inger7 wrote:Draga mea,nu te-am uitat,esti dupa shirel  din urmatoarea listuta
Abia astept!
|
Eu nu sunt pe lista
|
Mai am un exercitiu legat de cele de mai sus
Raspundeti la intrebari folosind conjugarea verbului sein (mai sus) si ca model exercitiul rezolvat de Miri:
1. Wie heißt du?
2. Woher kommst du?
3. Wie alt bist du?
4. Bist du Student oder Studentin hier? 5. Was ist deine Telefonnummer?
|
A nuuuuuuuu...... In particular acasa la mine, cu asta ma ocup, sunt traducator si mai dau si meditatii. Iti dai seama ca pe forum m-am oferit voluntar
|
Multumesc frumos de invitatie. Dar si eu predau germana, impreuna cu engleza si franceza, insa in particular :018:
Asa ca va stau la dispozitie pt nelamuriri
|
Fara suparare, m-a cam distrat folosirea termenului Genosse. Nu mai este pertinent stim noi de cand :018:
|
Gabriela-Daniela, 14 octombrie 1983, ora 23.00, Dragasani, Romania Merci!
|
Sunt off-topic da' am si eu o rugaminte pt inger7. Imi poti face si mie astrograma? De ce date ai nevoie?
|
Uite si de la mine un exercitiu, mai mult pt conversatie. Trebuie sa potriviti intrebarea cu raspunsul:
_______ 1. Wie heißen Sie? _______ 2. Wie alt bist du? _______ 3. Was ist deine Telefonnummer? _______ 4. Guten Morgen! _______ 5. Du bist sehr schön. _______ 6. Wie ist der Film? _______ 7. Bist du Student hier? _______ 8. Woher kommen Sie? _______ 9. Tschüss!
a. 24 Jahre alt. b. 263-2590. c. Ja, ich studiere Deutsch. d. Auf Wiedersehen! e. Aus Kanada. f. Grüß Gott! g. Danke, das ist nett. h. Er ist interessant. i. Mein Name ist Klaus.
|
Iti poti face tu tastele ca shortcut keys. Atunci cand dai Insert Symbol ai si optiunea de a crea un Shortcut Key.
|