Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| fetelor...ce fustite frumoase ati facut |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna Ildi.Am revenit si eu ca imi cam ruginise croseta in cui .Spune-mi si mie te rog la fustita creata cum se prinde cretul de baza fustitei ca habar nu am.Am vazut ata respectiva la magazin dar nu am cumparat-o inca deoarece vreau sa inteleg mai intai cum se prinde si apoi sa dau banii pe ea.La topicul,,fulare,,nu am gasit inca explicatii la respecticul material.Lumineaza-ma si pe mine. |
|
| MMarinella wrote:Buna Ildi.Am revenit si eu ca imi cam ruginise croseta in cui .Spune-mi si mie te rog la fustita creata cum se prinde cretul de baza fustitei ca habar nu am.Am vazut ata respectiva la magazin dar nu am cumparat-o inca deoarece vreau sa inteleg mai intai cum se prinde si apoi sa dau banii pe ea.La topicul,,fulare,,nu am gasit inca explicatii la respecticul material.Lumineaza-ma si pe mine. marinela,ce bine imi pare ca te vad iar pe aici. de care fusta zici,aia cu firul cret prins? explicatiile in imagini sunt doar cele ce am postat,nu am mai mult.prinzi cu croseta firul cret,se prinde cam dupa ochi,aprox la aceeasi distanta iar cind ai volanul gata il prinzi de bata fustita .eu asa am inteles.eventual mai studiez si-ti spun. off topic:cum stau copii?ala mic si printesa mofturici....si tu?ti-am scris mai demult pm,probabil nu l-ai vazut ps:am revazut pag,in cele postate de cris,tot pag 45 se intelege mai bine.eu am de facut o alta esarfa cu firul asta,dar se lureza cu andrelele,daca ai timp sa astepti pina maine,iti arat cum se prinde,e usor,se poate face si cu croseta,era un topic dar nu mai stiu numele. |
|
| Da Ildi.Astept si pana poimaine .Ma intereseaza si fustita pt printesa mea care incepe gradinita in septembrie si vreau sa vad cum se fac si esarfele astea crete.Am vazut in magazinul de ate de unde cumpar eu esarfe gata facute cu firul asta si sunt super .Si off-topic -copii sunt ok,Rares creste si este un cuminte(are timp sa il invete sora lui numai prostioare)iar eu sunt super ok dupa cezariana.Am citit la PM dar nu am gasit nici un mesaj de la tine.Pupici si astept sa trantesc si eu o fustita creata si o duzina de esarfe |
|
| MMarinella wrote:Da Ildi.Astept si pana poimaine .Ma intereseaza si fustita pt printesa mea care incepe gradinita in septembrie si vreau sa vad cum se fac si esarfele astea crete.Am vazut in magazinul de ate de unde cumpar eu esarfe gata facute cu firul asta si sunt super .Si off-topic -copii sunt ok,Rares creste si este un cuminte(are timp sa il invete sora lui numai prostioare)iar eu sunt super ok dupa cezariana.Am citit la PM dar nu am gasit nici un mesaj de la tine.Pupici si astept sa trantesc si eu o fustita creata si o duzina de esarfe bine,poate chiar si in dupa-amiaza asta iti pun poze.am de facut cam multe,trebuie sa termin boleroul de la concurs,pina sambata,caci duminica viitoare plec acasa in timisoara si am d efacut curat,bagaje,etc,asta saptamina viitoare,saptamina asta,boleroul si esarfa ce trebuie sa o fac cadou.am facut si un costum de baie ,e la concurs si asta.cred ca pina deseara reusesc sa-ti pun pozele,sa incep doar esarfa,iau o pauza de la bolero.ca ma dor mainile deja.pupici |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ildi, multam de raspuns, asa m-am gandit si eu. Si la fel a zis si mamica proprietarei dupa ce i-am aratat-o Marinela, ma bucur de revenire |
|
| Si eu ma bucur fetelor ca v-am regasit .Tare harnicute ati fost si inca mai am multeeee pagini de vizualizat (ca ati muncit nu gluma).Ildi astept ,cand ai timp pune pozicile.Si ma duc sa ma uit la ce concursuri participi.Pup si spor la crosetat. |
|
| Bine ai revenit Mariana. Abia asteptam sa vedem fustica cand va fi gata. |
|
| MMarinella wrote:Si eu ma bucur fetelor ca v-am regasit .Tare harnicute ati fost si inca mai am multeeee pagini de vizualizat (ca ati muncit nu gluma).Ildi astept ,cand ai timp pune pozicile.Si ma duc sa ma uit la ce concursuri participi.Pup si spor la crosetat. marinela,ti-am lasat deja 2 pm dupa-amiaza si ti-am pus si pozele in fulare esarfe tricotate.iubito,mai da o geana la pm din cind in cind.... |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| marinele imi pare bine ca ai revenit. asteptam poze cu fustita. |
|
| cris wrote: Fetelor, am gasit o fustita faina! Sper sa va placa. Eu, sincer nu inteleg cum se face, poate vreti voi s-o explicati, ca sunteti mai cu experienta. Uite, am gasit un filmulet cum se croseteaza firul pretricotat. http://www.youtube.com/watch?v=nvqbz77lOqs&feature=fvwrel |
|
| alina,multumim ptr tutorial.foarte instructiv. |
|
| Asa-s io, bomba cu efect intarziat Cu drag. Oricand gasesc ceva interesant si stiu ca ar putea fi de ajutor si altcuiva, impartasesc cu voi, prietenele mele dragi. |
|
| draga de tine! pacat ca nu ajung si prin zonele tale,as fi vrut tare mult sa te vad! dar cine stie... |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| multumim mamibogdan. totul e bine primit si arhivat. |
|
|