Bine ai venit, VIZITATOR
Cauta
Subiecte active
Logare
Inregistrare
Forum 7 Pitici
»
Membri
»
FYORELLA
Profil:
FYORELLA
Despre
Utilizator:
FYORELLA
Nivel:
Grupa mica
Statistici
A intrat:
Saturday, December 12, 2009
Ultima vizita:
Tuesday, June 15, 2010 9:18 AM
Numarul de postari:
153
[0.01% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect:
Concurs "Maini indemanatice" 13
Postat:
Wednesday, June 9, 2010 10:52 AM
inutza e frumoasa tema aleasa
Subiect:
Propunere de concurs 2
Postat:
Wednesday, June 9, 2010 6:04 AM
anabela frumoasa si culoarea si fusta sa o stapanesti sanatoasa
Subiect:
Concurs- Maini indemanatice 12
Postat:
Wednesday, June 9, 2010 5:57 AM
felicitari inutza multa sanatate ingerasului tau si tie
Subiect:
Propunere de concurs 2
Postat:
Tuesday, June 8, 2010 11:07 AM
Suuuuper! Oanamaria!felicitariii
Subiect:
Postat:
Tuesday, June 8, 2010 9:47 AM
carla nu trebuie sa ceri parerea fetelor sa ma scoti din acest forum poti sa ma stergi direct ca doar ai functie voi cand ma-ti jignit pe mine ati sarit toate la ironi la adresa mea ca de tu esti sefa si cand ti se zice un adevar nu iti convine mi-am zis parerea nu am folosit un limbaj vulgar in regulamet zice ca nu ai voie sa folosesti cuvinte vulgare ceeia ce eu nu am folosit iar ironi daca ma uit in urma mia-ti facut multe asa ca vad ca o iei ca ceva peronal la adresa mea...ma ei tu pe mine ca am adus doua toale si m-am laudat....am zi si am repetat ca am mai vazut asa ceva ........nu iti convine de mine stergema draga....drum bun in viata.......sincer din cauza voastra nu stau fetele pe aici sunteti cateva care stiti sa sariti la cearta si deaia goniti lumea de pe forum...auzi familie ce familie intr-o familie nu unu e sef si altu un nimeni cum faceti voi lumea sa se simta cand nu va convine ceva ...stiu si eu ce inseamna un chat cu functie scumpo nu castigi nimic asa ca nu ameninta ca nu ma dai afara, ce ma dai afara din tara........cat despre explicati nu cred ca voi ati dat prea multe la un lucru pe care lati facut....
Subiect:
Postat:
Monday, June 7, 2010 9:40 AM
Subiect:
Postat:
Monday, June 7, 2010 9:38 AM
carla wrote:
Nu cu mine vreau sa fiti in clar ci cu Fyorella
N-am pus pozele din timpul lucrului,dar le aveam si le-am atasat acum
...fata nu trebuie sa demonstrezi nimic doar ca am vazut in magazin ce asa rau in asta nu esti singura persoana care lucreaza sau singura inventatore nu vreau sa imi demonstrezi mie nimic era doar ceva ce mai vazusem....stai calma
Subiect:
Postat:
Monday, June 7, 2010 6:13 AM
carla wrote:
Tamarisc,nu stiu ce-a vrut sa spuna Fyorella,numai ea stie
dar sigur n-a vazut asa ceva in magazin
multumesc
am vrut sa zic ca ,in magazin e 55 roni si e identica si cu cordon si cu croset la guler si pe mai multe nuante intelegi ce vrei......ok
Subiect:
Postat:
Saturday, June 5, 2010 3:26 PM
carla superba bluza nu vreau sa fiu rea dar am vazut in magazin identica......e superbaa si iti vine bine ...votez tamarisc
Subiect:
Postat:
Friday, June 4, 2010 12:28 PM
RuxandraS wrote:
floryella, imi pare rau dar o decizie luata in stres nu pote fi luata in considerare(t-mihaela scuze ca ii spun eu ), tu te las sa nu participi
.mie imi place rochita
.
...nu ies din concurs am zis ca ies dupa site acum
intru mai tz