Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vai Carla ultimele 6 modele m-au zapacit cat sunt de frumoase ,dar daca a-si avea si corpul lor ar fi ceva.... |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Carla, :018: :018: :018: multumim! Superbe modele! |
|
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Waw,ce dea modele frumoase! |
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ma bucur ca va plac si voua |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| andrushka wrote:Buna ziua tuturor!Sunt noua pe acest forum ,dar va urmaresc de mai bine de un an.M-am intors cu ajutorul vostru la vechiul meu hobby,tricotatul.Am reusit sa realizez cateva lucrusoare care le-am gasit pe acest forum si vreau sa le arat si eu.Voi posta fiecare lucru la locul lui.Aici voi posta o fusta tricotata de mine care a fost facuta dupa un model postat de doamna Carla la fuste crosetate.
Superba M-a zapacit
Incerc sa ma prind cu sunt facute romburile ...tare ma tenteaza fusta |
|

| timea wrote:Superba M-a zapacit Incerc sa ma prind cu sunt facute romburile  ...tare ma tenteaza fusta
Fusta este lucrata circular si se lucreaza romb cu romb.Dupa cum se observa din schita,prima data se fac primele doua randuri de romburi de jos astfel:se fac 8 romburi(cele din al doilea rand de jos) apoi se trag ochi din cate doua romburi,se lucreaza ochii scazand cate un ochi pe mijloc si asa se formeaza rombul din randul urmator.Dupa ce s-au lucrat cele doua randuri de romburi de la poale,fusta se lucreaza in sens invers,adica se trag ochi din cel de al doilea rand si asa se merge pana sus.Pun schita si documentatia tehnica.Daca vrei sa o lucrezi si ai nevoie de ajutor,sunt prin zona. andrushka attached the following image(s):

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 28
| Fetelor ce fir folositi ptr tricotarea fustelor, dar ceva romanesc , nu strain, |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| almma_almma2000 wrote:Fetelor ce fir folositi ptr tricotarea fustelor, dar ceva romanesc , nu strain, Eu din PNA am facut pana acum,dar nu stiu daca romanesc |
|

| si eu tot PNA. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 28
| multumesc ptr raspuns fetelor |
|

| Buna Aveti idee cum e lucrata fusta ? mersi timea attached the following image(s):

|
|

| Da, Timea! Asa ceva mi-am facut cu vreo 25-27 de ani in urma. Este lucrata vertical, iar clinii sunt obtinuti prin tehnica "randuri scurte" |
|

| Multumesc ...ma pun sa caut despre tehnica asta |
|

| Uite aici niste filmulete:
http://www.youtube.com/watch?v=wyXWn2LLUC0 |
|

| KALE :bowing:
Am si incercat eu ceva de capu meu intre timp , dar parca nu a iesit bine ...acum ma voi documenta
multumiri |
|
|
|