|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Cris este superba. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/18/2012 Mesaje: 153
| Mersic, Alinamm. Daca nu era acest forum, cred ca si acum as fi visat sa crosetez. Doar VISAT, ca n-as fi avut curajul sa incep vreodata. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cris wrote:Fetelor, a dat Domnul de am terminat si eu fustita. I-am pus un elastic lat pe dos , dar nu-mi place cum se aseaza. Pana la urma cred c-am sa cumpar niste elastic( nu stiu termenul, dar de foloseste la clamite de par) si am sa-l agat cumva.
Superba fustita.
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/18/2012 Mesaje: 153
| ma bucur ca iti place, Tunderke |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| in sfarsit vin si eu cu pozele promise la purtatoare
|
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Cris este superba fustita. Laly,sunt minunate;sa le poarte sanatoasa. |
|
| laly,sunt superbe fustitzele iar mada este o papusa! |
|
| laly ce fetita frumoasa.te rog sa ma scuzi daca fusta am lasato la urma pt felicitari dar fetita e tare scumpa. |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Laly, fustitele le-am admirat la vremea lor, acum admir o printesa dulce ce poarta niste fustite frumoase. Draga de ea, cu cata mandrie le poarta
Off topic: mi se pare mie, sau intre timp Madalina si-a schimbat look-ul? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Laly,nu stiu daca am mai vazut fustitele pe undeva dar acum le-am admirat cu placere ,sunt foarte reusite nici nu se pute altfel pt asa o domnisoara |
|
| Laly superbe fustitele, dar mai frumoasa e domnisoara.
|
|
| ildi.dana,flori,felixthecat,tunderke,alina multumesc la toate pt felicitari.fustitele le-am postat pe rand la vremea lor cand le-am terminat dar cum madalina nu este langa mn i-am facut poze dupa. alina este adevarat ai observat ca mada si-a schimbat look-ul acum are parul pana la umar. |
|
| fusta cea galbena nu mai vroia sa si-o dea jos a purtat-o cam o saptamana la rand pana i-am luat-o si am bagat-o la spalat,apoi a luat-o de pe sarma si a purtat-o bineinteles uscata,dar nu mai avea rabdare i-a placut mult |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/23/2012 Mesaje: 1
| buna ziua!sunt noua pe forum,dar va urmaresc de vreo 2 ani.sunt incepatoare in a croseta,dar dornica in a invata.vreau sa crosetez o fustita simpla circular si nu stiu cum sa lucrez sa-mi iasa cat mai estetic si mai putin vizibil acolo unde se uneste lucrul.cum trebuie sa fac?va multumesc. |
|
| bine ai venit printre noi kari.sa stii ca nu e asa degreu cum crezi.eu cu ajutorul schemelor fac fustitele si imi ies .eu zic sa te decizi la o fustita ce ai vazut pe aici si te ajutam toate,sau daca nu sa pui tu o poza cu ce ai vrea sa faci.succes |
|
|