Doamne cit timp a trecut ..cite amintiri frumoase am aici cu voi fetelor . Iata ca dupa atatia ai am mai facut un zen ..modificat putin sa nu se largeasca lateralele..
|
roxi 5 gr daca e proaspata ,iau din lidl un cub de 50 de bani si il impart :)pozele sunt de cozonac :))
|
eu am masina mare din lidl luata sunt la a 3 bucata :) cam 2 ani tine una as zice ,adica masina in sine nu se strica dar mi s-au stricat cutitele ..reteta mea e pt 1200 -faina 650 gr ,apa 420 gr ,sare si zahar cite o lingurita ,putin ulei si drojdie proapata cam 5 gr sau o cupita de praf ,program 3 ore si 15
|
Bravo Mari si felicitari pt reusita ,stai linistita ca toatae am avut rateuri ,drojdia praspata e mult mai puternica ca cea la plic ,eu foloseam o cupita la o piine de praf ,iar din cea cub pun cam 4 grame sau 5 ..e mult mai puternica ,si da cnteaza mult si faina ,eu fac acum cu 650 de la lidl si iese perfecta:)si daca e calda nu se taie feli intradevar dar rece mege fara prb taiata!In fine conteaza ca e sanatoasa:)
|
eu folosesc faina de la moara ,iau la sac ,sau faina 650 din comert ,piinea iese de 1,200 gr ,cea mai mare cea mai mica e de 800 gr dar nu fac ca nu ne ajunge o zi ,pun de piine seara totul in cuva si dau drumu la masina ,daca vreau sa am piinea calda dimi la ora 7 programnez masina sa plece la 3 dimineata ..face totul singura si te obisnuiesti cu cele 3 ore daca iti programezi timpul ,de cele mai multe ori pun dimi la 7 iar pt prinz avem piine proaspata .
|
Mary nici noi nu mincam multa ,dar am ales sa iau pt ca atunci cind Andreea a inceput sa ceara pine cu gem ,cu zacusca cu iaurt,etc ma enervat faptul ca la noi e o piine proasta ,jalnica ..asa ca am luat masina si e super okk,de 5 ani nu cumpar piine decit foarte rar ,suntem la a doua masina
|
eu o folosesc constant de 5 ani ..in fiecare zi fac piine ,pt noi e musai sa fac ,fata de piinea din comert nu se compara ,noi suntem la a doaua masina si pot spune ca daca se intimpla sa nu reusesc sa fac piine si luam din comert aia ramine nemincata pt ca nimeni nu se atinge de ea.
|
no hai ca te ajut eu ..un plovar ar trebui sa fie lung cam 50/55 cm sa nu fie cu spatele goldepinde sicit de innalta e fata iar mineca ar trebui sa fie cam 45cm ,pt gluga lucrezi ochiurile de la plovar roata sa fie innala cam 25 cm maxim si apoi o cosi pe mijloc
|
mikaela wrote:De Gagaritz ce mai stiti? A nascut? E bine? multumesc de ginduri ..sunt bine am nascut de 5 lunite ,bb e rautacios ,am fost aproape de pragul disperariii ...dar l/am trecut ,muncesc cit pot la croseta ,copii ,casa etc ..
|
fetelor aveam acum vreo 2 ani o dieta cu ciorbita de fasole verde si nu o mai gasesc stiti ceva de ea ?a dat rezultate bune atunci in 2 sapt am slabit vreo 3 kg ..nu scap delor de burta dupa cezariana asta :((((
|