Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eveline, nu te scuza, nu ai de ce!
Daca vrei sa ma intrebi ceva, sint aici. La ce model te refereai cind spui de combinatia de culori, care ti-ar place? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/23/2006 Mesaje: 35
| la acela care i-a placut si mishei.sunt doua piese :sa zicem ca prima e " bluzita",ca nu stiu cum sa-i spun, cu bord raglan la maneci,dar nu are maneci.. a, mi-a "venit" cuvantul:"top" si a doua piesa din compleu e fusta.modelul acela foarte viu colorat.mie mi se pare ca e forte reusita paleta de culori la el.de fapt nu stiu cum sa-ti traduc cat de mult ma incanta toata combinatia aceea de culori asa de vii |
|
| Da, e frumos compleul, si nu cred ca e prea greu! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 95
| 
cred ca fusta aceasta ar avantaja mai multe siluete... |
|
| Pentru turturica
http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=2675&p=1 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Vreau sa-mi incep o fusta pana la genunchi,nu stiu daca voi avea timp si s-o termin,ceva cu model,cu gaurele,dar nu gasesc modelele puse de voi.Unde-s fustele ca la adresele de mai sus n-am acces? |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nu mi-a raspuns nimeni,deci m-am pus pe cautat.Priviti ce fusta am gasit. ...si mai caut |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Carla,ce frumoasa e |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| super !!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Carla arata tare bine fusta |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Carla, este frumoasa fusta, si nu e nici greu de facut. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Super fusta si avantajoasa pentru orice corp. Ce bine trebuie sa te simti imbracata cu o asemenea fusta,stramta si in acelasi timp comoda. Cred ca trebuie lucrata mai batut decat se lucreaza un pulover. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| http://www.knitty.com/ISSUEsummer07/PATThemp.html
Dragele mele, poate cineva sa ma lamaureasca cum se face fustita asta?
Mi se pare superba! As face-o si fetitelor si pentru mine.
 |
|
| carla, fusta e superba, ma bate si pe mine un gand dar deja am inceput prea multe.... |
|
| AdrianaC wrote:Eveline, vrei o fustita tricotata pentru tine sau de copii? Eu am lucrat pana acum un singur model de fusta, pentru fetita mea, pentru serbarea de Craciun si arata cam asa:  Daca iti place modelul, pot sa iti spun cum l-am facut. buna ,m-ar interesa pe mine cum ai facut-o,vreau sa-i fac si eu fiicei mele pt craciun, are 5 ani
|
|
|