Am schimbat tactica. Am obosit-o bine acasa ?i am adus-o în parc cu caruciorul. Doarme profund de o ora. Eu plecam la plimbare tot dupa somn... Aseară am plimbat-o in marsupiu până a adormit și apoi am transferat-o în pătuț...
|
AlexandraRr wrote:Eu o pun la somn cand e epuizata si o vad ca isi pune capul jos sau pe jucarii asta e semnul ca va adormi imediat. Altfel nu sta in nici un fel, nici in brate, vrea sa se uite in toate partile si se enerveaza daca nu poate iar in patut se ridica in picioare :) Doua somnuri pe zi avem noi acum in rest...distractie :))
?i ea face la fel în bra?e urla, in patu? de ridica in picioare. A?a ma gândeam sa procedez de acum inainte, nu mai insist cu somnul pâna nu e epuizata. sper sa am mai mult succes!
|
Mgeorgiana85 wrote:Nu sunteti si in salt? Si noi avem aceeasi problema, daca las dupa el adoarme la sfantu' asteapta Acum il culc de 2 ori pe zi dar in brate, daca il pun sa adoarma el cum facea pana acum, se pune in cap si merge prin tot patul sau vrea sa se ridice in picioare
A?a face ?i ea...da suntem în salt...acum am vazut în app ca suntem si sub nori?or... Greu de tot...în bra?e o adorm ?i eu dar dureaza ?i o ora ?i ma epuizeaza efectiv...
|
Inawar wrote:Incearca plimbata in marsupiu, pana trece perioada asta. Eu am observat la al meu ca are perioade bune cand adoarme repede iar altele in care imi face parul alb
Mi-am comandat acum un sistem ergonomic ca de la marsupiul pe care îl am ma doare mai rau spatele....sa vedem când va veni...problema e doar de vreo două sapt de când a început să se ridice de bara de la patut...vrea sa exerseze la nesfârșit și nu are stare să adoarmă...
|
Am revenit dupa mult timp cu o problema la care nu gasesc rezolvare. Nu mai ?tiu cum sa o adorm pe feti?a. În ultima vreme stau cu ea în bra?e cate o ora înainte de fiecare somn, mârâie o pun jos, începe sa se ridice în picioare, îi sare somnul...?i înca de vreo 30 de ori pâna sunt ?i eu epuizata ?i ea ?i începe sa urle de oboseala ?i nu mai vrea nici în brate..?i într-un final adoarme. Simt ca o iau razna...nu îmi mai simt spatele...
|
Nu am mai scris dar va urmaresc!
Noi avem asa un scaunel de baie. E super! Ne place foarte mult!
https://www.miababy.ro/scaunel-de-baie-cu-activitati-roz-smb-7600110604-roz
Mary, sa iti traiasca minunea! E super ideea cu sedinta foto. Si eu am tot amanat (am vrut sa facem de Craciun...apoi de Pasti... dar nu am programat). La un an nu ma mai las si facem!
La noi, toate bune! Maraielile de zi cu zi cu care ne-am obisnuit...ne mai ies si dintisori dar e bine ca dormim noaptea. Asa am energie ziua sa ne tot distram.
|
Noi inca bem apa cu lingurita. Avem 360 dar deocamdata e pe post de jucarie pentru ca nu stie sa bea din ea....
|
AlexandraRr wrote: Ei inca nu i-am dat mancabre, i-am pus jucarii pentru dentitie in castron si dupa ce le scoate pe toate si le intinde pe masa le ia la ros :)) Ma bucur mult ca ai reusit, stiu cat de mult te-ai chinuit, sigur va incepe si micuta sa se imprieteneasca cu mancarea, felicitari pentru reusita si rabdare :*
Multumesc! Mult succes!
|
Noi inca nu ne-am obisnuit sa inghitim papica... Inca scuipam tot....dar partea buna e ca ne-am reimprietenit cu titi si acum nu mai vrem biberon. Dupa o lunga perioada de greva suptului nu imi vine sa cred ca de vreo doua saptamani papam san. Noroc ca prin pompat am mentinut lactatia cat de cat.
|
Sanatate picilor bolnaviori! Forta mamicilor!
|