gabriela m. wrote:Am o problema la tricotat si as vrea sa pun o poza, cum fac???....am reusit Acum am o intrebare cum fac aacest model???? Fiecare bucata separat? si apoi cum iau ochiurile din nou pe andrea sa ramana imbinarea aceeea frumoasa...nu stiu cum sa iau ochiurile..ma poate ajuta cineva????? Multumesc
Sau se fac impreuna, dar nu cred....eu am facut o bucata unde am tot scazut ochiuri si acum cum iau ochiurile din nou, pentru a doua bucata?????
Nu mai intra nimeni peaici, nu ma poate ajuta cineva?????
|
Multumesc, oricum ...sant asemanatoare , dar nu e ceea ce trebuie.....am luat ochiurile cu croseta si imi iese o margine urata.....nu e bine, nici asa.....dar dv ce credeti sant facute separat triunghiurile sau impreuna??
|
alinamm wrote:Dna. Gabriela,din poza aceasta pare ca se lucreaza cam asa-cind ajungeti la capatul rindului scadeti 2 ochi.Va intoarceti si la rindul urmator scadeti iar 2 ochi.Apoi se ridica ochiurile din rindul icheiat. Incercati,poate reusiti asa.
Multumesc , o sa incerc si asa...dar randul incheiat cum iau ochiurile ca e greu cu andreaua......sa le iau cu croseta=@?.......nu aveti undeva un tutorial, video cum sa iau ochiurile dintr.o margine incheiata?
|
gabriela m. wrote:
Daaa, dar nu stiu cum face triunghiurile, separat???? Si daca da, cum iau ochiurile sa ramana asa frumos legatura dintre triunghiri Deci dupa ce inchei spatele cum iau ochiurile din nou pe andrele ca sa ramana asa frumos????ca sa adaug triunghiurile
Am facut triunghiurile cum mi.ai aratat legate, adica nu am incheiat randul, am lasat ochiurile pe ac...dar nu iese imbinarea aceea ca in poza...ies numai niste gaurele....offff ma doare capul cat ma consum ca nu.mi iese Plus ca o latura a unui triunghi e 40 cm si la ultimul daca svedeti in asamblare e 30...deci undeva in varf ar trebui sa scad.
|
Daaa, dar nu stiu cum face triunghiurile, separat???? Si daca da, cum iau ochiurile sa ramana asa frumos legatura dintre triunghiri Deci dupa ce inchei spatele cum iau ochiurile din nou pe andrele ca sa ramana asa frumos????ca sa adaug triunghiurile
|
AdrianaC wrote:PUNCT DE TRICOTAT - FLOARE DE LOTUSBunica mea adora sa lucreze cu acest punct de tricotat... Nu este foarte complicat si arata si bine...  Se monteaza un numar multiplu de 6 + 1 + 2 ochiuri de margine. Se repeta modelul de atatea ori de cat e nevoie. R1 (dosul lucrului): ochi de amrgine, apoi se lucreaza pe dos pana la capat si ultimul ochi e ochi de margine R2 (fata lucrului): ochi de margine, 1 ochi pe dos * se iau 5 ochiuri pe dos impreuna si se lucreaza 5 ochiuri in ochiul format, 1 ochi pe dos; se repeta apoi de la * pana la ultimul ochi si se incheie randul cu ochi de margine R3: ochi de margine, se lucreaza toate ochiurile pe dos pana la ultimul ochi si se incheie cu ochi de margine R4: ochi de margine, se iau 3 ochiuri imoreuna pe dos si se lucreaza 3 ochiuri in ele, apoi lucrati 1 ochi pe dos, * se iau u5 ochiuri pe dos si se lucreaza 5 ochiuri in ele, apoi 1 ochi pe dos; se repeta de la * pana la ultimele 4 ochiuri, apoi se iau 3 ochiuri impreuna pe dos si se lucreaza 3 ochiuri in ele, apoi se incheie cu 1 ochi de margine Se repeta randurile 1-4.
Fiti amabila am postat o intrebare, ma puteti ajuta?????? Multumesc
|
Am postat si eu o intrebare,,, nu e nimeni pe aici??????am postat ceva model si nu stiu cum sa.l fac,,, ma poate ajuta cineva????
|
Ma puteti ajuta va rog...inchei un triunghi si apoi cum iau ochiurile in asa fel incat sa e vada o imbinare ca in poza
|
Fiti amabile ma poate ajuta cineva?????am incheiat spatele la un pulover si acum vreau sa iau din nou ochiurile pe andrea , cum fac sa se vada o imbinare frumoasa...incerc sa pun si o poza....va multumesc
Inchei fiecare triunghi si apoi cum iau ochiurile ca sa se vada imbinarea aceea frumoasa????? Sau se tricoteaza impreuna , dar nu cred pt ca atunci cum scad ? Na , nu stiu...nu.mi iese nicicum.
|
Am o problema la tricotat si as vrea sa pun o poza, cum fac???....am reusit Acum am o intrebare cum fac aacest model???? Fiecare bucata separat? si apoi cum iau ochiurile din nou pe andrea sa ramana imbinarea aceeea frumoasa...nu stiu cum sa iau ochiurile..ma poate ajuta cineva????? Multumesc
Sau se fac impreuna, dar nu cred....eu am facut o bucata unde am tot scazut ochiuri si acum cum iau ochiurile din nou, pentru a doua bucata?????
|