Profil: GabiF
Despre
Utilizator: GabiF
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, January 4, 2019
Ultima vizita: Thursday, March 21, 2019 6:57 PM
Numarul de postari: 8
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 72
Postat: Sunday, February 17, 2019 1:53 PM
Oricum miercuri sunt programata la doctor
De aia nu stiam ce sa fac, daca sa mai fac beta sau poate vedea doctorita la ecograf.. Maine dimineata mai fac un test oricum, merg azi sa mi cumpar test barza
Postat: Sunday, February 17, 2019 12:41 PM
Buna Mihaela.Doctorita mi a zis sa fac o pauza de la progesteron, deci nu am luat luna aceasta. Poate o fi si asta o cauza a intarzierii? Va multumesc mult pt raspunsuri!
Postat: Sunday, February 17, 2019 10:57 AM
Buna fetelor, am o nelamurire. Am cm de 26 de zile, azine ziua 29 si nu mi a venit cm. Am facut un test de ovulatie pe 4 feb care a iesit pozitiv si am avut contact. Am facut 2 teste, ultimul azi.dimineata si a iesit negativ. Maine vreau sa merg la beta hcg, sunt foarte dezamagaita ca a iesit negativ. Daca ar fi fost sarcina ar fi trebuit sa fie pozitiv deja, nu? Am si facut tratament cu ovule cervugid, oare de la asta sa fie intarzierea? Parca nu mai am rabdare pana maine sa fac analiza.. Oare sa testez azi din nou? Am facut un teat La Minut, e posibil sa gasesc ceva mai sensibil? Multumesc
Subiect: Clubul aspirantelor - 71
Postat: Tuesday, January 22, 2019 5:30 PM
Buna fetelor, nu stiu daca e locul potrivit dar caut un medic bun in iasi pt sotul meu, sa isi faca o spermograma si alte analize daca e cazul. Va multumesc!
Subiect: Clubul aspirantelor - 71
Postat: Sunday, January 13, 2019 11:22 AM
Buna vreau si eu pe lista, va rog. Am si o intrebare. Urmeaza sa refac analizele hormonale, si doctorita mi a zis sa fac progesteron in z25. Intrebarea mea e, in caz ca sunt insarcinata, s-ar putea pozitiva testul in z24? Cand as putea sa testez cel mai devreme? Ovulatia a fost in z11, ultimul cm pe 29 dec, durata medie cm 26 zile. Mult succes la burtici!!!! firstprize
Subiect: Clubul aspirantelor - 70
Postat: Saturday, January 5, 2019 9:42 PM
Este vreo problema daca eu iau utrogestan din z 16 pana in z25 si chiar in z25 incep sa am spotting pt cm?
. Multumesc pt raspunsurile anterioare fetelor, sunt de 2 zile aici si ma minunez de cat de puternice si unite sunteti. Bravo voua ca nu va lasati batute! Va admir din toata inima!
Postat: Friday, January 4, 2019 6:33 PM
Buna fetelor si multumesc pentru primirea calduroasa! Am o nelamurire legata de spermograma sotului, el a facut-o prima data la cerinta doctoritei mele ginecolog si tot ea ne-a dat tratamentul cu profecund amandurora. La sfarsitul lunii ar trebui sa repete analiza si ma gandeam ca poate mai bine ar fi sa mearga la un urolog? Sau cine ar fi cel mai competent sa i dea un tratament bun? Are mobilitate 32%.
Alina, felicitari!! Sa dea Dumnezeu sa ne bucuram toate de bucuria unui test pozitiv. Va pupcomputerlove
Postat: Friday, January 4, 2019 9:41 AM
Buna fetelor, sunt noua pe aici!

Noi incercam de 6 luni sa facem un bebe, am mers din prima la doctor pt ca mai aveam probleme inainte si luasem anticonceptionale pt un chist. Eu sunt ok am facut si HSG si trompele sunt in regula, analizele hormonale ok, a zis doctora ca FSH e marit dar nu iese din parametri. Sotul sta un pic mai prost, mobilitate 32%. Momentan iau profecund si utrogestan la recomandarea medicului si sotul ia profecund b, branca ursului si vitamina E. La sfarsitul lunii ianuarie trebuie sa merg iarasi la control si sa repet analizele hormonale deoarece au trecut 3 luni de la ultima data. Daca fac analizele hormonale, trebuie sa intrerup profecund si utrogestan?

Mult succes viitoarelor mamici! majoreta