Profil: Gaby 41
Despre
Utilizator: Gaby 41
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Tuesday, July 20, 2021
Ultima vizita: Tuesday, August 16, 2022 10:50 AM
Numarul de postari: 1,474
[0.14% din toate postarile / 2.16 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Tuesday, June 28, 2022 9:32 PM
simmo wrote:
Gaby, cum este acomodarea ?
Bună Simmo!Cum te simți? Mă mișc mai greu din cauza cezarienei și a durerilor dar sunt ok.Fetița este cuminte mănâncă și doarme deocamdată sper să fie cumințică și în continuare.Îmi e greu cu alăptatul din cap rănilor.

baby_heart_song
Postat: Tuesday, June 28, 2022 9:29 PM
Andreea_neacsu wrote:
Pe 30 merg la monitorizare
Gaby , sa fiti sanatoase amandoua , recuperare usoara ! Cheek Kiss cum esti ? cat avea cea mica la ecografia dinaintea nasterii ?daca ti-au facut, bineinteles .. sunt curioasa de diferenta de aproximare
Ana avea cu 2 săptămâni înainte 2.600grame deci a m-ai luat în ultimele săptămâni 300 grame.Eu sunt bine, mă mai doare operația dar reușesc să mă ocup de fetiță și de băiețel.

baby_heart_song
Postat: Tuesday, June 28, 2022 9:25 PM
Bună fetelor! Vă mulțumesc frumos pentru felicitări.Scuze că răspund greu dar sunt prinsă cu fetița.

baby_heart_song
Postat: Sunday, June 26, 2022 9:22 PM
Andreea cum ești?

baby_heart_song
Postat: Sunday, June 26, 2022 9:21 PM
Bună fetelor!Eu pot intra pe forum doar de pe tabletă,nu mă pot conecta de pe telefon.Ieri am ajuns acasă cu micuța Ana.Este bine sănătoasă sa născut cu 2.900 grame și 48 cm la 37 de săptămâni și 5 zile.

baby_heart_song
Postat: Tuesday, June 21, 2022 9:36 PM
Andreea_neacsu wrote:

foarte putine 😁 am scapat de ele in mare parte .. dar chiar daca stau in pat bebele tot ma loveste in col 😢 ma gandeam ca sta mai cuminte daca stau la orizontala 😂😂
Gaaabyyyy , ultimele 2 zile cu burticaaaaaaa (azi si pe 24 nu se pun, ca poate te opereaza dimineata dimineata )
Da,Andreea m-ai am 2 zile!!!!!Mā operează vineri la ora 14 mi-a dat doctora mesaj luni.Andreea este bine dacă nu te mai doare burtica ca înainte.O să te ajute mult repausul la pat.Nu mai ai nici tu mult și vei fi mămică.

baby_heart_song
Postat: Tuesday, June 21, 2022 6:21 PM
simmo wrote:
Ce s-a scurtat lista Cray

Gaby, eu sunt bine. Aștept următorul control (sunt nerăbdare sa vad cum a evoluat bebe), zilele trec cu laptopul în brațe, dar simt nevoia de o pauză.

Ma uit la voi care ati mai rămas și mai aveti asa puțin. 😳
Câte săptămâni ai Simmo? Parcă mai ai puțin și intri și tu în trimestrul 3.Da,am rămas așa puține fete.

baby_heart_song
Postat: Tuesday, June 21, 2022 3:54 PM
Bună Măria! Mulțumim pentru căsuța! Următoarele fete au născut: Andreealee,Oana.c,Lena, Alicia.

baby_heart_song
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 63
Postat: Tuesday, June 21, 2022 1:49 PM
Lena,Simmo, Alicia ce mai faceți?

baby_heart_song
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Tuesday, June 21, 2022 1:47 PM
Irina te așteptăm cu vești de la ecografie!!!!!

baby_heart_song