Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mie imi place cel mai mult prima fusta. Carmen daca gasesti si schema la ea, te rog sa postezi,sa-mi salvez,poate o fac candva.
|
|
| Am gasit si ceva explicatii dar nu prea sunt de mare folos. Am gasit in plus vreo 2 fuste. Sursa: http://vjazhi.ru/
E destul de ciudat sa te uiti pe site-ul asta: l-am bagat in google translate si am dedus unde trebuie sa intru sa-mi fac cont, altfel nu poti sa vezi schemele, si asa am luat cateceva.. pcinfo attached the following image(s):

|
|
| Multumesc. Am salvat poza, vad eu cand il fac si cum. Atatea modele am salvate in calculator, nu stiu cand o sa am timp sa fac macar o parte din ele. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Sandica Carmen multumim amandurora |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| felixthecat wrote:Delfin,tot 109 si nu cred ca mai sunt sanse de ,,redresare''.Cum ajung la 2-3 randuri in sus am sa o postez dar de data asta sigur nu mai gresesc. Carmen,frumoase modele si fii sigura ca nu ne suparam daca au mai fost puse. Felixthecat , suntem surori intru suferinta , eu ultima oara cand m-am masurat aveam 110,ce sa mai si la mine au disparut sperantele , dar fusta tot o fac eu in iarna asta , de aceea sa pui si o poza rogu-te cu firul ,salvez si eu tote indicatiile si cand ma apuc procedez la fel. |
|

| Mai am 4 romburi de facut la primul rand(in sus) si apoi pun poza cu lucrul si cu firul.Vreau sa-mi fac si un cardigan la fel. |
|
| felixthecat wrote:Mai am 4 romburi de facut la primul rand(in sus) si apoi pun poza cu lucrul si cu firul.Vreau sa-mi fac si un cardigan la fel. buna idee... uite iti dau doua modele de inspiratie pcinfo attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Multumim frumos, Carmen! Tare-s frumusele! |
|

| Carmen,mii de ,daca ai stii de cand caut. |
|
| Am fost obsedata intr-o vreme de modele din acestea "modulare" dar de lucrat nu am lucrat niciunul pt ca nu imi place ca trebuie mai mereu sa rupi firul, si ma gandesc ca daca imi dau seama ca nu iese bine si vreu sa stric ce iese? Dar la un moment dat poate tot o sa imi fac cev si de genul. Hai ca mai pun ceva poze/modele, dar cred ca fac un topic separat pt asa ceva |
|

| Iata si fusta in romburi.Mai am bata de terminat.
 Randurile de jos le-am facut cu andrele de 3mm si in sus am plecat cu 2,75mm si nu le-am mai schimbat.
|
|
| super!!! dar o intrebare, e asimetrica sau mi se pare? o fi din cauza unghiului din care ai facut poza? |
|

| Am asezat-o eu aiurea.Iese corect si nici nu se suieste.Cand o termin am s-o pozez pe umeras.La purtator,dupa ce termin si bluza. |
|
| Felix |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Felicia,felicitari!!! |
|
|