM
Bravo Mari si felicitari pt reusita ,stai linistita ca toatae am avut rateuri ,drojdia praspata e mult mai puternica ca cea la plic ,eu foloseam o cupita la o piine de praf ,iar din cea cub pun cam 4 grame sau 5 ..e mult mai puternica ,si da cnteaza mult si faina ,eu fac acum cu 650 de la lidl si iese perfecta:)si daca e calda nu se taie feli intradevar dar rece mege fara prb taiata!In fine conteaza ca e sanatoasa:)
Postat: Monday, December 30, 2013 1:59 PM
eu folosesc faina de la moara ,iau la sac ,sau faina 650 din comert ,piinea iese de 1,200 gr ,cea mai mare cea mai mica e de 800 gr dar nu fac ca nu ne ajunge o zi ,pun de piine seara totul in cuva si dau drumu la masina ,daca vreau sa am piinea calda dimi la ora 7 programnez masina sa plece la 3 dimineata ..face totul singura si te obisnuiesti cu cele 3 ore daca iti programezi timpul ,de cele mai multe ori pun dimi la 7 iar pt prinz avem piine proaspata .
Postat: Sunday, December 22, 2013 8:07 PM
Mary nici noi nu mincam multa ,dar am ales sa iau pt ca atunci cind Andreea a inceput sa ceara pine cu gem ,cu zacusca cu iaurt,etc ma enervat faptul ca la noi e o piine proasta ,jalnica ..asa ca am luat masina si e super okk,de 5 ani nu cumpar piine decit foarte rar ,suntem la a doua masina angel
Postat: Saturday, December 21, 2013 8:40 AM
eu o folosesc constant de 5 ani ..in fiecare zi fac piine ,pt noi e musai sa fac ,fata de piinea din comert nu se compara ,noi suntem la a doaua masina si pot spune ca daca se intimpla sa nu reusesc sa fac piine si luam din comert aia ramine nemincata pt ca nimeni nu se atinge de ea.
Subiect: Tehnica Raglan
Postat: Friday, September 20, 2013 8:01 PM
no hai ca te ajut eu ..un plovar ar trebui sa fie lung cam 50/55 cm sa nu fie cu spatele goldepinde sicit de innalta e fata iar mineca ar trebui sa fie cam 45cm ,pt gluga lucrezi ochiurile de la plovar roata sa fie innala cam 25 cm maxim si apoi o cosi pe mijloc
Subiect: Stiti ceva despre ... - 5
Postat: Tuesday, July 9, 2013 8:30 AM
mikaela wrote:
De Gagaritz ce mai stiti? A nascut? E bine?
multumesc de ginduri ..sunt bine am nascut de 5 lunite ,bb e rautacios ,am fost aproape de pragul disperariii ...dar l/am trecut ,muncesc cit pot la croseta ,copii ,casa etc ..Hilar Hilar
Subiect: Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta
Postat: Sunday, June 30, 2013 11:24 AM
fetelor aveam acum vreo 2 ani o dieta cu ciorbita de fasole verde si nu o mai gasesc stiti ceva de ea ?a dat rezultate bune atunci in 2 sapt am slabit vreo 3 kg ..nu scap delor de burta dupa cezariana asta :((((