Profil: GabrielaSmb
Despre
Utilizator: GabrielaSmb
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, October 6, 2015
Ultima vizita: Monday, October 26, 2015 8:23 PM
Numarul de postari: 5
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Citirea diagramelor in tricotare
Postat: Saturday, October 10, 2015 1:54 PM
vali horhoianu wrote:
Punct lenes: toate ochiurile pe fata, Jerseu: pe fata och pe fata, pe dos och pe dos: jeteu se pune pe andrea 1 och
Le cele crosetate ti-as recomanda sa folosesti cr adecvata sau cu un nr mai mic decit scrie pe scul

Multumesc pentru sfaturi!! Asa voi proceda! :)
Deci jeteu inseamna ca pun ochiul pe andrea fara sa il lucrez, da?
Postat: Saturday, October 10, 2015 1:19 PM
vali horhoianu wrote:
Gabriela ai pus doar produse crosetate in aceste poze...

Am mai gasit si asta http://www.senpolia.ro/78-modele-de-tricotat/27 insa nu stiu ce inseamna descrierile. Adica ce este punctul lenes, ce este ochiul si ce este jeteul? Care este diferenta intre ele? Asta nu imi dau seama....
Multumesc.
Postat: Saturday, October 10, 2015 12:44 PM
Da, am pus cam ce am facut eu pana acum crosetat. Ma gandeam ca are cineva interpretarea acestor tipuri de diagrama: exemplu aici http://www.senpolia.ro/78-modele-de-tricotat/comment-page-1 ....
Eu nu inteleg unii ochi cum sunt lucrati...
Postat: Saturday, October 10, 2015 11:47 AM
Buna, fetelor,

Sunt noua pe acest forum insa am citit destul de multe informatii care m-au ajutat. Sunt incepatoare la tricotat si crosetat si vreau sa va intreb daca stiti cum se citesc diagramele pentru tricotat? Cele pentru crosetat le-am inteles si le pot citi si reproduce, insa pentru tricotat nu am gasit nimic... Ma ajutati? Multumesc.

Subiect: Bolero tricotat
Postat: Tuesday, October 6, 2015 9:45 PM
Cum se tricoteaza pe rotund? Ai pus mai sus un reply la ce a postat Ange Blanc, cu boleorul lucrat pe cerc...
Un tutorial video? Sunt incepatoare :)
Multumesc!! angel Love

reelly wrote:

buna,as dori sa tricotez acest bolero, am o nelamurire, banda se tricoteaza drept sau tot in forma de cerc?