Lela wrote:Multumesc mult de rasp. Cel mic are pb. cu nenumarate otite si mucisori de la 8 luni!in momentul de fatza este cu mucisori, dar astazi la dr. nu mi-a fost specificat ca trebuie sa fie nasucul "uscat" ca se se poata efectua interventia!!!si daca nu-i trec mucisorii pana atunci??de precizat ca nu este racit si datorita polipilor mariti respira numai pe gura si are secretii nazale puternice (spre medii de vreo saptam. de cand facem terapie aerius siropel,pulmocort spray nazal si singulair pastilutza). si eu stiam ca trebuie efectuata interventia in anotimp de preferat mai caldutz, dar deja i-a fost afectat timpanul drept mai mult/stang mai putzin datorita otitelor! plus ca va avea interventie si la urechi ii vor pune niste (ma scuzati dar sincer nu stiu cum se numesc exact) "tevutze minuscule"(tradus din greaca) care cica se vor retrage singure??!!!! era haos total astazi la spitalul de copii...si nici macar nu am putut cer amanunte...a fost ceva de genul "am intrat vaca si-am iesit bou" !!!! SI noi ,,adica fiul meu Alex de 3 ani si 10 luni are mari probleme cu amigdalele respectiv polipii. La fel si el noaptea respira foarte greu ,, are insuficiente respiratorie din causa asta,,,viseaza urat ,,ca sa un mai spun ca doarme aproape in fundulet ca altfel se ineaca.Deja m-am obisnuit ,,un ma mai sperii asa usor ,,dar ma trezesc cel putin de 2-3 ori pe noapte ,,ca zbiara sau tuseste,,, sau pur si simple sa vad cum e. Suntem pe lista de asteptare din vara si ne-au spus ca pana in noiembrie ai vine randul,,,,cred ca se refereau de anul viitor Antibioticul deja il am in frigider dat in avans de doctorita,,,abia astept sa il opereze sa scape de toata pacostea asta care poate duce la boli mult mai grave. Insanatosire grabnica si sa treaca totul cu bine.
|
Frumoasa tema, mult spor fetelor !!
|
bereea wrote:Lipsesc cam de mult Gabyta, Mariana 71, Flori, Ange blanc, S. Elena , Madanutza... AICI SUNT !!! icerc sa citesc cat de cat din uuuuuurma,,ca tare demult nu am mai intrat ,va pupicesc cu drag
|
CE M-AM MAI DISTRAT LA FAZA CU GRADINA ZOOLOGICA eU CHIAR DORESC CA TOTI COPII SA AIBE PARTE DE CATE O FAMILIE CU UN ASA ZOO IN CASA. Sunteti superbi,o familia minunata
Pozele sunt spectaculare,,imi plac la nebunie si abia astept sa vad puiul mic si scump. TOt timpul arunc cate o privire pe aici,,zic: poate poate se indura printesa scumpa sa vina.Doamne ajuta sa treaca cu bine si voi sanatoase si frumoase (asta se stie deja) Va pupicesc cu drag de la mic la mare si invers
|
Super reusite lebedele !!! Felicitari !!!!
|
s-a postat de 2 ori
|
bereea wrote:Cine doreste o negresa cu nuca?
EUUUUUUUUU !!! Arata de revista
|
superbe rochitele si plovarasul cu mikey !!!
|
Nanny wrote:Pai......cum sa incep?? Am stiu din primul moment ca sunt INSARCINATAAAAA!!!!! Insa mi-a fost teama sa ma bucur prea devreme ( din cauza celor intamplate)!! Nici acum nu-mi vine sa sar in sus. Am facut B hCg ieri si era 137...o valoare cica in limite, dar cam mica ( mi se pare) pentru 4 sapt si 5 zile! Azi il sun pe doctor sa vedem ce zice si el! In rest va pooooop si fug la cosmetica! FELICITARI !!! DOAMNE -AJUTA , SA FIE TOTUL BINE !!!!
|
Una wrote: Intru si eu cu un jerseu ! M-am apucat deja, pun poze in scurt timp! :)
Una draga, mult spor ,haideti fetelor chir nu va animati deloc?,,puteti face,orice ,,inca mai este frig destul ,,apoi se poatepurta si in primavara ca nu vine ea caldura chiar asa repede
|