|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| MMarinella wrote:Super frumoasa.Felicitari.Ma apuc si eu dar daca imi prind urechile ma ajutati? va multumesc tuturor. marinela suntem aici , doar intreaba |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Deja intreb. .Cum se face partea de sus.Am inteles ca 4 picioruse in acelasi ochi despartite de 2 ochi de lant.Dar iese farte incolacit.Apoi la randul doi cum mai fac daca asa se face randul 1.Imi iese o incalcitura. |

| partea de sus care vine dreapta? 4 picioruse in acelasi ochi despartite de 2 ochi de lant e partea de jos de la "carlionti" aceasta e partea de sus
claud160 attached the following image(s):

|
| [quote=claud160]partea de sus care vine dreapta? 4 picioruse in acelasi ochi despartite de 2 ochi de lant e partea de jos de la "carlionti" aceasta e partea de sus
Da.Partea de sus care vine dreapta.Tu cum ai facut partea de sus?.Daca poti sa imi zici asa mai pt incepatori care au facut doar doua paturici si o bluzita.Banuiam eu ca cea cu 4 picioare este partea cu carlionti ca prea carliontata a iesit. |

| am inceput pe 25 de ochi , primul rand faci picioruse pe fiecare , la capat mai faci 2 ochi , randul 2 lucrezi iar 25 incepand de pe cei 2 in plus si minus la celalalt capat . sper ca intelegi |
| Deci primul rand lucrez 25 picioruse iar in ultimul ochi fac doua picioruse adica in total o sa am 26 ?Si apoi randul 2 fac 25 picioruse adica ultimele doua picioruse fac 1? Sa inteleg ca mereu raman 25 picioruse? |
| Aaaaa cred ca am inteles .Pun 25 ochiuri fac piciore in fiecare si in ultmul ochi o sa am trei picioare adica fac doua in plus in total 27 picioruse.si creste fiecare rand cu 2 picioruse |

| nu. dupa cele 25 faci 2 ochi si randul urmator lucrezi de pe ele 25. o sa iasa "scari" ca in scema de mai sus |
| Claud160 am priceput pana la urma cum vine ,ca trebuia sa urmaresc intr-o parte diagrama.Dar iese in scari si nu prea imi dau seama cum o sa iasa la final.Cum se va uni bucata asta care iese asa in scari.Imbin scarile care ies si va fi un cerc? |

| da.si sus ii faci un elastic , iar jos continui cu carliontii |
| Am facut partea de sus.Acum ....care este modelul jos?Fac 4 picioruse in fiecare ochi despartite de doi ochi lant si la fel fac la fiecare rand?Parac sunt si cateva randuri de plasa pe dedesubt...Cine ma lumineaza si pe mine? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| am terminat si eu o fustita pentru nepotica mea:

|
|
| Nu este frumoasa.Este foarte foarte foarte frumoasa.Sa o poarte sanatoasa. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| MMarinella wrote:Nu este frumoasa.Este foarte foarte foarte frumoasa.Sa o poarte sanatoasa. multumesc marinela |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Da...e super frumoasa, imi place atentia la detalii. |
|
|