simmo wrote:Gaby, cum este acomodarea ? Bună Simmo!Cum te simți? Mă mișc mai greu din cauza cezarienei și a durerilor dar sunt ok.Fetița este cuminte mănâncă și doarme deocamdată sper să fie cumințică și în continuare.Îmi e greu cu alăptatul din cap rănilor.
baby_heart_song
|
Andreea_neacsu wrote:Pe 30 merg la monitorizare Gaby , sa fiti sanatoase amandoua , recuperare usoara !  cum esti ? cat avea cea mica la ecografia dinaintea nasterii ?daca ti-au facut, bineinteles .. sunt curioasa de diferenta de aproximare Ana avea cu 2 săptămâni înainte 2.600grame deci a m-ai luat în ultimele săptămâni 300 grame.Eu sunt bine, mă mai doare operația dar reușesc să mă ocup de fetiță și de băiețel.
baby_heart_song
|
Bună fetelor! Vă mulțumesc frumos pentru felicitări.Scuze că răspund greu dar sunt prinsă cu fetița.
baby_heart_song
|
Andreea cum ești?
baby_heart_song
|
Bună fetelor!Eu pot intra pe forum doar de pe tabletă,nu mă pot conecta de pe telefon.Ieri am ajuns acasă cu micuța Ana.Este bine sănătoasă sa născut cu 2.900 grame și 48 cm la 37 de săptămâni și 5 zile.
baby_heart_song
|
Andreea_neacsu wrote:
foarte putine 😁 am scapat de ele in mare parte .. dar chiar daca stau in pat bebele tot ma loveste in col 😢 ma gandeam ca sta mai cuminte daca stau la orizontala 😂😂 Gaaabyyyy , ultimele 2 zile cu burticaaaaaaa (azi si pe 24 nu se pun, ca poate te opereaza dimineata dimineata )
Da,Andreea m-ai am 2 zile!!!!!Mā operează vineri la ora 14 mi-a dat doctora mesaj luni.Andreea este bine dacă nu te mai doare burtica ca înainte.O să te ajute mult repausul la pat.Nu mai ai nici tu mult și vei fi mămică.
baby_heart_song
|
simmo wrote:Ce s-a scurtat lista Gaby, eu sunt bine. Aștept următorul control (sunt nerăbdare sa vad cum a evoluat bebe), zilele trec cu laptopul în brațe, dar simt nevoia de o pauză. Ma uit la voi care ati mai rămas și mai aveti asa puțin. 😳 Câte săptămâni ai Simmo? Parcă mai ai puțin și intri și tu în trimestrul 3.Da,am rămas așa puține fete.
baby_heart_song
|
Bună Măria! Mulțumim pentru căsuța! Următoarele fete au născut: Andreealee,Oana.c,Lena, Alicia.
baby_heart_song
|
Lena,Simmo, Alicia ce mai faceți?
baby_heart_song
|
Irina te așteptăm cu vești de la ecografie!!!!!
baby_heart_song
|